Prisvinder: “Mest hudvenlige produkt til børn i 2018”

decubal-junior-creme-annemette-voss-14

decubal-junior-creme-annemette-voss-2Reklame for Decubal

I min familie – vi snakker helt tilbage til min 91-årige mormors tid som familiens ‘overhoved’ – har vi brugt Decubal creme. Det vil jeg lige fortælle jer – forud for noget andet. Ét af de mest solide husmoderråd, som min mormor har givet min mor, og min mor har givet mig, er at investere i en Decubal creme.

Nu har jeg – blandt andet derfor – indgået et tæt samarbejde med Decubal, der skal anses som et slags vedvarende ambassadørskab. Sådan ser jeg det.

I læste måske med, da jeg omkring nytår skrev, at jeg havde truffet et stort valg angående min blog. Valget går ud på, at jeg vil være meget mere selektiv ifht. hvilke kampagner jeg takker ja til og hvilke samarbejder, jeg vil udvikle. Det betyder, som skrevet, ikke, at jeg vil undgå reklamer, men blot at den røde tråd skal være endnu mere tydelig, og at jeg udelukkende vil indgå samarbejder, hvor mit hjerte er med. Decubal er et samarbejde, som jeg er stolt over at indlede 2019 med – som er med til at kickstarte denne nye endnu mere ‘skarpskårne’ vinkel på min blog og mit SoMe-univers.

decubal-junior-creme-annemette-voss-15

En slags fortrolig oplysning

Kender I det, at man nogle gange føler, at man lidt havde luret den før alle andre? Sådan har jeg det med Decubal. Jeg er sikker på, at jeg slet ikke har luret noget som helst, og at rigtig mange andre end mig allerede godt véd, at Decubals produkter er ret fantastiske… men nu har jeg jo, som nævnt, brugt deres produkter siden jeg var barn, og i endnu højere grad da jeg selv blev mor. Jeg kan tydeligt huske, hvordan min mor sagde til mig i en henkastet bemærkning, da jeg sad med min nyfødte søn i armene: “…så skal du have en Decubal creme”. Sådan lidt fra én mor til en anden. En slags fortrolig oplysning. Ikke fordi, at der var noget galt – altså noget problem, som cremen skulle løse, – nej, intentionen med hendes gode råd var vist bare at klæde mig godt på i rollen som mor. Og med en Decubal creme på hylden, så tror jeg, hun mente, at jeg var godt på vej. Egentlig ret sødt.

Siden da har vi i vores familie været faste og tilbagevendende brugere af Decubal produkter. Selv Micky er med på bølgen – han har selv været en tur på apoteket (helt uden min anbefaling!) og handle sin egen hudpleje ind. Men nu skal det ikke handle om hverken min mormor, undertegnede eller Micky. Det skal handle om prisvindende hudpleje til børn. Mine børn – og dine børn!

decubal-junior-creme-annemette-voss-25

decubal-junior-creme-annemette-voss-7

decubal-junior-creme-annemette-voss-8

decubal-junior-creme-annemette-voss-11

Decubal vandt i 2018 prisen for årets mest hudvenlige produkt til børn

Som min overskrift sagde, så var der tale om et prisvindende produkt. Den creme min mor anbefalede i sin tid, som jeg har skrevet om indtil nu her i indlægget er faktisk den klassiske Decubal original clinic cream. Den har OGSÅ vundet en pris – men det var i 2017. Så det er en helt anden historie…

Det produkt, der er helt fantastisk at italesætte nu er faktisk junior udgaven af min favorit creme til hele familien. Den hedder Decubal junior cream.

Og dén creme vandt i 2018 prisen som årets mest hudvenlige produkt til børn. Hvorfor? Jo, det skal jeg sige dig ganske kort: Fordi det er en rigtig god creme, der passer og plejer dit barns hud. Cremen fugter, giver fedt og forebygger irriteret hud, – præcis som den skal. Punktum.

Men hvis det ikke er nok til at overbevise dig, så får du lige 3 gode grunde:

 • Decubal junior cream er “Allergy Certified”
  – som er den mest stramme mærkning, der er at finde på markedet. Allergy Certified kræver nemlig, at produktet ikke kun er fri for allergifremkaldende stoffer, men at det også er fri for stoffer, der mistænkes for at være allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. Altså produkter, som man mistænker for at være skadelige, men endnu ikke er sikre på er det. Ergo; Allergy Certified sikrer dig og dit barn, når du bruger produkter med dén mærkning.
 • Decubal junior cream forhandles på apoteket
  – hvilket giver dig ekspertviden, når du træffer dit valg om, hvilken hudpleje du vil vælge til dit barn. På den måde undgår du vildledning i forbindelse med dit køb. Hvor mange gange har man ikke smidt økologiske produkter i indkøbskurven, med en tro på, at de ikke var allergifremkaldende for ens børn? Jeg mener, det er jo øko? Hvor har jeg selv taget fejl på det punkt mange gange – og derfor er jeg i dag meget tilfreds med min beslutning om at købe både min egen ansigtspleje og børnenes hudpleje på apoteket. Der får jeg vejledning – ikke vildledning.
 • Decubal junior cream er budgetvenlig
  – selvom det måske er ligegyldigt for nogle, så er det det ikke for andre. Fordi – let’s face it – hvis man lever på et stramt budget, så kan hudpleje til ens børn godt føles som en luksus, og derfor være noget der nedprioriteres pga. økonomi. Jeg kan selv huske hvordan det var at være nybagt mor på SU. Men Decubals produkter er ikke dyre. De er heller ikke discountbillige, men man får virkelig god hudpleje af allerhøjeste kvalitet til fornuftige priser.

decubal-junior-creme-annemette-voss-10

decubal-junior-creme-annemette-voss-20

decubal-junior-creme-annemette-voss-16

Lidt om hudpleje til de mindste – som du måske ikke vidste!

Børns hud er mere udsat for ydre påvirkninger end voksnes. Derfor er det en god idé at være særlig opmærksom på, hvad man kommer på guldklumpernes hud. Forskning peger på er en god idé at undgå parfume og farvestoffer eller andre uønskede indholdsstoffer i hudpleje produkter til børn. Som udgangspunkt har børn er langt mere smidig, frisk og elastisk hud end voksne og derfor kræver deres hud heller ikke ligeså meget hudpleje – men nogle børn er født med mere irritabel og sart hud, og her er forebyggelse rigtig vigtig – og naturligvis den rette behandling, når der er udbrud af f.eks. børneeksem eller andre hudirritationer.

Børneeksem

Børneeksem er noget, der rammer 15-20% af alle danske børn. I vores familie har 2 ud af tre drenge været plaget af det. På håndryggen, i ansigtet, ved håndleddene og i albueleddet i særlig grad. Børneeksem viser sig som røde, kløende og skællende knopper, der kan revne og væske.

God hudpleje og beskyttelse mod ydre påvirkninger kan forebygge eksemet – eller i det mindste sikre, at det ikke bliver værre. Derfor har det været meget vigtigt for mig at pleje mine børns hud med en nærende creme med højt fedtindhold – særligt om vinteren i de kolde måneder, hvor eksemet har været værst – og i perioder har vi også, desværre, været så hårdt ramt, at vi har måtte gå til lægen og få behandling med hormoncreme. Men da jeg blev bevidst om, hvor meget forebyggelse betyder med god daglig hudpleje, har det været et meget mindre problem, end det var tidligere.

Og sidst men ikke mindst, vil jeg give endnu et godt råd med på vejen… Lad dit barn bade i lunt vand (ikke for varmt) med badeolie fremfor sæbe. Det har virkelig hjulpet på alle mine tre drenges hud, at ingen af dem som små blev vasket med “traditionel sæbe” med derimod blev vasket i badekarret med badeolie eller lign. Ja, det er blot et tip – brug det, hvis du synes.

decubal-junior-creme-annemette-voss-3

decubal-junior-creme-annemette-voss-4

decubal-junior-creme-annemette-voss-5

decubal-junior-creme-annemette-voss-6

decubal-junior-creme-annemette-voss-24

fotos: Kristina Christiansen

 

 

 

6 reaktioner

 1. Kære Annemette….jeg synes, du er meget sød, bundærlig og modig. Apropos du siger fra og beskytter dig selv og føler lettelse derved, kan jeg genkende i mig selv – i en sen alder gør jeg det samme med en god følelse af styrke. Jeg mangler at se dine 2 ældste drenge mere sammen med dig på dine fotos og ikke kun din yngste. De 2 store må på den måde føle sig sat udenfor……så flere fotos med alle dine 3 drenge. Tak for din spændende blog – også med kageopskrifter. Venligst Birthe

  1. Kære Birthe,
   tak for din søde kommentar og din undren over, at mine to ældste drenge ikke indgår på min blog. Det handler om, at min eks – deres far – er i mod at man deler billeder af børn på min blog/instagram. Det er jeg uenig med ham i, men vælger at imødekomme hans ønske så vidt som overhovedet muligt.
   Børnene er selv klar over, at det ikke har noget med min kærlighed til dem at gøre, at jeg ikke deler billeder – men at det handler om respekt for deres far, hvilket jeg synes er en fin lærdom for dem at få med i livet. Der bliver taget fuldstændigt ligeså mange billeder af mine to ældste som af Luca, men de havner ‘bare’ i familiealbummet og ikke på Instagram og bloggen. Kh AM

 2. Min søn får svigtende og brændende fornemmelse i ansigtet når han bruger
  Decubal basic face cream🤔
  Er der andet crem i decubal famile der kan anbefales?
  Vh Mette

  1. Ja, har du prøvet 70% cremen. Det er klart den bedste til sviende hud i ansigtet, synes jeg – helt subjektivt, skal det siges. Alternativt findes der også en creme der mindsker kløe og svie…den kan du måske prøve?!

 3. Jeg er ikke fan af decubal creme hverken til mine børn eller os andre. Synes simpelhen den er alt for fed og ikke åndbar, men er derimod stor fan af cremen baseret på havalger som også købes på apoteket og er suplim til netop forebyggelse og ved let udbrud af børne eksem. Det er den creme der hedder ADERMA! Det bedste produkt hvis du spørger mig og jeg har også haft en søn med slem slem eksem med infektioner mv – det kan klart anbefales herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN