De sidste øjeblikke af sommer + vinder af konkurrencen

paw-sko-ecco-annemette-voss-45

paw-sko-ecco-annemette-voss-46

Reklame for PAW SKO

Trioen på strandtur i nye sko

Trioen kalder jeg dem. Altså mine tre drenge. Og sammen har vi lige nået at få det sidste glimt af sensommerens varme med i rygsækken fyldt med minder. Jeg tror faktisk, at det var den sidste lune dag, der var i September, da vi tog afsted på strandtur til vandet. Drengene var sammen med mig – i deres nye sko fra PAW SKO, that is – og I kan tro, at jeg nød det. Dér gik jeg og iagttog dem lidt på afstand, mens de løb rundt og legede. Og ja, jeg står ved det – jeg følte lige i det øjeblik, at mine tre børn var ret meget bedre end alle andre børn på planeten.

Sådan skal en mor vel føle? Jeg havde i hvert fald ret meget optur over, at de er mit afkom, og at de gider bruge en eftermiddag ved vandet sammen med mig (og Kristina, som jeg havde hevet med for at tage billeder).

paw-sko-ecco-annemette-voss-49

paw-sko-ecco-annemette-voss-53

paw-sko-ecco-annemette-voss-62

paw-sko-ecco-annemette-voss-61

paw-sko-ecco-annemette-voss-58

Selve bloggeropgaven lød på, at vi skulle ud og lufte vores nye fodtøj, som vi havde fået i forrige ud i Paw Sko i Lyngby. Det var opgaven… men oplevelsen endte med at være meget mere end en opgave.

Jeg kan helt klart bedst lide det, når mine arbejdsopgaver kan blive til reelle små gyldne øjeblikke, der bliver til ægte minder for os som familie, – for så føles det ikke som arbejde. Derfor foretrækker jeg også at tage min assistent, Kristina, med ud og tage billederne, så jeg kan koncentrere mig om drengene og om at være nærværende med dem. Hvis jeg selv skal tage billederne bliver det hurtigt meget opstillet. Så det i ser er mig og mine børn in action, for real.

paw-sko-ecco-annemette-voss-54

Vi hyggede os virkelig meget og vi hoppede rundt på stenene ved Charlottenlund Fort… drengene måtte bestikkes med en is for at gide gå hele turen, men hvad så, tænkte jeg. De fik en is, og vi kom afsted. Og når først man rigtig hygger sig, så glemmer man jo alt om tiden og afstanden.

paw-sko-ecco-annemette-voss-43

paw-sko-ecco-annemette-voss-39

paw-sko-ecco-annemette-voss-38

paw-sko-ecco-annemette-voss-37

Aktive børn er glade børn

Og nu hvor jeg har jeres opmærksomhed, så lad mig lige gøre opmærksom på, det som vi alle ved, at aktive børn er glade børn. Det samme gælder os voksne. Hvis vi er aktive og får bevæget os nok, så bliver det meget sjovere at være til. Det giver luft til hjernen og hjertet at komme ud i naturen. Så kom nu – ud med jer!

Hiv ungerne op af sofaen, bed dem hoppe i deres bedste fodtøj (fra PAW SKO, naturligvis) og gå en lang tur. Lad være at tænke for længe over det, bare gør det. I dag. Nu. Jeg lover dig, at du fortryder aldrig en god gåtur.

Se her: PAW SKOs børnekatalog.

paw-sko-ecco-annemette-voss-56

Vinderen er fundet

For lidt over en uge siden kørte jeg en konkurrence, hvor du kunne vinde 1000 kr til en valgfri PAW SKO butik. Vinderen er tilfældigt trukket, med hjælp fra mine børn, og vinderen er hermed fundet. (Jeg bad min søn vælge et Bogstav, han sagde “H”, så bad jeg ham vælge et tal mellem 1-4, han sagde “3” – og derfor valgte jeg nummer 3 kommentar, hvor vedkommendes navn startede med H)

Den heldige vinder af gavekortet blev:

Heidi Andersen, der vil bruge gavekortet i Slagelse.

Jeg har naturligvis også rettet henvendelse til vinderen via mail. Tillykke!

paw-sko-ecco-annemette-voss-48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN