Corona-tanker og hjemmemalet keramik… hvad synes du?

Det er jo en særdeles underlig tid, vi befinder os i. Aldrig har jeg været så grådlabil og min hverdag ramt af så uorganiseret kaos som nu. Intet er som det plejer, og jeg synes opgaven med at holde styr på både familie og arbejde er ret krævende, – for ikke at sige nærmest umulig. Men på mange måder tror jeg, det handler om, at vi alle sammen – her mener jeg danskerne/verdensbefolkningen – lige skal vænne os til, at alt kører i et helt andet tempo. Så nej, vi kan ikke arbejde, som vi plejer. Vi kan ikke være ligeså effektive.

Til gengæld er jeg nærværende med familien som aldrig før, og netop det er noget jeg har ønsket mig at være i lang tid. Så på en måde leverede universet på dét punkt. At det så lige skulle betyde at en pandemi skulle ramme kloden, før jeg sådan rigtigt fik plantet måsen i sædet og lavet krea-sjov med ungerne…jaaaa, det ved jeg nu ikke, om jeg synes, var nødvendigt.

Men for katten, man er jo nødt til at finde det positive i sådan en lorte-situation, som vi befinder os i. Og jeg fokuserer på al frostingen, og ikke ligegyldigt ‘waste’. Det havde jeg da i hvert fald besluttet mig for, for kun få uger siden. Men man skriver og siger så meget, når man er intetanende om fremtiden. Hold da op, hva’? Kan I ikke også huske hvordan vi alle nytårsaften var sikre på, at 2020 ville blive ‘året’. I véd ÅRET. Ja, det blev så ikke helt så amazing, som vi gik og tænkte – men på den anden side, hvis vi går ud af 2020 om 9 måneder og jordklodens befolkning har fundet et fælles ståsted og sammen bekæmpet en pissefarlig virus, så var 2020 vel ikke så slem, når alt kommer til alt. Så kan det jo stadig hænde, at vi rent faktisk d 31/12 2020 tænker “Wauw, 2020 var virkelig ÅRET. Året, hvor verden blev til et bedre sted.” Måske. Vi skal bare lige derhen…

keramik-braendt-annemette-voss4

keramik-braendt-annemette-voss

keramik-braendt-annemette-voss7

I mellemtiden kan I glædes over vores hjemmemalede keramik.

Fordi jeg opdagede gennem et tip fra en følger, at man kunne købe keramik, låne maling og pensler med hjem og få det brændt efterfølgende. Så allerede inden weekenden var børnene og jeg forbi “Brændt” i Gentofte – og vi handlede stort ind. Vi har malet til den store guld medalje. Her er resultaterne af vores anstrengelser…

keramik-braendt-annemette-voss10

keramik-braendt-annemette-voss12

keramik-braendt-annemette-voss11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop