Bridget Jones – jeg græd af grin!

I sidste uge var jeg til gallapremiere. Det var med lækkert nyt tøj, dejlige drinks og mad forinden, godt selskab og en masse tøsesludder, som der skal til, når man skal ind og se Bridget Jones’ Baby… sådan må det være! (og hey TAK ovre hos ChriChri, for det fine billede af undertegnede og Mascha)

Jeg havde lækkert tøj på, at det var alt sammen stylet af supersælgeren Pia, hos min dejlige veninde (og tidligere arbejdsgiver) Bettina Beltner i Lyngby. Så tak for hjælpen, Pia;) Jeg havde sgu’ ik nået det til tiden uden dig…

skaermbillede-2016-09-14-kl-22-40-35

Nu til filmen…

Det er ikke løgn. Jeg græd af grin – og jeg tror faktisk også at Mascha, Pernille og Signe var ret godt underholdt, selvom de sidste to ikke heeelt delte Maschas og min betagelse af Patrick Dempsey – som bare må siges at være en af de smukkeste mænd, der har sat sine ben på denne jord. Wow, altså!

Men ærlig talt – selvom det er en 3’er i rækken, er der intet 3. rangs-agtigt over dén film. Den er verdensklasse – jeg tror ærligt talt ikke, at jeg har grinet SÅ meget over nogen film i de sidste mange år – siden jeg så Ace Ventura for snart 20 år siden… (ikke at de kan sammenlignes – lidt anden stil, ik!)

Men du kan roligt tage din veninde med under armen og gå ind og se Bridget Jones’ baby….og det er sådan set ligegyldigt om du er mor, er gravid, er single eller bare fyrre, fed og færdig (not so much!) – der er noget for enhver i den film. Jeg tror, at alle kvinder vil kunne genkende sig selv i nogle af scenerne og få et godt grin med hjem!

Og her kan du lige læse om mit helt eget Bridget Jones-moment!

skaermbillede-2016-09-08-kl-23-48-39

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN