Jeg er den danske Bridget Jones – her er beviset!

I tror måske at jeg har ynde (?) – men dér tager I fejl.

Jeg ER den danske udgave af Bridget Jones. Se selv! Til gallapremieren på Bridget Jones’ Baby lykkedes det mig simpelthen, mens vi er ved at tage sådan et “fjolle-foto”, at spilde en cocktail ud over Mascha og min nye hvide skjorte, som jeg havde anskaffet mig til lejligheden – for at se tjekket ud, ik! Ikke for at deltage i en “miss wet T-shirt” konkurrence.

Så midt i hele seancen – den dér ala: “her-står-vi-lige-med-bunny-ears-og-leger-at-vi-er-lidt-Bridget-agtige,-mens-vi-faktisk-godt-ved-at-det-er-vi-for-unge-og-smukke-til”, vælger undertegnede simpelthen at sjaske mig selv godt og grundigt ind i en cocktail. Not so “young-and-beautiful”, – mere sådan “Is-she-drunk?”… (det var jeg ikke!)

Men jeg er da nok den mest klodsede person, jeg selv kender. Jeg er hende der blandt andet:

  1. formåede at brække armen, få lagt nakken i krave, få isat ganebøjle OG få skoldkopper – alt sammen på samme tid… (jeg var 12 – det var ikke kønt!)
  2. har kørt mig selv ned med min egen bil. Ja den er god nok. Jeg var uden for bilen og bilen var i frigear – på en bakke! GREAT! Jeg endte også “kun” lige med at miste en ordentlig luns hud fra hoften, få en kampesten i hovedet fra et stendige, vride begge ankler godt 180 grader rundt (hurra for at jeg gik til yoga dengang)… og det vildeste er – at det alt sammen skete mens jeg var gravid – og babyen overlevede. Han er idag snart 8 år gammel!
  3. trådte på en koral, så min fod hævede op til dobbelt størrelse, slog neglen af min ene tå (på samme fod) og forstuvede tåen OG formåede at blive angrebet af tanglopper (ville sove på stranden – vi var på Fiji) så hele min ryg og min bagdel var hævet op i store røde bylder. Alt dette – på under 36 timer!
  4. blev gift i en kort kjole, fordi jeg simpelhen var bange for, at jeg ville falde op ad kirkegulvet, hvis kjolen var lang. True story!
  5. og sådan kunne jeg blive ved….

Er der andre Bridgets derude?!

skaermbillede-2016-09-08-kl-23-49-29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN