Whoops. Sikke en brøler jeg lavede dér…

Bosch annemette Voss

REKLAME

Hvor kan man bare føle sig dum…

Jeg går virkelig meget op i at levere et altid godt og fejlfrit samarbejde, når jeg indgår aftaler med virksomheder. Og jeg indgår aldrig aftaler, som jeg ikke selv kan stå inde for.

Så er det bare noget så uheldigt, og ja, – jeg føler mig rimelig dum – når jeg selv laver en temmelig stor brøler, kan jeg vist roligt kalde det.

Hvis I lige vil gøre forarbejdet…så læs med her: En husmoders bekendelser

Nå men, here goes.

Jeg har fået mig en ny vaskemaskine med det man kalder i-DOS. Det véd I måske… måske så I med på instastory, da jeg havde lilla maling til op over begge ører og da tre store stærke mænd baksede en gammel vaskemaksine ud og dernæst min nye ind ad vinduet til badeværeslet på 1. salen? (It wasn’t pretty.) Alt sammen fordi jeg ville vise jer mit nye fine badeværelse.

Bosch i-Dos vaskemaskinen kan dosere vaskemiddel helt automatisk. Men! Whoops… Jeg lover jer, at jeg var sikker på, at jeg havde læst den der instruktionsmanual både forfra, bagfra og så lige én gang til inden jeg skrev et blogpost om maksinen eller inden jeg lagde noget på Instagram.

Bosch i dos betjeningspanel

Og alligevel begik jeg en fejl.

Jeg fik nemlig sagt, i en kort bemærkning (skal det lige understreges), at man ikke kan komme mere end én slags vaskemiddel i maskinen, når man bruger i-DOS sýstemet (intelligent doserings system). Men det kan man sagtens! Man kan nemlig sagtens fylde både hvid- og kulørtvaskemiddel i maskinen, i hver sit rum, på samme tid. Der er nemlig to rum, som fungerer med i-DOS. Og når man som jeg, ikke bruger skyllemiddel, så er sagen super nem. Jeg har fyldt hvidt vaskemiddel i det venstre rum og kulørt i det højre. Bum. Så nemt.

Sorry, kære Bosch… men så fik jeg da mulighed for lige at rette op på fejlen her. Og InstaStory bliver hermed spammet med korrekt info om min nye maskine.

Bosch vaskemaskine anmeldelse2

Anmeldelse af min Bosch vaskemaskine

Nu har jeg jo haft min vaskemaskine i over en uge. Jeg bruger den hver dag og jeg er super glad for den. Faktisk er jeg ret taknemmelig over, at jeg fik tilbudt samarbejdet, for ellers havde jeg nok ikke truffet valg om en ny vaskemaskine, eftersom jeg bor til leje – og så affinder man sig jo lidt med de vilkår, der bare gælder i lejekontrakten.

Den er fantastisk. Ganske enkelt. Den larmer slet ikke, så jeg kan have den kørende om natten uden at Luca vågner – mega fedt! Og så er den bare pæn (altså så pæn som en vaskemaskine nu kan være) og virkelig nem at betjene…særligt hvis man læser manualen ekstra godt igennem. Haha.

Jeg har én lille detalje, som var lidt “bøvlet” for os (indtil vi fandt ud af løsningen ved at læse manualen), og det er at man kan betjene panelet ved en simpel touch-funktion. Min yngste på halvandet år synes bare, at det er mega sjovt. Så i går fik han lige startet vaskemaskinen op uden indhold. Ikke rigtig en nødvendighed og knap så bæredygtigt i længden, – men så må jeg jo lære at holde bedre styr på ham 😉 Personligt elsker jeg touch-funktionen, – det er meget moderne og cool design faktisk. Dét kan jeg jo godt li’.

Børnesikring og aldrig mere forklæde!

Men, som jeg skrev…læs nu den manual (note to self!). For man kan ved at holde fingrene på to små knapper i 3 sekunder aktivere børnesikring – hvorefter intet (og jeg mener INTET) kan gå galt, igangsættes eller stoppes uden at børnesikringen deaktiveres igen på samme måde. Og det er han (Luca på 1,5 år) heldigvis ikke klog nok til endnu. 😉

Og så lige én sidste ting. I véd jo godt, at jeg aldrig bruger forklæde, når jeg går i køkkenet. Jeg vil gerne, og hvem véd, måske en dag kommer det over mig. Men indtil da så lever jeg altså mit liv i silkebluser og cashmeretrøjer, for sådan er jeg nu en gang, og der kommer både stegefedt, chokolade og rødvinspletter på det fine tøj. Og derfor er det ekstra fedt, at jeg nu kan vaske uld- og silketøj, der normalt håndvaskes på et uld-/håndvaskprogram, som er særligt skånsomt. Det er der jo flere maskiner på markedet der kan – også den jeg havde før, – men den var ikke nær så skånsom som min nye – heldigvis sker der da noget på vaksemaskineområdet i takt med evolutionen.

Bosch vaskemaskine anmeldelseBosch i dos2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN