Borddekoration og juleønske

God morgen allesammen 😉

Jeg sparker gang i julen i dag. For alvor. I går stod den på adventskrans her på bloggen, og nu står den på juleevent med gløgg og det hele.

I dag stiller jeg mig op på “scenen” til mit årlige Juleevent, hvor mine læsere har købt billet. Det bliver afholdt på Munkebjerg Hotel ved Vejle fjord. Og ja, jeg skrev årlige – det håber jeg nemlig på, at det kommer til at være. Et årligt event, hvor jeg kan sætte fut i julehyggen sammen med mine læsere. Jeg vil lige skynde mig at indskyde, at jeg altså ikke tjener noget på det – det kører blot rundt. Det er jo i juleøjemed, og derfor synes jeg ikke det skulle handle om fortjeneste, men derimod om at give noget igen. Jeg ved ikke hvorfor det er særligt vigtigt for mig at fortælle – tror bare jeg er lidt træt af, at bloggen og min instagram godt kan lugte lidt af, at det hele bare er en money-maker. Sådan er det altså ikke – i hvert fald ikke hele tiden – der er skam også hjerte bag… Just saying!

Der kommer naturligvis billeder og ord fra dagens event senere – nok først i morgen, når jeg lige får tid til at lægge det op.

Men altså, i dag “giver” jeg min tid og en masse gode gaver ud til de læsere, der har købt adgang til eventet. Gaverne er sponsorerede fra mine samarbejdspartnere, og derudover smider jeg også nogle sager i puljen, som er forskellige “gaver” jeg selv har modtaget i løbet af året på events mm. Jeg holder et fyldestgørende foredrag om alt fra Den store bagedyst til selvudvikling og drivkraft. Jeg har, til min egen overraskelse, haft ret stor succes med mine foredrag i løbet af dit sidste års tid, så nu koger jeg mine to foredrag sammen til ét, og håber på at gæsterne synes om det.

Der bliver serveret kager, julebag og gløgg og der bliver ikke sparet på noget. Der bliver naturligvis også solgt bøger. Ih, jeg glæder mig.

Det er helt særligt for mig, at juleeventet skal afholdes i Vejle, fordi det bliver i selv samme lokaler, hvor Micky og jeg blev gift i sommer. Denne gang pyntes der nok ikke liiiige helt så spektakulært op, men det bliver flot, det er jeg sikker på.

Da vi holdt bryllup var det Florist Lars Jon, der sammen med min veninde Bettina Beltner, havde fundet på borddækningen. Det var så vanvittigt imponerende, hvad de var kommet på. Jeg véd at det havde fået fat i de smukke fiora-vaser fra Kähler (de dér guld-agtige vaser), så vindueskarmene også tog sig ekstra smukt ud  – hvilket egentlig bare har resulteret i, at jeg har tilføjet en fioravase til min ønskeliste til jul – fordi jeg MÅ da have sådan én som et minde om vores bryllup. Hvad siger I? Er de ikke smukke, de vaser dér?

 

 

 

 

2 reaktioner

  1. Aaaaaj hvor gad jeg godt have været med til det event. Det er gået min næse helt forbi. Bor kun en spytklat fra Hotellet, men så er jeg da med næste år 👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN