Boliginspiration: Plads til legetøj, billedvæg og ny plante i stuen, tjek!

 Reklame for Desenio

Finally… at last! 3 ting krydses af to-do listen.

Phew, får jeg lyst til at skrive. Er I klar over hvor længe vi har boet i én stor bunke rod i vores stue. Bevares, det er min egen skyld, for da jeg pludselig (for nogle måneder siden) fik lyst til at shoppe nye plakater til billedvæggen, og derfor tog fat i Desenio for samarbejde, ja, så er jeg jo typen, der ikke bare køber en lille ramme og én enkelt plakat, og så er den skid slået. Næh, jeg går altså all-in, og her snakker vi med ALT hvad dertil hører. Det vil sige, at forberedelserne til den ny billedvæg gik i gang for lang tid siden…

billedevaeg-desenio-annemette-voss-5

billedevaeg-desenio-annemette-voss-6

Jeg vidste derfor allerede for et par måneder siden, at jeg skulle lave dette blogindlæg for Desenio. Og jeg havde allerede da set nogle plakater, som jeg gerne ville have op at hænge på væggen. Men på daværende tidspunkt tænke jeg, at måske man liiiiige skulle male væggen, der var lyserød, i en ny farve. Så jeg malede da lige stuen blå i midten af februar…Gjorde jeg! Midt i at Micky var i udlandet på businessrejse, og jeg stod alene med tre børn. Why not. Ingen sag. Åh gud, altså. Nogle gange så skal jeg lære ikke at kaste mig ud i dén slags uovervejet, men jeg tror aldrig jeg lærer det, for jeg bliver bare ved med at gøre den slags impulsive ting. (Jeg krydser fingre for, at det er dét Micky elsker ved mig).

Rabatkode på 25% til dig

Koden annemettevoss25 giver 25% rabat* hos Desenio mellem 2-4 april. Følg @Desenio på instagram for mere inspiration. *Koden gælder ikke på handpicked/collaboration/personalized posters eller rammer.

billedevaeg-desenio-annemette-voss-7

Nå men, kort fortalt, så besluttede jeg mig også lige for, at når jeg nu alligevel var ved det, hvorfor så ikke også skifte reolen ud? Micky og jeg har længe været trætte af at se på de reoler, som vi havde, med de åbne rum. Men stuen er den eneste opbevaringsmulighed vi har til Lucas legetøj, og det roder lidt at have det stående på den måde, fordi der ganske enkelt ikke var plads nok i reolerne, så legetøjet endte med at ligge og flyde ud over det hele. Så vi ville gerne have gemt væk i nogle nye, større reoler. Så hvad gjorde jeg – byggede da lige to reoler, gjorde jeg 🙂 Nu mangler jeg så bare at finde nogle pæne kasser til opbevaring af legetøjet, men det kommer.

Ergo, plads til legetøj, billedvæg – og en nye plante til stuen er hermed i vinkel.

For præcis et år siden så stuen sådan her ud: DIY-Billedvæg 2018

Inspiration til DIY-billedvæg

Sådan gør du det nemt for sig selv:

Den nemmeste måde at arrangere en billedvæg, hvis man er perfektionistisk som jeg, er at købe noget millimeterpapir, og måle alle rammer op. Så kan man måske lige tegne/skitsere motiverne på små stykker, som klippes ud i størrelsesforhold 1:10. Det vil sige, at et billede, der i virkeligheden måler 50*70 cm, klippes ud som et rektangel på 5*7 cm. Og en væg, der f.eks måler 4 meter i bredden og er 2,80 m højt tegnes ned på papir som 40 cm bredt og 28 cm højt. På dén måde er det virkelig nemt at arrangere billederne på væggen, som man ønsker. Det kræver lidt arbejde, men det gør overblikket SÅ meget nemmere, og man kan vurdere hvor stor plads, der skal være mellem billederne. Og ALLE, der har studeret design og den slags, véd, at mellemrummene er mindst ligeså vigtige som selve produktet. Husk det, når du tilrettelægger placeringen af billederne på din væg.

billedevaeg-desenio-annemette-voss-8 billedevaeg-desenio-annemette-voss-12

Her er hvad jeg endte ud med. Hvad synes I?

Jeg har følgende Desenio-plakater på væggen:
Øverst venstre hjørne: Cotton Candy Sky 70*100
Øverst højre hjørne: Mikado 50*70
Gul plakat: Optimism 50*70
S/H plakat med halvnøgen dame: Cheers 50*70 (S/H nøgen dame med hat)
Plakat med bil: Vintage car in Rome 50*70
Personlig plakat – fra køkkenet: Mr & Mrs Personal 50*70

Jeg har valgt både guld, sølv og sorte rammer.

billedevaeg-desenio-annemette-voss-9

billedevaeg-desenio-annemette-voss-15

En reaktion

  1. Hej Annemette. Billedet af kvinde-ansigtet med de mange farver i nederste venstre hjørne er til gengæld det der fanger mig mest – hvor er denne plakat fra? Vh Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN