BogForum gone wild!

Der blev afholdt bogmesse under navnet BogForum i Bella Center her i weekenden – og naturligvis skulle jeg (eller vi – Ditte var også med i år) en tur forbi for at servere kage og signere bøger.

Sikken glæde. Det er bare den fedeste messe, det må jeg sige. Jeg elsker bøger, særligt kogebøger naturligvis. Og jeg er vild med alle de debatter og foredrag, højtlæsninger og små events, der bliver afholdt hele weekenden hvert år når bogmessen løber af stablen.

Vores smagsprøver – der egentlig skulle holde i en hel time – var revet væk fra bordet i løbet af 20 min. Det var faktisk helt vildt!!! Sådan lidt BogForum gone wild-agtigt… Men tak til alle jer der smagte – for hvor bliver man bare glad, når man kan se, at I kan lide det I spiser.

Mine drenge var naturligvis også med, eftersom jeg er “alenemor” i denne uge, da min kæreste igen er i Japan. Så jeg havde allieret mig med bedstemor, der var så sød at vise drengene rundt – så lad mig slå det fast med det samme: BogForum er bestemt også for børn. Der er så mange sjove ting for ungerne at se på og deltage i.

Nå men – her får I lige nogle fotos…

Og HUSK: Du kan købe Kagemagi her. Skriv “SHOP100” ved udtjekning, hvor du bliver bedt om rabatkode (der står discount) – så sparer du 100 kr ved køb over 400 kr.

Og – så synes jeg du skal hoppe ind og læse Dittes tanker om Den store bagedyst!
img_0799

Vores superfan Laura 😉

img_0802

Smukke Christiane var også at fine på standen… img_0804

Ditte viser lige opskriften frem – mums… img_0807

Så blev der serveret… 120 stk i alt!img_0811

Og der blev naturligvis også skrevet i bøger…

img_0812

Og taget en masse billeder…

img_0823

 

Og ser man det – en samling af alle bagedyst-deltageres autografer.

img_0826

De havde fået fingrene i nogle flødeboller 🙂

img_0827

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN