Billeder fra vores dag på Bakken

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx12

REKLAME for Bakken

Ja, det her er et betalt blogpost – men husk, min holdning kan ikke købes 🙂

Du får så meget for pengene på Bakken.

Så du kan nemt invitere en (eller flere) du holder af og give dem en dag på Bakken, som en slags gave. Dét skal være min kærlige opfordring til dig. Fordi det er ganske enkelt bare billigere at invitere dem du holder af med på Bakken end i så mange andre forlystelsesparker. Du får SÅ meget for pengene. Når man ikke skal betale entré, så bliver der råd til lidt større is og en ekstra candyfloss, og når man tilmed kan nyde gode koncerter på friluftsscenen – hele sommeren – uden at det koster ekstra, ja, så synes jeg ederfløjteme at man får “value for money”. (Gud, hvor lyder jeg som sådan en rigtig krejler-jyde, men det jeg jo også af oprindelse, ik!)

Men jeg kan simpelthen godt lide at føle, at jeg ikke bliver taget ved næsen.

Så hvis man er en børnefamilie, hvor udgifterne lynhurtigt løber op, når der skal ud og opleves – eller hvis man f.eks. er studerende, hvor kassebeholdningen konsekvent bare er lav – så overvej om ikke Bakken er et helt genialt sted at tilbringe en sjov eftermiddag i solen. Hvis du kunne tænke dig at spare op til 50kr på turbånd, så læs mere om det her.

Jeg forkælede min brudepige og hendes familie med en rigtig dejlig dag på Bakken. Med alt det, der dertil hører. Vi spiste faktisk SÅ store is, at pigerne måtte kapitulere og smide noget af isen ud, fordi de ikke kunne spise mere. Et forfærdeligt spild, hvis I spørger mig, men man kan jo ikke tvinge ungerne til at stoppe kæften med mere is, når de helt søde og artige med store dådyrøjne siger pænt “jeg tror altså ikke jeg kan spise mere nu, Annemette”. Det kan I nok se. Men ok, – det var måske også mere mig end dem, der synes de skulle have så store is… Jeg havde bare sådan lyst til, at de skulle forkæles, og få den dér følelse af at intet mangler.

Børnene er fra 2 – 7 år, og der er ingen af dem der endnu er blevet for store til at fiske efter ænder. Det er så sødt. Jeg kan selv huske hvordan begejstringen for samme var uendeligt stor, dengang jeg selv var barn og besøgte Bakken med min morfar i hånden. Dengang var isene endnu større (eller sådan oplevede jeg det) og solen skinnede altid. Kender I ikke det? At barndomsminder ligesom huskes i sådan et slags lyserødt skær, hvor alt var perfekt.

Men jeg tror faktisk på, at vi fik sat nogle temmelig gode minder ind i hukommelsen på ungerne i sidste uge – fordi solen stod højt på himlen, helt som den skal og smilene var så brede at de næsten gik fra øre til øre… Vi prøvede en lang række af de bedste forlystelser…men vi havde kunne blive ved i endnu flere timer, hvis ikke ungerne var så trætte til sidst 😉

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx9

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx10

Man kan sagtens køre i “radiobiler” selvom man kun er 2 år gammel. Luca hvinede af grine hele turen…

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx3

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx5

Så bliver der fisket ænder!

Man SKAL lige en tur i den gamle rutschebane.

Alle fordomme skudt i sænk

Nu véd jeg ikke, om jeg fornærmer nogen, når jeg skriver, at jeg havde lidt en idé – skal vi kalde det fordom – om, at man på Bakken kun kunne spise stegt flæsk ad libitum og billige hotdogs. Jeg troede ærlig talt ikke, at maden ville være dagens højdepunkt. Men, boy was I wrong. Min brudepiges mand, Brian, kommenterede sågar på det og sagde noget i retning af “at her ville jeg jo invitere folk ud at spise, fordi det er så godt. Overraskende godt!”, og jeg kan kun give ham ret.

Vi spiste på Bøgely – lige oppe i kanten af Bakken, dér hvor man næsten kan se over på Peter Lieps hus. I skovkanten under bøgetræernes kroner. Det var ikke kun en idyllisk setting – det var simpelthen også utroligt lækkert.

Her kan du læse meget mere om alle de gode spisesteder og forskellige muligheder.

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx8

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx6

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx7

Jamen, se lige. Ord er slet ikke nødvendige!

Gratis koncerter hele sommeren

Én ting jeg havde glædet mig særligt meget til, som også var årsagen til, at det var lige dén søndag jeg havde udset mig til en tur på Bakken, var, at Shaka Loveless ville give koncert på friluftsscenen kl 16. Helt gratis.

Shaka og jeg har været i Uganda sammen for et par år siden til fordel for Folkekirkens Nødhjælp, så vi har nogle gode minder sammen. Han er en fantastisk dygtig entertainer og jeg glædede mig virkelig til at opleve ham Live – hvor vi ikke var plantet midt ude i Ugandas vildmark. Det var en super koncert – selv de gamle grå damer sang med. (Er det ikke fedt?) Og Luca – ja, han lå og klappede med ovre i barnevognen indtil jeg tog ham op på skuldrene.

Der spilles gratis koncerter hele sammen på Bakken. Se programmet i eventkalenderen på hjemmesiden.

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx16

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx15

dyrehavenxbakkenxannemettexvossx14

Luca var ret vild med Shaka Loveless – ligesom sin mor 🙂

Den dejlige dag i solen endte med at Luca gik kold på tæppet under sin Unicorn-ballon. Århhh!

 

2 reaktioner

  1. Bøgely var et klogt valg. En god kammerat bruger Den hvide hest sammen med sine venner, når de besøger Cirkusrevyen. Vi havde selv en ret skuffende oplevelse sidste år på Bakkens Grill- og Bøfhus da min ældste niece skulle fejres lige før deres bryllup, men ellers enig: der er noget om snakken. Der er sjovere på Bakken. 🙂

  2. Hej Annemette
    Har fulgt din blog indimellem,men hvor er det
    ærgerligt at det efterhånden er blevet en ren
    Reklamesøjle for alverdens ting og sager,ved godt du skriver at din holdning ikke kan købes,men har ikke oplevet at du på noget tidspunkt har skrevet noget negativt over alle de ting du lægger navn til,jeg undres bare,men det er jo selvfølgelig også rart med de gratis ting der følger med.ønsker dig et godt bryllup,
    Jeg takker af som læser for denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN