Billeder fra mit juleevent… Vil du med næste år?

Jeg afholdt juleevent d 11/11 på Munkebjerg Hotel ved Vejle fjord. Det var i anledning af udgivelsen af Julebag, hvor jeg har valgt i år, at jeg ikke ville holde en traditionel reception med kendisser og rød løber (det er lidt hult ifht. julen budskab, synes I ikke?) Jeg havde i hvert fald valgt, at sådan skulle det være, da jeg mest af alt havde lyst til at fejre udgivelsen med mine læsere…og ikke en masse andre kagebloggere, selvom jeg synes de er seje, bevares!

Det gik bare så godt og endte med at være det fineste juleevent, meget bedre end jeg havde turde håbe på. “Ja, puds lige din glorie, Annemette”  tænker I måske? Men seriøst, jeg er så glad for hvordan dagen forløb, og hvor godt det egentlig blev.

Jeg gik egentlig rundt i et par uger, mens billetterne var til salg på webshoppen, og var bange for, at der slet ikke ville dukke nogen op. Det er sådan en dum ting, jeg gør, bruger min tid på at være nervøs og slå mig selv oveni hovedet. Men det behøvede jeg slet ikke, for billetterne blev udsolgt forholdsvis hurtigt og jeg kunne begynde at glæde mig.

Jeg begriber stadig ikke, at 80 kvinder (inklusiv et par søde piger og én mand) havde lyst til at betale for at komme og være i selskab med mig, – men det gør mig rigtig glad og stolt. Eventet gik super godt, og der blev serveret rigelige mængder gløgg, småkager og kringle – præcis som lovet. Derudover holdt jeg foredrag om drivkraft og om at følge sin drøm trods de odds, man har imod sig. Det blev et godt og inspirerende foredrag (tør jeg godt skrive på baggrund af den feedback jeg fik) for det ved alle jo, at livet ikke altid er nemt, – men alle, der har drevet selvstændig virksomhed, ved også, at man ikke kan lade forhindringer og hårde odds stå i vejen for at lytte til passionen og køre på med det man har målsat.

Så ja, nu overvejer jeg om ikke at 2019 skal indeholde lidt flere foredrag? Jeg tror, jeg godt kan finde ud af det.
– hvis nogen af jer, der læser med her, rent faktisk var til juleeventet, så må I vildt gerne give jeres feedback i kommentarfeltet herunder 🙂

Jeg havde sørget for at hotellet havde modtaget mine opskrifter forinden, så de kunne bage kagerne – uden min hjælp – og stille dem frem til gæsterne. Det var den eneste måde hvorpå eventet kunne lade sig gøre, da jeg simpelthen ikke havde mulighed for at stå med det selv. Hotellet stod også for at lave den fantastiske gløgg, der blev serveret, og så havde jeg selv sørget for 80 gode goodiebags med indhold, der kunne gøre enhver julegris jaloux.

Jeg havde fået lov at dele lidt ud af den gode Callebaut® Chokolade i flere varianter, både Gold, hvid, lys og mørk chokolade (jeg har et betalt samarbejde med Callebaut®) og derudover havde min tilbagevendende samarbejdspartner Odense Marcipan lagt både marcipan, nougat og masser af glimmer og poserne, så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang med konfekten. Naturligvis havde jeg valgt at poserne skulle fyldes med godter fra lige præcis Callebaut® Chokolade og Odense Marcipan, da de er mine egne faste favoritter, som I sikkert véd.

Jeg havde lagt særlig vægt på, at både indhold i goodiebags og de søde sager, vi skulle indtage, var tæt relateret til mine to julebøger: Konfekt og Julebag. (Lige nu kan man købe Konfektbogen for kun 100,- i webshoppen, og den nye Julebag koster 170,-) Det er jo oplagte bøger til adventsgaver eller værtindegaver i julen. Eller hvem véd, mandelgaven?! Derfor blev der også shoppet igennem af bøger efter foredraget, og jeg fik lov at sende folk ud af døren med en personlig hilsen i deres bøger. Det kan jeg godt lide. Det giver mig virkelig en følelse af, at mit job giver mening. Det dér personlige touch og at man lige ser folk i øjnene – folk, der bruger deres penge på mine ting. Det betyder faktisk virkelig meget.

Mine spørgsmål er nu:
Er der stemning for at jeg arrangerer et juleevnet næste år?
Og har I nogle gode idéer til hvor og hvordan det skulle gøres?
Ville du selv deltage?

God jul.

10 reaktioner

 1. Ja 👏🏻👏🏻 du skal hel klart holde et julevent i 2019! Men denne gang på Sjælland 🤞🏻🎄
  Og Wouw en fin goodiebag!!

 2. Ja! Du må helt klart gentage successen i 2019. Men så må du finde et sted at holde det på Sjælland 🤞🏻
  Jeg ville så gerne have været med, men der var for langt til Vejle.

 3. Jeg var med og det var virkelig mega hygge og et dejligt foredrag … du er en dejlig nede på jorden person som favnede os alle .. jeg vil meget gerne med næste år .. og der må du lave 2 events både Sjælland og Jylland 💕💕💕

 4. Kære Annemette
  Jeg vil rigtig gerne deltage i et sådan juleevent ..
  Og gerne hvis det kunne blive her på Sjælland .. evt på et “slot, herregård , eller lignede .. det kunne både være smukke omgivelser og hyggelig stemning i en sød juletid og så tilmed med dit spændende foredrag… ♥️ Dette blot et forslag .. ????

 5. Jeg ville vildt gerne have været med til juleevent, men havde desværre ikke mulighed for at tage til Jylland – så et på Sjælland næste år stemmer jeg for 🙌🏼

 6. Ja, det skal du da og helt klart i Aarhus. Skal du bruge hjælp til det praktiske, giver jeg gerne en hånd.
  Jeg kunne virkelig også godt tænke mig, at du (snart) kommer til Aarhus med dit foredrag, som jeg gerne vil høre. Jeg skal nok slæbe nogle flere mennesker med 🙏

 7. Jeg var med til dit event i Vejle. Jeg er helt sikkert frisk på endnu et næste år.. Du er en fantastisk værtinde, der formår at underholde både på en sjov men i særdeleshed også på et langt dybere plan..
  Jeg vil glæde mig til at se dig igen næste år..

 8. Hej AnneMette

  Jeg var med sammen med min datter som du tog den fine selfie med.
  Jeg nød det meget og synes du skal dyrke dine talegaver og formidlingsevne endnu mere hvis du har lysten. Så flere events ville være en skøn ting. Det var en meget rar og utrolig generøs dag og min datter var helt paf af glæde da vi kørte hjemad.
  Knus fra os begge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN