Er du også bange for at gøre det online?

Reklame for Apopro

Har du egentlig overvejet, hvor stor en del af vores liv, der udleves online? Og kan du mon huske, dengang man var bange for at handle online? Altså i frygt for at alle ens personlige oplysninger og adgang til bankkonto blev kompromitteret det sekund, man trykkede ‘læg i kurv’? Det kan jeg huske, fordi jeg har selv været én af dem. Jeg har virkelig været bange for at bruge nettet til ting, som jeg var vant til skulle ske ‘in real life’.

Er du bange for at handle medicin online?

Altså, honestly, føler du dig tryg ved at handle din receptmedicin online? Jeg véd, at jeg selv lige ville tænke mig om en ekstra gang, men det er der simpelthen ingen grund til at være nervøs for. Det er jeg blevet opmærksom på i forbindelse med, at jeg laver dette samarbejde med Apopro. Apopro er Danmarks online apotek, hvor jeg nemt og sikkert kan købe både recept- og håndkøbsmedicin, ligesom jeg kan købe alt det andet, jeg normalt finder på apoteket, – du véd, vitaminer og kosttilkud, hudpleje, hygiejneprodukter etc.

Det samme gælder dig. Du kan også gøre det – og der er ingen grund til bekymring. Og hvis du tænker “Jamen, hvad så med den vejledning, jeg normalt får på apoteket?” – så kan jeg fortælle dig, at det er der også styr på.

Både du og jeg får nemlig adgang til direkte rådgivning hos nogle af Danmarks dygtigste farmaceuter, igennem chat. Det er simpelthen det bedste ved det hele, synes jeg. Jeg har ikke prøvet det, endnu, men jeg vil klart benytte mig af dén funktion i fremtiden, når behovet melder sig.

apopro-online-apotek-annemette-voss-4

Det pinligste nogensinde

Jeg haaaaaader (ja hader!) at stå på apoteket og spørge diskret, mens ham den fremmede ved næste skranke kigger med, hvordan og hvor ofte det nu lige var, at jeg skulle påføre det der middel mod svamp (I véd hvor), som jeg bare rigtig gerne vil af med hurtigst muligt. “Men Annemette, har du virkelig stået i den situation?”, ja, det kan I bande på, at jeg har. Det var så pinligt, og jeg kan krumme tæer bare ved tanken. Så i forhold til det traditionelle apotek giver denne her chatfunktion dig større mulighed for at være personlig og meget privat på samme tid. Så du kan få fikset dine problemer asap.

(Jeg sidder lige her og er ved at dø lidt af grin over, at jeg rent faktisk fortæller jer den historie. Den er langt over 10 år gammel, men jeg glemmer det ikke. Tror aldrig jeg har sagt det til nogen, men Gud, hvor jeg husker følelsen af ham mandens blik. Sådan et blik, der enten siger nårh-nårh-da-da-der-er-nok-én-der-har-haft-en-vild-weekend-hva eller fy-for-pyffer-gud-hvor-klamt. Ja, jeg er stadig i tvivl om, hvad han egentlig tænkte, eller om det hele bare er noget, jeg har tillagt situationen, men det føltes ikke rart!)

Back on track…Du får præcis vejledning i dit køb af recept- og håndkøbsmedicin, og derudover lader Apopro dig vælge selv mellem udvalget af de forskellige mærker, som apoteket udbyder. Og så slipper du jo også for overhovedet at skulle gå på apoteket. Nu er det jo ikke alle, der som jeg bor midt i byen. Så Apopro leverer lige til din hoveddør, det er nemt. Og tænk lige over det. Hvornår har du mindst lyst til at gå ud af døren? Når du er syg, right? Og hvornår er du normalt tvunget til at gå ud af døren, for at komme på apoteket? Når du er syg; – og det stopper nu.

Al medicin, der er købt og bestilt gennem Apopro, bliver i øvrigt kontrolleret og pakket af Apopro Online Apotek. For at drive apotek i Danmark skal man have bevilling fra Lægemiddelstyrelsen. Efter lægemiddelloven fører Lægemiddelstyrelsen løbende tilsyn med, at regler for lægemiddelvirksomheder overholdes.

apopro-online-apotek-annemette-voss-5

Samme gode råd fra mine læsere, igen og igen.

Jeg skylder vist lige at sige tusind tak til jer, der altid er så utroligt søde, at hjælpe mig med alverdens mere eller mindre kuriøse problemstillinger i min hverdag gennem min instagram og her på bloggen. I tror måske ikke, at jeg tager jeres råd til mig? Men det gør jeg. Nogen gange måske også FOR bogstaveligt, det har jeg tidligere på måneden skrevet lidt om, men lad nu det ligge…hehe. Denne gang har jeg lyttet, og jeg er virkelig tilfreds med jeres hjælp.

Jeg snakkede for nylig om mine tydelige mørke ar og pigmentforandringer på kinderne, på hagen og i tindingerne, som jeg har fået som resultat af flere bumser og urenheder i gennem en række år. Det er lidt træls, og særligt om sommeren er de meget tydelige fordi jeg får spil – selvom jeg bruger faktor 50 i ansigtet hver dag. Men de mørke plamager dukker op, uanset, så jeg vil rigtigt gerne bekæmpe det på én eller anden måde.

I var hurtige, og enormt søde, at til skrive til mig. Rigtig mange nævnte A-vitamin, hvilket jeg ikke selv lige havde hørt om før, men det skulle åbenbart hjælpe mod den slags.

Jeg gik straks i gang med at bruge et A-vitamin produkt, som jeg allerede havde liggende i skuffen, men eftersom der var SÅ mange, der anbefalede – altså helt specifikt – e-cooking A-vitamin serum kapsler, så googlede jeg lige produktet. Og når ja da, nå jeg nu alligevel havde et samarbejde på bedding med Apopro, og jeg kunne se, at e-cooking forhandles på netop Apopro, så gav det ligesom rimelig god mening at bestille kapslerne via samme.

Så nu er jeg lige gået i gang med at bruge jeres anbefales A-vitamin serum kapsler, og så må vi se, hvordan det går. Jeg skal nok fortælle jer om det, uanset hvordan resultatet bliver.

Jeg har derudover handlet Apotekets mandelolie, der er en fremragende negleolie. Den er super billig, og jeg kan anbefale den både som massageolie, og specifikt til pleje af tørre hænder og neglebånd.

Og for lige at booste både Micky og jeg med  energi, så bestilte jeg også Solaray all energy tabletter og Apotekets c-vitaminer. Jeg tager altid c-vitaminer til daglig og Micky er enormt glad for alle kosttilskud, der kan give mere energi. Så den lå lige til højrebenet. Jeg tror måske også, at jeg selv lige skal prøve de dér energy-tabletter, da jeg faktisk føler mig lidt flad for tiden.

apopro-online-apotek-annemette-voss-2

Gaven til manden, der virkelig har alt, fandt jeg hos Apopro

Nu er det jo ikke fars dag eller lign, men jeg sørgede lige for at handle en ekstra lille sag til Micky, trods alt. Han får gaven til sin fødselsdag om en uges tid, så hvis han læser det her indlæg, ja, så går det nok. (Han får også noget andet).

Micky er jo sådan en rigtig mandemand med trimmet, flot skæg, som han virkelig går op i at pleje. Så hvis jeg forkæler mig selv med e-cookings A-vitamin serum, ja, så forkæler jeg lige ham med e-cooking Men skæg og kropsolie (jeg er sikker på, at den olie sagtens kan bruges til at give sin meget søde kone massage.)

Jeg satser på, at han bliver rigtig glad for gaven. Jeg véd godt, at det er sådan dit en luksusgave, og måske en lidt ligegyldig ting, men jeg føler mig faktisk 100% sikker på, at Micky vil blive ligeså glad for sin skæg-pleje olie, som jeg ville blive for f.eks. en god øjencreme. Jeg har selv lidt tendens til at tænke, at skønhedsprodukter kun er for kvinder, men det er da en gammeldags tankegang, egentlig.

Nu skal jeg bare lige pakke gaven ind.

apopro-online-apotek-annemette-voss-1

apopro-online-apotek-annemette-voss-3

 

En reaktion

  1. Men det er også ret smart at de sender et brev med, hvor der står hvor meget man skal tage af fx vitamin eller bruge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN