Bag om bogudgivelsen

Processed with Snapseed.

Det var helt vildt at være med til vores eget event i mandags. Vi er bare så taknemmelige. Ditte og jeg har oplevet den største interesse, som man overhovedet kan drømme om, og de sødeste samarbejder man kunne forestille sig i forbindelse med vores bogudgivelse d. 3. oktober. Vi har haft de mest overvældende sponsorater på, og vi havde næsten 200 mennesker igennem møllen til kagespisning og hygge i mandags. Yay! Stor succes!

Og I læsere, der ikke kunne komme og være en del af festlighederne, skal da også lige have et indblik i hvor fint det hele blev.

Konceptet for dagen var således, at man som gæst blev budt indenfor til gratis kage og hygge – til gengæld skulle man så selv dekorere sin kage (vi havde forberedt bundene) med alt godt fra bordet. Der var både vaniljecreme, friske bær, spiselige blomster (så kender I os), glimmer, lakridskugler fra Johan Bülow osv. Et stort udvalg. Ja faktisk så kunne stort set alt på bordet spises. Efter man havde dekoreret sin egen kage, så skulle man style den i et lille fotostudie som vi havde indrettet, hvorefter vores ønske var, at man så ville dele billedet med #kagemagi. Det er der kommet meget godt ud af. Gå ind og tjek det ud!

Processed with Snapseed

Vi lånte lokalerne hos vores skønne samarbejdspartnere hos Splay Networks. Skønne omgivelser og skønne mennesker! Og, vi har haft et samarbejde med dygtige Lars Jon, der er blomsterekspert, for at bruge det helt rette ord. Han er bare SÅ dygtig og skabte den helt rette stemning til vores event med trækasser, glasvaser, glimmer, blomster og kager (ja, altså kagerne har vi jo lavet, naturligvis!!)… Se billederne. Er det ikke fortryllende, – og som I jo nok kan regne ud, så var det bare endnu smukkere i virkeligheden. Prøv evt. lige at tjekke #kagemagi ud på Instagram og se alle de fine billeder fra dagen. TAK til alle jer der har delt!

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Og inden jeg ruller flere af de flotte billeder ud, så skynder jeg mig at sige TAK til I AM Rosé for den lækre vin, til Lemonaid for de meste fantastiske drikkevarer – som HURTIGT forsvandt fra baren (næste gang skal vi have dobbelt op på dem 😉 ) – tak til Nybro Frugtplantage for at fylde vores bord med friske frugter og supplere med æblemost til baren.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Der var naturligvis også tænkt på de mindste, og Alma her (på billedet) fik både pyntet sin egen kage med lidt hjælp fra sin far, hygget sig med at få taget billede af kagen og delt den via sin mors instagram, og sidst men ikke mindst, så drak hun masser af den lækre Lemonaid.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Vi havde i øvrigt også årets Goodiebag – synes vi selv – med indhold for over 900 kr. i værdi. Det er da ret nice, ik?! Tak til Goodiebox for at gøre det muligt (I er bare for seje, så’ det sagt), tak Jewelry by AD for smykker til gæsterne, tak Nature Source for lækre prøver på te og ikke mindst tak til restaurant no. 31 for de alt for seje ambassadørkort til alle vores gæster, der fremover kan spise med 25% rabat hos jer!! SEJT!

Processed with Snapseed.

Og lad mig slutte af med at slå fast, at det ALTID kan betale sig at holde en god fest. Se lige hvor indbringende det var. Jeg ELSKER alle mine gaver, – der var både en lækker silkebluse, flere lækre bøger (som jeg har ønsket mig! wuhuu), der var øreringe og armbånd, masser af champagne, parfume etc etc. I love it! Så hold nogle events, det bliver man begavet af!

img_0162

Processed with Snapseed.

 

 

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN