Baby, I’m back!

Jeg har haft mentalt underskud

Jeg har virkelig forsømt mit arbejde i nogle dage – måske endda uger – nu. Jeg beklager. Her refererer jeg særligt til bloggen, for lad mig sige, – det er sgu ikke fordi jeg ikke har arbejdet. For dét har jeg – arbejdet. For meget, tror jeg.

Det er ikke fordi jeg har følt mig stresset , – det dér stress føler jeg faktisk, at jeg efterhånden har fået okay styr på. Men jeg har følt et utroligt stort mentalt underskud i nogle uger nu. Simpelthen ikke overskud til særlig meget andet end min familie og de vigtigste arbejdsmæssige forhold.

Jeg skal bestemt ikke brokke mig. Det er jo et privilegium, at jeg kan leve af det jeg holder mest af, og jeg skal bare være glad for at kalenderen er fuldt booket. Men nogengange så tager man munden for fuld – det kender I jo nok allesammen.

Og mit problem er, at bloggen er lidt en tidssluger for mit vedkommende. Jeg elsker at blogge og skrive løs – men jeg går meget op i, at teksten er læst igennem mange gange, og at jeg har bare nogenlunde styr på tegnsætning m.m. – inden jeg poster et indlæg. Jeg vil mægtig gerne SEO-optimere og sikre mig at billederne er ok – inden jeg lægger noget op. Derfor tager det lang tid. Jeg kan snildt bruge 2-3 timer om dagen bare på at få skrevet den rette tekst. Oven i det kommer udvikling af opskrifter, fotos (som jo også skal tages), redigering etc.

Og når man så – som jeg har gjort – glemmer at sætte tid af i sin kalender til at få blogget… Ja, så går dagen med alt det andet arbejde, der presser på og fylder kalenderen. Og når klokken så slår 23.00 og alle tre unger sover, manden har fået et godnatkys og jeg selv gnider mig i øjnene pga. presserende søvntrang, så er det virkelig svært at tage mig sammen til liiiige af få blogget også.

Derfor har der været helt stille her på bloggen. SORRY.

Jewelry for a good cause

Men baby, I’m back!

Jeg vil lave om på det nu. Jeg er begyndt at afsætte timer i døgnet – altså praktisk talt afsætte timer i min kalender – til at få blogget dagligt. Det er nemlig noget, jeg holder utrolig meget af. Bloggen er som en slags dagbog og på den måde et frirum for mine tanker og en legeplads for mine kreative udfoldelser. Men det kræver, at jeg anskuer bloggen på lige fod med alt andet arbejde, – hvilket jeg vil gøre fra nu af. Ellers drukner bloggen ganske enkelt i andet arbejde og kvaliteten daler. Sådan må det ikke gå. Bloggen er helt klart en af mine yndlingsbeskæftigelser, så den skal prioriteres.

Men de sidste to uger har bare været totalt pressede. Jeg har fået bagt en hulens masse lagkager, da jeg er i fuld gang med at få taget billeder til Lagkagebogen, som udkommer i foråret. Jeg har lanceret et smykke til fordel for et velgørende formål. Jeg har udviklet flødebolleopskrifter til en samarbejdspartner. Derudover har jeg afholdt flere møder med nye kunder – glæder mig til at dele alt det gode indhold med jer i nær fremtid. Og så har jeg været afsted på messe, hvilket kræver enormt meget forberedelse og overskud – hvilket jo på forhånd haltede lidt. Men det gik super godt. Takket være min søde far (hvad skulle man gøre uden forældre!), der valgte at bruge hele weekenden sammen med mig på min messestand.

Messen gik faktisk forrygende, og der er blevet lavet mange forudbestillinger på min Konfektbog. Derudover fik jeg serveret 20 kg hjemmelavet konfekt for sultne messegængere, og jeg fik signeret et helt hav af mine tidligere bogudgivelser. Jeg var helt høj af glæde, da jeg vendte næsen hjemad søndag aften.

Ovenpå en veloverstået messe i Viborg og en bryllupskage til en bekendt (der også lige blev presset ind), så er jeg tilbage. Weekenden tog lidt pusten fra mig, – det indrømmer jeg gerne. Men jeg har fået sovet ud, jeg har fået skrevet en lang to-do liste, og nu sidder jeg her igen. Klar. Parat. Foran computeren, hvor jeg elsker allermest at sidde. Ja, sådan er det faktisk. Jeg elsker at arbejde på min computer. Jeg elsker at skrive.

Midt i al den her stress og jag har jeg heldigvis også fundet tid til at nyde mine børn.

Hvor er jeg egentlig bare en heldig kartoffel. En kartoffel, der er på banen igen.

Smil til verden 🙂

/AM

Bryllupskage Annemette Voss

Flødebolle udvikling

Jewelry for a good cause armbånd Lagkagebogen bananlagkage
Lagkagebogen portionslagkager Annemette Voss Mor lagkage Kreativ Fritid messe Kreativ Fritid

 

 

 

En reaktion

  1. Ja, smil til verden og verden smiler til dig ???
    Glæder mig altid til at læse dine gode, spændende, inspirerende, sjove, interessante og velskrevne indlæg på blokken???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN