Baby, I’m back! Og hvad sker der så nu?

I næsten 14 dage har jeg ikke sat en finger på tastaturet. Jeg har ganske vist rejseblogget lidt – det her indlæg, -da det jo var en del af opgaven, men ellers har der vel været det man kalder radiostilhed fra min side. I hvert fald på bloggen – og til dels på Instagram. Jovist, jeg har da været aktiv på instagram – inden nogen kalder mig for en løgner 😉 – jeg har bare virkelig skruet ned de sidste 14 dage. Sådan måtte det være. Det har jeg haft behov for.

Det er egentlig svært at forklare, hvorfor jeg havde brug for en break – så det vil jeg lade være med at udpensle. Men lad mig i ganske få ord beskrive hvad, der gjorde, at jeg måtte lukke ned i en lille periode og lige finde mig selv. Jeg var blevet voldsomt træt af mig-mig-mig-kultur og hver eneste gang jeg åbnede op for Instagram blev jeg trist. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har i hvert fald holdt mig fra at følge med i andres fancy-pantsy-liv og dele for meget – og det har hjulpet gevaldigt. Jeg følte et stort behov for at fokusere på det eneste, der sådan virkelig betyder noget for mig, nemlig min familie. Nu går det godt, og jeg er stærkt tilbage.

Hvad er der så sket de sidste par uger?

Jo, I véd måske, at jeg har været ude at rejse. Micky, Luca og jeg var på Kreta og efterfølgende smuttede jeg til Rom med min mor og min ældste søn. Begge dele har været fantastisk og fyldt med skønne minder. Og jeg har virkelig nydt at være nogens kone, mor og datter i 2 uger. Altså på dén måde, hvor man rigtigt mærker relationen, uden at det hele drukner i hverdag. Én af de emner, som hele tiden ligger og lurer i baghovedet, og som jeg hr lyst til at skrive om, er min holdning til CO2 udledning og flyrejser. For naturligvis har jeg en holdning, og naturligvis vil jeg dele den med jer – det er der sådan set intet hemmeligt i. Men jeg gemmer lige mine tanker til et indlæg, jeg skriver her en af de kommende dage… Hvis I har nogle spørgsmål eller inputs i den anledning, så kom gerne med dem allerede nu i kommentarfeltet.

I mellemtiden kan I naturligvis også hoppe ind og læse lidt om mine bedste rejsetips til Rom, der nu er blevet opdateret på baggrund af sidste uges hændelser med Mutti og sønnike.

Udover at feriere den i sydens forårssol, så har jeg også kæmpet – og jeg mener virkelig kæmpet – for at blive færdig med mit manus til min brødbog. Hvad bogen skal hedde, er vi stadig i tvivl om – og lidt uenige om – altså min redaktør og jeg. Men vi ender altid med at finde frem til enighed, så mon ikke det også løser sig denne gang… Den vil jeg også skrive om i et blogindlæg – bogen, titlen og indholdet – så det vender vi også lige en af dagene i nær fremtid. Men manus blev færdigt til tiden, det blev rigtig godt, skulle jeg mene, og jeg er faktisk ret tilfreds med det endelige resultat. I næste uge går vi i gang med at skyde billeder til bogen – wauw – det er altid sindssygt spændende at se, hvor det ender 🙂 Det er min gode veninde Sif Meincke, der skal fotografere denne bog. Hun og jeg har arbejdet sammen på tre bøger før – både Bagelyst, Kagekarma og Sjove fester for børn, – så nu var det på tide igen at kaste os ud i noget fælles. Årh, hvor jeg glæder mig. (Inden I begynder at spørge, så lad mig straks fortælle, at Bagelyst og Kagekarma ikke længere kan købes – ja, medmindre man er heldig hos en boghandel – men der er ikke flere på lager. Sorry!)

Hvad sker der ellers?

Jo, etableringen af vores virksomhed Beautyforce Denmark er i fuld gang og produktionsstart ligger lige om hjørnet. Jeg er så spændt på, hvordan I mon tager imod vores ny kosttilskud, når det rammer hylderne – jeg krydser fingre for, at det bliver alletiders. Jeg er i fuld gang med at finde sammensætningen af det helt rette ambassadørkorps, hvis man kan kaldet det det, af ‘ægte’ danske kvinder og mænd – altså ikke influenter (ikke at der er noget galt med os). Men mit ønske med opstarten af Beautyforce Denmark er virkelig, at vores branding skal foregå blandt andet gennem word-of-mouth, altså hvor man hører om det fra én man kender. Det var sådan jeg selv lærte at kende produktet, og det er jo bare den allermest troværdige anbefaling man kan få. Det er naturligvis en længere proces, og på sigt ønsker jeg helt klart også at gøre brug af influenter, men nu starter vi med ambassadørerne. Det er alt sammen rigtigt spændende, og det er sjovt at få det hele til at lykkes med et forholdsvis lille budget (vi er jo ikke ejet af L’oreal eller nogen anden gigant – næh, vi er bare os.)

Til alle jer, der undrer jer over, hvad fa’en jeg snakker om – et kosttilskud? – what? – ja, så hop ind og læs mere her: Kosttilskuddet, som jeg har valgt at investere i. (Indeholder reklamelinks) Der kan man i øvrigt også bestille produktet.

Hvad så nu?

De næste par dage sker der sådan lidt af hvert. Jeg har en del arbejde, jeg skal se til. Jeg skal begynde af dyrke min surdej op igen, så den er klar til fotos i næste uge. Jeg skal til skole-hjem samtaler på skolen (naturligvis), og jeg skal i gang med at træne igen efter 3 ugers pause. Alt sammen noget jeg glæder mig til.

Jeg forsøger at holde mine øjne på bolden, så jeg ikke spilder tiden med ligegyldigheder. Jeg vil forsøge fortsat at bruge mindre tid på at surfe rundt på Instagram, da det ikke gør mig noget godt. Jeg skal helt klart være meget mere selektiv, og kun følge med dér, hvor jeg føler det giver mening. Jeg vil i gang med at planlægge vores sommerferie, og jeg pønser lidt på en skal vi kalde det ‘CO2-velig’ ferie – meeeen, inden jeg lover noget jeg ikke kan holde, må vi sgu lige se, hvordan det kommer til at gå 🙂 Men altså, intentionen er der, så jeg vil afsøge muligheder.

Nu vil jeg gå over og handle en smoothie. Så vil jeg sætte mig hjem i sofaen og skrive lidt mere på bloggen, – der er ange indlæg, der presser sig på. Og jeg vil redigere billeder til et betalt indlæg, der ligger og venter på at blive udgivet. Det er hyggeligt. Det er alt sammen noget jeg er glad for. Jeg er faktisk en ret heldig bagekartoffel, når jeg tænker over det, – at jeg virkelig nyder min hverdag. Det er nemlig helt vildt dejligt at være hjemme igen. Tilbage på pinden, – jeg elsker det!

 

 

 

 

 

En reaktion

  1. Uh, Rom – den by er også på min must-try liste. Har selv den seneste uge blogget om min tur til Warszawa, efter hjemkomst forrige søndag, og kan ikke ryste rejsefeberen af mig 😅. Ude godt og hjemme bedst, bevares, men lidt ferieblues får jeg altid.
    Velkommen hjem!
    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN