Jeg hedder Annemette Voss, og jeg er afhængig af…

REKLAME

Jeg hedder Annemette Voss, og jeg er afhængig af boligindretning…

Det er lige før jeg burde gå en en støttegruppe for interior-design-addicts. For det er sandt. Boligindretning er min helt store passion. Min afhængighed. Mit drug! Jeg laver om i mit hjem på månedlig basis – eller faktisk daglig basis, for der går ikke én dag, uden at jeg lige har rykket rundt på et eller andet. Om det så bare er en lille vase, der har fået ny plads – jeg kan bare ikke lade være.

Så, what am I saying? Jo, nu skal I høre. Jeg har haft lyst til at lave om i min stue længe. Mest fordi jeg ikke rigtig brød mig om den sofa vi havde – det var mere for min kærestes skyld, at vi i sin tid valgte netop den sofa….Kompromisser kære venner! Det er kilden til et langt parforhold ; ) Og for nogle måneder siden malede jeg væggen mørk grøn, og jeg er stadig bare über-glad for farven, så den har jeg ikke ville ændre. Derudover har jeg gået og købt lidt, sådan hist og her – en vase, en pude, et maleri…som altsammen nu skal sættes sammen, styles og matches for at danne et mere helstøbt udtryk.

Her får I lige to billeder, som mit hjem (stuen og garderoben) så ud inden jeg gik i gang med det helt store makeover.

Annemette Voss bolig før Bloomingville Annemette Voss bolig før

Og nu er jeg så latterligt heldig…

…at jeg jo lever af at blogge, blandt andet. Og med det følger nogle ret fede fordele. Såsom at jeg kan få lov at købe møbler til billige penge og tilmed blive betalt for at style møblerne i mit hjem – og slutteligt vise jer hvor fedt det er blevet. Jamen altså. Ja, jeg får både i pose og sæk – I know – sådan er der jo fordele ved så meget. Jeg har f.eks en veninde der er stewardesse og en ven, der er pilot – de rejser hele tiden udenlands til ingen penge (heldige r**huller 😉 ). De åbenlyse fordele ved mit job er masser af kage, god mad, fedt tøj og lækre boligsager, – jeg klager ikke.

Men, det er jo ikke sådan, at jeg vågnede op en morgen og så begyndte designfirmaer bare at kaste fede ting i min retning. Nej, sådan hænger det nu alligevel ikke sammen. Jeg arbejder jo hårdt for det, og jeg har også lidt på cv’et, som hjælper til. Blandt andet er jeg jo uddannet arkitekt og har en baggrund indenfor design og boligindretning. (Jeg har godt nok tegnet mange boliger og møbler i sin tid). Derfor, tror jeg, at jeg er SÅ heldig at Bloomingville i denne omgang har bedt mig om at vise jer, hvor fint det ser ud, når man køber lækre lyse møbler og styler dem med farverige detaljer, masser af puder og tæpper, sjov kunst og nogle designklassikere. Her kan du følge Bloomingville på Instagram

Vores helt egne valg til vores bolig.

Jeg har fuldstændigt egenrådigt – med Micky på råd – fået lov at vælge netop de møbler, som jeg selv ønskede. Det er altså ikke Bloomingville, der har valgt for mig. Men skal jeg være helt ærlig, så synes jeg, at sådan nogle lysegrå, enkle møbler, som jeg har valgt kan være en anelse upersonlige, hvis man ikke pepper det op med noget unikt. Noget der siger: her er jeg! Se mig! Det kan f.eks. være sjov kunst eller nogle gode loppefund. Det kan også bare være den måde man sætter tingene sammen på. Eller at man bruger tingene på en utraditionel måde. Så det kan I tro, at jeg har gjort…altså peppet det op. Men men, vi skal til det; – dette er min måde at gøre det simple og enkle mere sjovt og personligt.

Hvad synes I? Jeg er ved at dø af spændning for at høre jeres mening.

Annemette Voss bolig total

Annemette Voss Bolig Bloomingville Gavl Cofee Table

Annemette Voss bolig bloomingville cute drawer

 

Læs også: Jeg vil være med i Nybyggerne
– dér kan I rigtigt se hvordan vores hjem så ud inden det her store makeover.

 

En indbygningsbiopejs er en trendy måde at holde varmen på til vinter.

Link til hele molevitten:

Detter linket til Furniture Seventeen kollektionen. Husk at åbne katalog-pdf’en, så du kan blive inspireret.

Grå lækker sofa / The Rox Sofa: varenummer: 50145527

Marmor bord / Gavl Coffee Table: varenummer: 12201568

Blød grå sofastol / The Elegant Chair: varenummer: 50185633

Grå kommode med læderstropper/ Cute Drawers: varemunner: 59101370

Annemette Voss bolig Bloomingville the rox sofa

Annemette Voss bolig Bloomingville Sofa

Cute drawer

 

3 reaktioner

  1. Den nye sofa står så godt til jeres grønne væg! Selv vil jeg være meeega bange for en så lys sofa med små børn i hjemmet ? De nye sofaborde er jeg Mega fan af ??

  2. Jeg synes at stuen er mega godt indrettet. jeg er vild med sofaen og stolen og gulvtæppet.
    Men jeg bliver nød til at sige at der for min smag er alt for mange forskellige farver i tæpper puder og vaser. Jeg er nok til mere ensartethed i tilbehør og deco.
    ps du er mega god i godmorgen weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN