Altid 2 skridt bagud…

Det er som en forbandelse! Jeg er på mærkelig vis altid 2 skridt bagud. Og det ligner mig slet ikke…hvis jeg skal tænke tilbage på, hvem jeg altid har set mig selv som. Hvis jeg skulle sætte ord på mig selv, så ville ord som “punktlig”, “struktureret”, “overskudsagtig” og “energisk” dukke op på listen. Blandt mange andre. Men lige pt. er det bare slet ikke sandt. Lige nu er det mere sådan lidt “kaotisk”, “forvirret”, “træt” og “rundtosset”…

Men jo jo da, jeg er absolut energisk og har også stadig et stort overskud – og jeg tror, at jeg når ret meget i løbet af en dag i forhold til så mange andre, men det værste ved det hele er, at jeg hele tiden føler, at jeg er 2 skridt bagud. Kender I det? Jeg er hele tiden “lige ved og næsten”…. Lige ved at nå det til tiden, lige ved at have styr på det, lige ved at være ovenpå… Men kun lige ved.

Det er så træls (for at sige det på godt jysk). Hvad skal man dog gøre?! (!!!) Jeg føler at jeg halser efter alle mine daglige gøremål og det går ud over kvaliteten af både min tid med familien, min tid med mig selv og den energi jeg kan lægge i virksomheden. Øv! Jeg må finde en løsning.

Måske jeg skulle prøver det dér mindfullness – nogen, der har erfaring med det? Eller måske melde mig til Yoga – dét har jeg selv gode erfaringer med. Mit problem lige nu er blot, at det føles som en umulighed at finde tid til at “finde ro og overskud”. Men jeg bliver nok nødt til det. Særligt inden babyen melder sin ankomst i maj. Jeg tror at det ville være rigtig godt med lidt mere overblik og ro inden da.

Nogen gode forslag…? Modtages med kyshånd:)

 

 

7 reaktioner

 1. Kære Annemette.
  Først og fremmest ros til dine flotte kager, som man jo desværre ikke kan smage gennem skærmen;0)
  Dernæst ift dit “lige ved og næsten” ift at nå det du gerne vil; måske har du også et maksimum for hvad du kan nå/overkomme selvom du har et gear mere end de fleste og det er vigtigt at du tager det alvorligt nu da du har mærket følelsen af, at være “bagefter”. Håber du finder ro og overskud, men har desværre ikke lige trylleformularen til hvordan (så havde jeg nok også et andet job ;0)).
  God weekend, knus Jannie

 2. Overblik og ro. Ro til overblik!, svær størrelse. Men jeg tænker hvis du får ro i første omgang, så kommer overblikket bagefter. Foreslår, du hos boghandlen køber en malebog for voksne. Med din uddannelse og interesse tror jeg det vil være noget for dig. Du kan sidde ned, helt for dig selv og fordybe dig i farver, motiver osv.osv. Farver kan købes samme sted. Prøv.?✍✍??✏️?✒️???

  1. Ej, hvor god en idé – sådan én har jeg faktisk allerede, jeg skal bare finde den frem. Og det er helt rigtigt “set” – jeg er vild med konceptet – det er lige noget for mig. Malebog, it is:)

 3. Forkæl dig selv med omtion – yoga, pilates etc.
  Det gør jeg og det giver mig ro, afslappethed og overskud uden jeg skal tvinge mig selv til at få det. Det kommer helt ad sig selv.

  1. Jeg ved det. Motion må være nøglen. Måske jeg kan starte med gode lange (raske) gåture:)

 4. Jeg lærte at meditere for 4 måneder siden og det gør virkelig en kæmpe forskel på mit overskud og livssyn i det hele taget. Jeg kan slet ikke undvære at meditere nu ?
  Henning Daverne har et kursus der var virkelig godt. Han har desuden lavet en app i app store der hedder “god dag”. Den kan du evt se om du kan få noget ud af. Ellers kan jeg varmt anbefale hans kursus “12 minutter til intro ro og gnist”.
  TAK for alle dine skønne videoer og held og lykke med at finde tilbage til dig selv og roen.
  Knus fra Ditte

 5. Jeg kan varmt anbefale YouTube kanalen YogaWithAdriene hvis du vil prøve yoga. Det er så rart, at man bare kan lave det derhjemme når man lige har en pause, og der er videoer i alle sværhedsgrader og til alle behov. Jeg er blevet så glad for det, fordi det giver mig motion og mental ro uden at være helt uoverkommeligt og hårdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN