Aldrig mere rød numse (I hope!)

annonce

Her i huset døjer vi med rød numse. Så er det sagt. – Eller nærmere betegnet, rød lyske, faktisk! Det er vildt synd for Luca, for han er ret ked af det. Jeg kan ærlig talt også godt forstå ham – hvem ville ikke være det, hvis man skulle gå rundt med en ble, der skærer ind i huden, lige dér, hvor man er allermest rød?! Og det er sgu ligegyldigt om jeg smører med zink salve og vasker grundigt ved hvert bleskift – hans hud bliver ved med at være lettere irriteret.

Så jeg har anskaffet mig Olívy. Min nye bedste ven ved puslebordet – I hope! Ditte, som de fleste af jer jo kender fra mit kage-univers, har anbefalet mig Olívy – hun siger at det har gjort mirakler for hendes børn. Så jeg har høje forventninger… (just saying!)

IMG_0001

Nu er det jo også lidt af et “spa-produkt” for babyer, da det er fri for al kemi. Det er baseret på en gammel original opskrift med fransk oprindelse og i øvrigt produceret i Frankrig af naturlige ingredienser. Ja, og så skulle det efter sigende være den mest effektive måde af forebygge rødme og irritation. Og, Olívy blev i øvrigt nomineret I AllegyAward 2016.

(Og hey, hvis de der franskmænd er ligeså gode til babypleje som de er til kager, så er jeg fan allerede!)

Dog fortæller Ditte mig, at hendes søde kæreste Marck havde kommet til at smøre hele babyen ind i Olívy,  – ja, han troede, at det var bodylotion (hah…mænd!!!). Det fik Ditte så fortalt ham, ikke var meningen… “Nej, det var nok bare at bruge det i ble-området.” – MEN, her kommer det sjove – efterfølgende fandt hun ud af, at Olìvy faktisk anbefales til hele kroppen, og derfor havde Marck bare været ekstra god ved lille Albert 😉  (ja ja, ha ha…kvinder!!!)

Nå men, nu må vi se – Projekt #farvelrødnumse er sat i gang fra nu af. Ved hvert bleskift fra i dag vil jeg anvende Olívy, for at se om det virker. Jeg giver det et par uger – og krydser fingre for et godt resultat!

 

5 reaktioner

 1. Jeg bruger også olivy og det har været fantastisk. Dog har jeg valgt at bruge E-vitaminsalven fra naturdrogeriet, når min søn har ret meget rød, evt hvis en ble med afføring lige har siddet et par minutter for længe. Det er utroligt, hvad det har gjort.
  Olivy bruger jeg ved alle bleskift uanset om der er rød numse eller ej. Den har bare ikke helt kunne tage hvis det har været meget rødt, til gengæld har de røde bumser været formindsket pga af olivy.
  Du kan se den her:
  https://www.natur-drogeriet.dk/frame.cfm/cms/produktblad=yes/npv=594/npbv=594/sprog=1/grp=101/menu=101
  PS, den er også god til røde brystvorter,hvis du stadig ammer.?

 2. Stakkels lille pus…
  Jeg kan huske ( altså det er kun 8 år siden ? men anyhow ) at jeg havde en føntørrer ved puslebordet som jeg tørrede numsen med efter vask. Det var hyggeligt og baby nød det. Men selvfølgelig ikke nok til det store udslæt. Men kunne hjælpe til at zinksalven bandt lidt bedre til huden. ? ?

 3. Inotyolcreme fra apoteket er fantastisk!!! Har brugt det i en vuggestue hvor jeg arbejdede og i løbet af en time var rødmen formindsket. Bruger det selv til eksem og tør hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN