Afternoon tea event på Mors dag…

Tjek min instaStory – og læs meget mere…

Eller, hop straks ind i webshoppen og køb din billet.

I anledning af Lagkagebogens udgivelse samt Mors dag søndag d 13. maj 2018 afholder jeg i samarbejde med ChriChri teamet et ekslusivt Afternoon tea event kl 12.30-14.30 på Kurhotel Skodsborg. Så kan du forkæle dem, som du synes, som fortjener særlig opmærksomhed på Mors dag.

Der bliver serveret frisklavet lagkage samt teboller og alt, som dertil hører. Det bliver naturligvis utroligt fint og hyggeligt. Vi kredser lidt ekstra om jer, – det lover vi.

Derudover holder jeg et oplæg omkring mit virke som både kageglad livsnyder og målbevidst forretningskvinde.

Der er begrænsede pladser. Prisen er 200 kr pr. person.

Vi ses, håber jeg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop