Årets julegave til forældre og bedsteforældrene

annonce

Jeg mener oprigtigt, med hånden på hjertet (altså really!), at dette ER årets bedste julegave til alle forældre og bedsteforældre. I hvert fald, hvis børnene godt kan lide at tegne. Og hvilke børn kan ikke det?

For hvilken gave er bedre, end den gave, der bare bliver ved med at give? Dén gave, der samtidig understøtter børnenes kreativitet og styrker deres selvtillid? Jeg har svært ved at komme i tanke om noget bedre.

Rammer fra RAM’N gør præcis dette. Med den smarte glasfrie ramme, der holder op til 50 tegninger ad gangen, kan børnene selv være med til at isætte nye tegninger og malerier dagligt om det skal være. Man placerer blot tegningen indenfor rammens kant og trykker blidt, så skubber man derved bagbeklædningen let tilbage og tegningen falder ind på plads bag plexiglasset. Se en lille how-to video herunder. Samtidig er der den smarte detalje ved det, at du også på den måde kan følge dit barns kreative udvikling kronologisk, når du senere fjerner tegningerne fra rammen. Og så er rammerne tilmed super flot designmæssigt og nemme at tilpasse enhver stil i indretning. Der er både rammer i hvid, sort og tre forskellige slags træ – med forskellige farver akrylindfatninger.

Køb selv RAM’N rammer her…

img_0114

I min familie er jeg vokset op med, at det kun var de helt særlige pæne tegninger der kunne få lov at finde vej til køleskabet. Og så fik de ikke lov at hænge længe. Et par dage maks – og væk var de! (Min mor har vist gemt dem alle sammen i en mappe på loftet…tror jeg…) Men hey, jeg kan sagtens forstå mine forældre. Sådan er jeg nemlig også selv.

Jeg gider ærligt talt ikke, at mine børns tegniner skal “rode” på køleskabslågen, for jeg værdsætter den ro, der er i mit hjem, når indretningen er overskuelig og ryddelig, ikke mindst. Men det skal understreges, at jeg elsker at få tegninger fra drengene – og det samme gælder mine forældre. De tager imod med kyshånd! Hvem elsker ikke at få et lille kunstværk udført med kærlighed og akkuratese af et barn?! Og så er det jo ligegyldigt, om der er tale om et par fedtede malingklatter, der efter sigende skal ligne en dinosaur. I don’t care, – det vigtige er, at børnene har lyst at tegne og male, og jeg tager gerne imod.

Men hvad gør jeg så med de tegninger?! Når nu jeg ikke bryder mig om, at de hænger med magneter på køleskabet?

img_0108

Jeg har fundet den perfekte løsning med de fantastiske rammer fra RAM’N. Jeg stødte på disse rammer på Instagram ved et tilfælde, og jeg blev straks begejstret. Så begejstret at jeg øjeblikkeligt kontaktede Thomas og Marie-Louise, der er folkene bag konceptet, med henblik på netop dette samarbejde. Jeg måtte bare dele min glæde over at have fundet dette vidunderlige produkt med jer.

Jeg er overdrevet vild med både design, æstetik, kvalitet, materialevalg, farver og funktion ved rammerne. Alt spiller bare. De er lækre, solide, håndværksmæssigt smukt udført og med seje og sjove detaljer.

Og så tror jeg, at mine børn vil sætte stor pris på, at deres små kunstværker nu får en plads på væggen – ligestillet med den anden kunst og alle mine andre sager.

Drengene har naturligvis også fået rammer til deres eget værelse, så de i dagligdagen kan være med til at pryde væggene i deres egen lille oase.

img_0034

5 reaktioner

    1. Ja, de er jo ikke helt billige. Men jeg vil alligevel understrege, at man virkelig får kvalitet for pengene. Det er super smukt håndværk og et utroligt smart koncept. Sådan rigtigt “godt kram”, du ved. Knus

  1. Jubii endelig mere fokus på RAM´N har dem allerede, og min datter 4 år elsker at selv trykke sine tegninger ind i ramme..
    så de kan blive fint udstillet !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN