Få den smukkeste bolig med Louise Dorph

REKLAME

Et smukt “a simple mess”…

I dag stod den på morgenhygge. Ikke den slags hvor man bliver i sengen og fletter tæer med kæresten. Nej den slags, hvor jeg sammen med en masse andre kvinder dånede og sukkede og wow’ede over fantastisk boligtilbehør og lækkert interiør hos Louise Dorph, som står bag A Simple mess. Jeg er egentlig bare blevet inviteret for at se de lækre sager, men jeg føler mig nu ret sikker på, at Louise vil blive rigtigt glad, hvis jeg har lyst til at dele det med alle jer, som læser med. (Så det gør jeg lige;) )

Lad mig lægge ud med at sige: Hvor er den kvinde bare sindssygt dygtig og en virkelig inspirerende forretningskvinde. Jeg er vild med hende og hendes energi – og så er det bare et fuldstændigt magisk og plastik-frit univers hun har skabt med sine smukke designs og finurligheder. Men billederne taler jo for sig selv – også selvom de er taget med en telefon og jeg ikke er fotograf. (Nok er jeg kreativ og alt det dér, men fotograf tror jeg sgu aldrig jeg bliver…hah!)

Jeg er i fuld gang med at lave om i mit eget hjem, og lur mig om ikke at jeg nok skal få overtalt Micky til at vi skal have nogle af Louises designs på hylderne. Sådan MÅ det være. Jeg føler mig vildt inspireret.

Til eventet mødte jeg flere af mine gode bekendtskaber – så hyggeligt. Blandt andet Karina Von D’ahe. Hun er også en del af Blogly-holdet, og må jeg bare sige – sikken lækker kvinde altså. Hun har bare pisse-fed stil. Det synes jeg. Så til alle jer voksne kvinder, der er vilde med andre voksne kvinder, som udstråler kvindelighed, power og er i egen krop på en totalt overbevisende måde – følg Karina. Hun er simpelthen skøn.

Og ikke mindst, Tak Louise, for godt selskab og tak for lækker morgenmad 🙂

Jamen, sig mig lige…Er det ikke vidunderligt?

A simple mess 15

Se lige nogle fantastiske former, farver og materialer…

A simple mess 2

Dejlige Fredrikke Heiberg (fotograf), Karina Von D’ahe og Louise DorphA simple mess 17

Uh, der er altid liv og glade dage når Karina er i nærheden 😉

A simple mess 16

Det er sgu da pisse lækker stil, det der. Eller hvad? Prøv lige at se en fed jakke!

A simple mess 11

A simple mess 12

A simple mess 1

A simple mess 4

Ja, der manglede ikke noget!

A simple mess 3

A simple mess 10

A simple mess 18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop