Questions & Answers (personlig version)

Jeg lavede et post på Instagram for et par dage siden, hvor I kunne stille spørgsmål, som jeg efterfølgende ville besvare i en YouTube Q&A video. Åh Gud, hvor kom der mange spørgsmål – mange flere end jeg havde regnet med. Så her får I svarene i videoen, og længere nede på siden besvarer jeg alle de andre spørgsmål (næsten – jeg har tilladt mig at sortere lidt)

¨

Hvad er min yndlingskage?: Kanelsnegl/Jordbærtærte

Hvor har jeg købt “strygejern”?: se her

Hvornår startede jeg med at bage?: da jeg var 6 år (ca.)

Kan man bruge en springform i stedet for en kagering: Ja, til at støbe i. Husk kageplast.

Er det svært at gå fra 2 til 3 børn?: Nej, det er helt fint.

Hvad hedder mine børn?: Luca Alf, Ferdinand og Hugo-Sander

Hvad er min yndlingsfarve?: lyserød

Hvad fik mig til at være med i Den store bagedyst?: Mine forældre opfordrede mig

Hvor køber jeg mine bagetid?: Det varierer. Mest hos Fru Hurup i Lyngby.

Arbejder jeg som konditor?: Nej. Jeg ar hovedsageligt forfatter, blogger, foredragsholder og YouTuber. Og ja, det lever jeg af.

Hvem er min yndlings Disney prinsesse? Jeg er ikke så vild med tegnefilm… Sorry! Men skal jeg vælge må det være Belle.

Hvad er mit drømmejob?: Det jeg har!

Følger jeg med i cykelløb?: Nej, kun når der er Tour de France.

Hvad var det første jeg ville gøre, hvis jeg vågnede op som dreng?: Kigge i mine underbukser!

Min yndlingsbog?: Memoirs of a Geisha

Hvilken kage er den bedste jeg har lavet?: Ved det ikke – men den her er vildt god, og en favorit.

Hvordan har jeg det med farven gul?: Godt!

Hvis jeg skulle støtte en velgørende sag, hvilken skulle det så være?: Jeg støtter allerede Folkekirkens Nødhjælp om ambassadør for “Bag så det batter” og jeg samarbejder med Make a Wish foundation.

Yndlings makeupmærke og produkt: Young Blood eller Chanel. Min mascara fra Chanel er fantastisk!

Sommer vs vinter: sommer

Slik vs chokolade: chokolade

kjole vs bukser: bukser

Yndlings feriested: London eller Club La Santa

Min yndlings YouTube video: Denne her – fordi jeg ELSKER croissanter

Har jeg nogle tilbagefald til min Bulimi?: Nej, det har jeg ikke. Jeg har været helt “rask” siden jeg var 19 🙂

Kan jeg huske de fans jeg har mødt?: Tja, mange af dem, men ikke alle.

Hvad er det klammeste jeg nogensinde har spist?: En rå witchetty grub – se her – spørg ikke hvorfor!

Mit yndlings land: Danmark

Favorit årstid: forår

Sneak eller stiletter: stiletter

Hvor gammel er jeg?: pt. 32 år

Yndlings citat om livet: Carpe diem. (ret enkelt ik!)

Hvis jeg fik en datter, hvad skulle hun så hedde?: Rita

Kan man lave bløde, luftige fuldkornsboller uden hvedemel?: Dét bliver nok svært, hvis jeg skal være helt ærlig. En te bolle uden hvedemel dur ikke rigtig…

Bager min kæreste nogengange: Ja, sjældent men det sker.

Yndlings emoji: Græder af grin!

Kan jeg finde på at lave kager uden meget pynt?: JA for søren. Tjek lige min YouTube kanal…

Kan man købe DVD med Den store bagedyst 2013: Nej, ikke umiddelbart

Hvordan var det at vise mine følelser på tv?: Det vænner man sig til. Men det var grænseoverskridende.

Har jeg nogen kurser man kan komme på?: Ikke pt.

Tre ting med på en øde ø: Mine 3 børn.

Har jeg prøvet at kaste en kage i hovedet på nogen?: Nja, tror jeg ikke. Men jeg har kastet vand i hovedet på én.

Hvor høj er jeg: 175 cm

Hvilken kage fra Den store bagedyst er jeg mest stolt over/mest skuffet over: Mine petit fours fra program 8/mine knækbrød fra program 3.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop