Hør om et nyt samarbejde jeg har indgået!

Annonce

Nu er der bare rendyrket RED CARPET-vibe her på bloggen.

…og hvad mener jeg så med det? Jo, nu skal I høre.

Jeg har nemlig indgået et nyt spændende samarbejde, som jeg E N D E L I G kan løfte sløret for – det har været længe undervejs… Det er et samarbejde mellem en håndfuld af os bloggere hos Blogly og Goodiebox. Og det betyder én ting; – at der er godter på vej til dig! I form af Goodiebox.

Ved du hvad Goodiebox er? Det er nok en af de fineste gaveløsninger og forkælelsesoplevelser, jeg kender til. Hvis du, som mig, elsker at blive overrasket og teste nye lækre produkter, så er boxen lige noget for dig! Nu kan du nemlig købe dig en ægte RED CARPET-oplevelse, – og du kan tilmed få den leveret hjem til dig selv hver eneste måned, året rundt. Og jeg véd, hvad jeg taler om, for efterhånden har jeg været en tur ned af den røde løber én gang eller ti – og man kommer stort set altid hjem med en goodiebag fyldt med alle mulige lækre udvalgte beautyprodukter. (Ja altså, hånden på hjertet, det er nok én af de fedeste fordele, der er ved mit job – man er vel kvinde!) Og Goodiebox er en slags goodiebag – til kvinder, der elsker at blive forkælet!

Du får en Goodiebox, med de bedste og nyeste håndplukkede beautyprodukter, til en værdi af minimum 500 kr, sendt direkte til din dør, for kun 159 kr. – eller endnu bedre – for 143 kr. For jeg har da en 10 % RABATKODE til dig – selvfølgelig har jeg det! Du kan så vælge om du vil abonnere på Goodiebox fast, og få en ny box fremsendt hver måned, eller om det kun skal være denne ene gang. Du kan vælge at annulere abonnementet, anytime!

AND THE BEST PART IS…at vi bloggere hos Blogly har lavet vores helt egen specielt sammensatte Goodiebox til vores læsere. Jeg må først fortælle jer, hvad den indeholder på onsdag, men så kan I jo gå og glæde jer lidt i mellemtiden – eller – I kan allerede nu forudbestille boxen, og modtage den med posten i løbet af ugen, som de tusindvis af abonnenter hos Goodiebox, der allerede har set fidusen. Jeg kan roligt garantere jer, at det er en håndfuld nøje udvalgte favoritter, som Mascha, Signe, Julie, Cecilie og jeg har fundet til jer. Det er en REALLY GOOD DEAL!

Du bestiller her og bruger rabatkoden “Annemette”. Når du lander på deres forside, skal du blot klikke på “bliv medlem” så modtager du den lækreste Goodiebox lavet af os fra Blogly.

Følg Goodiebox på Instagram her.

Skærmbillede 2016-08-14 kl. 21.53.37

5 reaktioner

  1. Hej Annemette 🙂 jeg forstår ikke helt hvordan det hænger sammen. Når man går ind på siden kan man kun tegne abonnement på de 119, eller findes der også et dyrere abonnement til de 159? Eller er det kun den ene gang?
    Gælder de 10% hver gang eller kun en gang? ?
    På forhånd tak ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN