Vi havde en vild safari-oplevelse :)

Nu f√•r I lige et tip ūüôā

Hvad laver man med sine b√łrn, n√•r:

  1. man er i Jylland…
  2. vejret er¬†s√•dan lidt vekslende (i hvert fald ikke strandvejr…hmpf!)
  3. det er de sidste par dage af sommerferien…
  4. b√łrnene er j√¶vnt ut√•lmodige og rastl√łse – og tr√¶nger til¬†at komme ud af huset?

Nogen forslag? Jeg havde lidt sv√¶rt ved at finde p√• noget her l√łrdag morgen, men s√• kom jeg i tanke om, at de i Givskud Zoo har √•bnet en Dinosaurpark for et par √•r siden, og at den er blevet udvidet med endnu flere dinoer i denne s√¶son. Mine drenge er k√¶mpe fans af alt der har med dinosauere at g√łre. Men okay, findes der overhovedet drenge i alderen 3-10 √•r, der ikke synes at det er bare lidt sp√¶ndende?!

IMG_0177

Ja, og faktisk synes jeg selv, at det er et fedt at se p√• dyr. Ikke s√• meget katte, √¶nder og den slags – nej jeg er mere til store dyr. Elefanter. Giraffer. Bisoner. – Jeg synes det er vildt fascinerende at komme helt t√¶t p√•, s√• faktisk var valget ret let. Vi pakkede alle tre unger ind p√• bags√¶det af bilen og k√łrte afsted mod Givskud.

Vi havde en vild safari oplevelse, kan jeg godt sige jer.

IMG_0056

IMG_0031

IMG_0026

Hugo-Sander var helt smadret af grin over, at vi s√• en abe, der (ganske uvidende) tissede sin abe-baby lige i hovedet. Det var faktisk ogs√• ret sjovt. Og derudover s√• vi l√łver, der var i fuld gang med at fort√¶re en hest…(tror jeg….man ved jo ikke helt, n√•r der ligger et stort skelet med k√łdet halvt fl√¶nset af. Men det lignede en hest.) En bison valgte at l√¶gge en lort (pardon my french) lige midt p√• vejen mellem alle bilerne, og en giraf stod og slog sig selv i hovedet med sin tunge, der hang laaaanagt ud af mundvigen. Jeps, det var vildt!

Det var vildt! РOg det var så hyggelidt.

IMG_0106

IMG_0122

IMG_0145

IMG_0137

IMG_1375

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

F√łlg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BR√ėDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og s√łster – og s√• elsker jeg virkelig kanelsnegle. Alts√• af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet p√• Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda v√¶ret tv-v√¶rt i et par √•r, og er i dag ogs√• fast kagedame i k√łkkenet p√• Go‚Äômorgen Danmark.¬†
 
Jeg er super √•ben, k√¶rlig og f√łlsom. En slags struktureret √¶stetiker, der er ret ligeglad med nullerm√¶nd i hj√łrnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og s√• er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig d√•rlig vinder‚Ķeller noget i den dur. Det v√¶rste jeg ved er illoyalitet og t√łrbagte kager. Og n√•rh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre b√łrn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forst√•r. Men det er noget med salg og apps – og noget med at v√¶re ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og s√• er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er ogs√• far til min yngste s√łn.¬†
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop