Kom med bagom forsiden…

Ditte og jeg har valgt tøj til forsidefoto af Kagemagi. Eller nej, vi har valgt et udvalg af tøj – det ville sgu nok se lidt mærkeligt ud, hvis vi havde altsammen på…på ét foto…hah! Det er jo rart at have lidt at vælge imellem 🙂 – og så er det fra Custommade – et af mine YNDLINGS tøjmærker – så tak til dem!

Vi tænker at holde det i lyseblå og blommefarvede nuancer (as you can see) – det er nærmest angstprovokerende for mig, at der ikke er noget lyserødt i blandt! Meeeen, mon ikke at der nok skal snige sig en masse lyserødt ind på den forside under alle omstændigheder? I think so! Det giver fire hænder til vores grafiker, som nu kan gå amok med pink grafik… Og hey, der skal vist også nogle billeder af vores kagemagiske udfoldelser på forsiden, – og de er (så vidt jeg husker) ret lyserøde.

Vi skal meget snart få taget billede til forsiden, og vi glæder os helt vildt. Jeg har jo prøvet det et par gange, og for at være helt ærlig, så nyder jeg det. Det er sådan en dag, hvor man får lov at læne sig tilbage fra morgenstunden med en makeup artist, der nusser lidt om én, og efterfølgende så skal man “bare” stå og smile sødt ind i et kamera – muligvis med en kage i hånden – i de næste par timer. Det er dog hårdt arbejde (på en måde, ik) for man kan bestemt godt få rigtigt ondt helt om i nakken af at smile små meget i så lang tid – og så på kommando. Men hey, denne gang bliver det rart at have Ditte ved min side til at smile sammen med – jeg er jo mere vant til, at det har været sådan et “one-man-show”.

Hvis – og jeg mener naturligvis kun hvis (for er det overhovedet muligt, tænker jeg) – at det skulle være gået nogen af jer næsen forbi, hvad det er jeg taler om….(?)…så se med i videoen herunder.

IMG_1016

IMG_1018

En reaktion

  1. Hvor hyggeligt at se to gravide kvinder, have en så stor passion for kage 😉 Og nu vel to mødre, som arbejder hårdt. Held og lykke med bogen og de kommende projekter. ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN