Tak skal I have…Jeg løber i døgndrift på posthuset…

HELDIGVIS er mine læsere rigtigt glade for mine tilbud, når jeg laver sådan nogle. Og I er også rigtigt søde til at deltage i mine konkurrencer. Så tak for det, – det er bare så dejligt.

Jeg løber i døgndrift på posthuset i disse dage (eller okay, næsten da) – for at få de sidste pakker sendt afsted inden jeg tager på ferie i et par dage. Hvis du også kunne tænke dig at få sådan en pakke til døren, så følg linket her og gør som beskrevet.

Du modtager 3 bøger, 10 håndplukkede tyller fra bagebixen og et Piskeris med termometer fra OBH Nordica. Det koster 750 – Og du sparer 425 kr 😉 Og som I måske kan se, så bruger jeg denne gang, – eller det gør jeg altid – rigtig meget energi på, at det skal se fint ud, når du modtager pakken med posten.

Jeg løber videre…skal på posthuset nu med alle de pakker – og de er sk*de tunge!

/AM

IMG_1007

IMG_1009

IMG_1010

 

 

 

2 reaktioner

    1. Den koster 300 inkl porto:) Jeg laver gerne et særligt tilbud med flere bøger, tyller osv, hvis du er interesseret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN