Tak skal I have…Jeg løber i døgndrift på posthuset…

HELDIGVIS er mine læsere rigtigt glade for mine tilbud, når jeg laver sådan nogle. Og I er også rigtigt søde til at deltage i mine konkurrencer. Så tak for det, – det er bare så dejligt.

Jeg løber i døgndrift på posthuset i disse dage (eller okay, næsten da) – for at få de sidste pakker sendt afsted inden jeg tager på ferie i et par dage. Hvis du også kunne tænke dig at få sådan en pakke til døren, så følg linket her og gør som beskrevet.

Du modtager 3 bøger, 10 håndplukkede tyller fra bagebixen og et Piskeris med termometer fra OBH Nordica. Det koster 750 – Og du sparer 425 kr 😉 Og som I måske kan se, så bruger jeg denne gang, – eller det gør jeg altid – rigtig meget energi på, at det skal se fint ud, når du modtager pakken med posten.

Jeg løber videre…skal på posthuset nu med alle de pakker – og de er sk*de tunge!

/AM

IMG_1007

IMG_1009

IMG_1010

 

 

 

2 reaktioner

    1. Den koster 300 inkl porto:) Jeg laver gerne et særligt tilbud med flere bøger, tyller osv, hvis du er interesseret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop