Loppemarked er for søndage!

Søndag er loppemarkedsdag for mig – hele sommeren. Hvis jeg ikke besøger loppemarked for at søge efter små finurlige fund og flotte lagkagefade (ja, man er vel lettere miljøskadet) – så står jeg selv på loppemarked.

Jeg er vild med at få sorteret ud i alt det gamle og få gjort plads til nyt.

I Charlottenlund, lige bag ved togstationen ligger der en stor plads – hvor der holdes loppemarked hver søndag helle sommeren igennem. I dag står jeg der selv med egen stadeplads. Kom forbi og gør et kup. Jeg sælger ud af alt muligt. Tøj. Sko. Tasker. Vaser. Legetøj. Etc. Etc. – ja, endda lagkagefade. Og hvis ikke mine sager kan friste, så lad mig sige det sådan, at det er et skiiiide godt loppemarked. Mon ikke du finder noget…

Det er jo alligevel ikke specielt godt strandvejr eller tivolivejr. Næh, det er perfekt loppemarkedsvejr.

Vi ses

/AM

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN