Min mister awesome

Jeg er helt forelsket. Også selvom han er utilfreds med at agere model-baby! Men, han er altså bare min ALT FOR SEJE LILLE DRENG – og derfor har jeg anskaffet mig disse fine varer fra Mister Awesome – du kan selv gå på opdagelse i shoppen via linket. Det er bare et godt fif fra mig til dig! (jeg tror mit næste køb skal være de små bukser med leoparder – hvad synes I?)

Jeg er vild med det. Og særligt savlesmækken er fuldstændigt fantastisk, når man som mig har givet liv til verdens største gylpefrans. Den redder i hvert fald et par sæt tøj om dagen! Hurra for at savlesmækken er opfundet!

Og hey, så er det faktisk sjældent, at jeg fanger et foto af både mister awesome og hans far, som må siges også at være ret awesome! Det er ren kærlighed!

/AM

IMG_0879

IMG_0875

En reaktion

  1. Hej Annemette.
    Du efterlyste på et tidspunkt ideer til bagværk du kunne bage i dine videoer på YouTube.
    Jeg tænkte her forleden, at jeg kunne være særlig interesseret i roulade, kringle og macarons. Og evt dine havregryns-cookies fra bogen Kagekarma, de drillede mig da jeg prøvede at bage dem. De flød ikke ud, men forblev nogle hårde knolde?? Men smagte lækkert.
    Tak for mega god inspiration og nogle super opskrifter.
    Kh Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop