Den mest nuttede samtale…

Jeg bare dele det med jer. Jeg overhørte den allermest nuttede samtale mellem mine drenge den anden dag. Til info, Ferdinand er 5 år gammel og Hugo-Sander er 7 år.

Here goes:

Ferdinand: “Storebror, jeg vil gerne være superhelt, når jeg bliver stor”
Hugo-Sander: “Okay, sejt.. Jeg vil være opfinder”
Ferdinand: “Men Storebror, så skal jeg gå på superhelteskole, når jeg stopper i børnehaven”
Hugo-Sander: “Ja, okay…”
Ferdinand: “Det er bare…jeg skal jo bruge et superheltekostume, som jeg så skal have på, når jeg bliver voksen…”
Hugo-Sander: “Mmmhhmmhh”
Ferdinand: “Tror du måske at du kan designe et kostume til mig?”
Hugo-Sander: “Jo det…”
Ferdinand: “Men jeg skal også bruge raket-støvler, hvis jeg skal være superhelt. Tror du også at du kan lave sådan nogle raket-støvler til mig?”
Hugo-Sander: “Tjo, det må jeg altså lige spørge min opfindergruppe ovre i skolen om, men det kan sikkert godt løses”

🙂

Mor her kan næsten ikke rumme hvor kært det er… 1) min søn tror oprigtigt på at der findes en skole for superhelte (åh, børns søde fantasi) og 2) min anden søn har simpelthen en “opfindergruppe” i skolen. Det er da maks cute. Og 3) han tror faktisk godt, at han kan opfinde raket-støvler til sin lillebror!

GOTTA LOVE THEM KIDS!

/AM

3 reaktioner

  1. Der skulle selvfølgelig stå = lige fortælle.
   Ved Sq da ik lige hvordan det blev til ligeberettigelse sig….hahahhahah?

 1. Hvor er de bare dejlige de drenge. Min knægt på snart 12, vil stadig gerne være superhelt, og spørger jævnligt om hvilke superkræfter vi helst vil have:)
  Og ellers så vil han være opfinder og lave en maskine så vi kan leve foreviget(så han ikke skal undvære os en dag, store tanker)
  Og forresten så vil jeg da ligeberettigelse sig at han faktisk kan gå til helte træning hos fof, prøv at søge på nettet:-)
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop