Den smukkeste feriedestination

Hvor skal du hen på ferie?

Charterferie på Mallorca, – Luksusrejse i Thailand, – All inclusive i Grækenland eller Kærlighedsferie i  Italien…? Jeg har en idé; – måske Danmark var en mulighed…?!

Et lille hurtigt ferie-tip, helt gratis fra mig til dig:

Tag til Bornholm!

Da der var folkemøde var jeg på Bornholm for at lave Luther Lagkage for Folkekirken, – du kan for øvrigt få opskriften på netop den kage lige her.

Men jeg havde jo næsten lige født Luca og måtte derfor tage ham med på job, og derfor var min mor også med – som barnepige! Det var ren luksus 😉

Det helt klare indtryk, som jeg drog fra Bornholm med, var, at Bornholm i sandhed er en PERLE. En rigtig ferie-perle, hvor jeg med sikkerhed vil tage hen igen. Og hele familien skal med. Uanset om det er regn eller solskin (jeps, vi oplevede nærmest alle vejrets luner på blot 3 dage) så er Bornholm bare smuk og atter smuk.

Se med herunder. (og ja, jeg har noget for døre – de er ret fine at fotografere synes jeg)

IMG_0365

IMG_0368

IMG_0372

IMG_0373

IMG_0376

IMG_0377

IMG_0380

IMG_0381

IMG_0382

IMG_0385

IMG_0386

IMG_0387

IMG_0389

IMG_0391

IMG_0399

IMG_0402

IMG_0407

IMG_0414

IMG_0415

 

 

 

En reaktion

  1. Jeg ELSKER Bornholm. Mine forælre har sommerhus ved Gudhjem, så kommer der en del. Der er så skøn natur både sommer og vinter og ude for sæson er der så dejligt stille og roligt, når alle turister er væk. Elsker det. Det er nok et af de steder jeg bedst kan koble af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN