Den smukkeste feriedestination

IMG_0409

Hvor skal du hen på ferie?

Charterferie på Mallorca, – Luksusrejse i Thailand, – All inclusive i Grækenland eller Kærlighedsferie i  Italien…? Jeg har en idé; – måske Danmark var en mulighed…?!

Et lille hurtigt ferie-tip, helt gratis fra mig til dig:

Tag til Bornholm!

Da der var folkemøde var jeg på Bornholm for at lave Luther Lagkage for Folkekirken, – du kan for øvrigt få opskriften på netop den kage lige her.

Men jeg havde jo næsten lige født Luca og måtte derfor tage ham med på job, og derfor var min mor også med – som barnepige! Det var ren luksus 😉

Det helt klare indtryk, som jeg drog fra Bornholm med, var, at Bornholm i sandhed er en PERLE. En rigtig ferie-perle, hvor jeg med sikkerhed vil tage hen igen. Og hele familien skal med. Uanset om det er regn eller solskin (jeps, vi oplevede nærmest alle vejrets luner på blot 3 dage) så er Bornholm bare smuk og atter smuk.

Se med herunder. (og ja, jeg har noget for døre – de er ret fine at fotografere synes jeg)

IMG_0365

IMG_0368

IMG_0372

IMG_0373

IMG_0376

IMG_0377

IMG_0380

IMG_0381

IMG_0382

IMG_0385

IMG_0386

IMG_0387

IMG_0389

IMG_0391

IMG_0399

IMG_0402

IMG_0407

IMG_0414

IMG_0415

 

 

 

En reaktion

  1. Jeg ELSKER Bornholm. Mine forælre har sommerhus ved Gudhjem, så kommer der en del. Der er så skøn natur både sommer og vinter og ude for sæson er der så dejligt stille og roligt, når alle turister er væk. Elsker det. Det er nok et af de steder jeg bedst kan koble af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop