Skt. Hans aflyst, men så…

Møgvejr. Torden og regn og blæst. ØV. Og så liiiiige ved målstregen. Det så virkelig ud til at blive en dejlig Skt. Hans aften med tørvejr og sang omkring bålet – men næh nej, sådan kender vi jo ikke vort danske vejr – det SKAL jo åbentbart være ustadigt, og her i sidste sekund så åbner himlen sig og det vælter ned med regn!

Som Hugo-Sander sagde – “Mor, det er Gud, der tisser ned på os – ad!”… ha ha.

Men så faldt vi i stedet over den bedste isbod i Nordsjælland – I gotta say! Nogle gange oplever man noget, som man bare må dele med omverdenen i håb om, at de kan få glæde af den varmeste anbefaling. Vi købte sæsonens største is til dato – én til os hver – altså 4 stk “Søppe” ved Sørup Is (bestående af vaffel, 2 kugler, flødebolle, soft ice, flødeskum og syltetøj!). Skulle du selv blive sulten, så kan jeg fortælle at isboden ligger ved Esrum sø lige ved Fredensborg. Og det var nogle SERIØST gode is.

Så blev det en mindeværdig aften alligevel.

Glædelig Sankt Hans.

IMG_0532

IMG_0548

IMG_0546

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop