Babybad i margretheskål – cuteness overload!!!

annonce

Okay så – HVAD gør man, når ens baby har “verdensrekorden i gylp”? – hvilket resulterer i snaskede “elastikker” langs håndledene, mærkelige sort-brune snask-ansamlinger langs hudfolder ved halsen og underligt udefinerbart snask inde i håndfladerne? (That’s a lot of SNASK!)

Man bader ungen! 3 gange dagligt!!!!

Og jeg véd godt, at det må man ikke med små spædbørn, så jeg forsøger at begrænse mig og nøjes med at tørre ham godt efter med en klud, sådan lidt her og der, og ALLE VEGNE – flere gange i timen (nej, i minuttet – faktisk)

IMG_0299

Men nu er jeg blevet bedt om at teste dette fantastiske (- kan lige så godt afsløre det med det samme) produkt. Kraes babybad. Det er LIGE efter min smag – det er med Havre og Dødehavssalt. Og, lyder jo allerede som opskriften på en lækker energibar 😉 Men faktisk er det ikke helt uvæsentligt, at der er havre i recepten på dette mirakelmiddel til sart hud (i alle aldre), fordi havre er med til at lindre kløe – hvilket jeg anser for enormt gavnligt mod små røde babynumser, der dagen lang er spærret ind i våde tissebleer (og det, der er værre…)

Og HVAD bader man så sit barn i, når man hedder Annemette Voss, og ikke rigtig har styr på baby-gear men er rimelig godt udstyret på køkken-fronten?! En Margretheskål, of course!

Se selv. Luca er overordentligt glad for at komme ned i Mors køkkenskål og blive blandet med lidt havre og havsalt – han er da lige til at spise! Så there you go – ét styks energibaby, nu med havre og havsalt!

Kraes babybad (som jeg også bruger til mine STORE drenge på 5 og 7 år) er et naturligt produkt til babyer og børn med sart hud, der gerne vil forebygge og undgå, udslet eller børneeksem. Jeg er HELT vild med den forebyggende evne, for særligt min søn på 7 lider lidt af børneeksem, og nu er det endelig væk (yay, det er sommer!) – så jeg vil gøre alt i min magt for at forebygge mod det, så det ikke begynder at udvikle sig igen!

IMG_0301

Jeg er vildt begrejstret for den smukke indpakning, der er top-gennemført med lækkert design og en fin lille træske nede i pakken. Meget lækkert – og dét er bestemt ikke ligegyldigt i min verden!

IMG_0310

Luca var liiidt skeptisk (eller rettere – skide sur) inden badet.

IMG_0303

IMG_0304

Ned i skålen med havre og dødehavssalt, piske piske piske – og vupti – lækkert lindrende bad til baby!

IMG_0317

IMG_0328

IMG_0336

Luca tog sig lige en “chill-pill” og slappede maks af i badet. Sikket mirakel. Ikke mere skrig og skrål fra ham lige foreløbig!

IMG_0338

Så var vi glade! Tak for bad!

Du kan købe Kraes babybad her!

8 reaktioner

 1. Hej AnneMette 🙂

  Han ligner en ægte lille guldklump ❤️

  Hvordan bruger du badet til din store dreng på 7 år (som helt sikkert bare er en større guldklump ❤️)

  Mvh Anne

 2. Genialt badekar!
  Og hvor er han altså en flot fyr <3

  Ps. Jeg har haft børneeksem i alle mine snart 30 leveår, og jeg har aldrig hørt om at havre skulle være godt for huden. Så blev jeg da så meget klogere… 🙂
  Desuden, så har jeg altid afskyet ALLE (allergivenlige) produkter med salt af nogen art, da det svier som bare pokker, når man har eksem i udbrud. Hvad siger din søn om det?

 3. Jeg følger med. Min datter lider frygteligt af eksem. Kun 20mdr og bliver smurt med alt muligt, intet hjælper 🙁
  Hvad siger din søn til det havre og salt blanding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN