100% friendly – not so much!

IMG_0171

*indlægget er sponsoreret

Jo, jeg véd det godt – han ser ret fredfyldt ud…meeen… “100% Friendly” er der angivet med et lille selvlysende (bare så man med sikkerhed ser det) mærke langs kanten af det fine nye sengetøj fra Done by deer, som jeg har anskaffet til Luca. Og dét er nok meget godt.

For, det kan godt være at der står 100% Friendly – men så tænker jeg, at hvem end, der har fundet på det IKKE har mødt Luca kl 03.00 om natten når han er allermest (skrigende) sulten, kampskider så hele natdragten er smurt ind og iøvrigt også gylper hele sengen til… Dér er han ikke specielt venlig, hvis man spørger hans mor 🙂

Så jeg tænker, at dette lille mærkat er et fantastisk bidrag til at minde frustrede mødre (som undertegnede) om, at baby faktisk er 100% venligtsindet. Som i at sige: “Nej lille mor, du må ikke smide dit barn ud af vinduet” eller “husk nu, at lige om lidt så er din baby den sødeste og smukkeste skabning du nogensinde har set” – eller endu bedre “hey, SÅ slem er han da heller ikke – han er jo 100% FRIENDLY, ik” 😉

Hvis du selv skulle føle dig tilpas frustreret over din skrigende, storskidende, gylpende og vrælende baby til at du også bliver nødt til at investere i “frustrations”-sikret sengetøj fra “Done by deer”, som er handlet hos Kids-World så finder du linket herunder. Jeg synes det er maks cute!

Link til cute sengetøj der er 100% Friendly

Skærmbillede 2016-06-10 kl. 08.53.44  Skærmbillede 2016-06-10 kl. 09.00.05

 

 

 

 

2 reaktioner

  1. Hej Annemette,

    Vi er rigtig glade for at se, at du har stor glæde af vores produkter – og vores 100% friendly tag 😉
    Må vi dele dit fine blog post med vores danske følgere?

    Venlig hilsen
    Marie / Done by Deer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop