Mit største problem af alle…

 *indlægget er sponsoreret 

Det er utroligt, men jeg er allermest flov over mine fødder. De er i bogstaveligste forstand mit STØRSTE problem med min krop. Jeg har gigantiske fødder og det er faktisk ikke særligt feminint eller flot.

I véd hvad de siger om mænd med store fødder…ik? (store sko…eller noget)

HVORFOR SIGER MAN IKKE NOGET OM KVINDER MED STORE FØDDER?
– noget i retning af: “I véd hvad man siger om kvinder med store fødder…god røv” – eller noget… Jeg ville da synes det var skønt, hvis jeg kunne sige til folk; at jo godt nok har jeg store fødder – men tilgengæld har en en virkelig fast bagdel…ha ha! Men så nemt skal det åbentbart ikke være. Jeg har pt bare store fødder og en ikke særlig fast bagende…

Min Mor sagde altid til mig: “Du skal ikke være ked af det, Skat – du står bare fast i stormvejr”.. Men helt ærligt, I couldn’t care less med det dér stormvejr. Prøv du selv at fortælle en 13-årig konfirmand i str 41 at hun skal være glad for at stå fast hvis vinden blæser….

Nå men, hvis du kender til problemet, så vil du helt sikkert være lykkelig over, at jeg nu vil dele min store hemmelighed med dig. Du kan købe virkeligt flotte og lækre sko til helt ok priser hos Giant Shoes i Søborg. De ligger på Søborg Hovedgade 78 – og der er et kæmpe (get it?) udvalg af sko. De forhandler sko til både kvinder (i str 42-46) og mænd  (jeg så sko helt op i str 56)… find Giant Shoes på deres Facebookside her.

IMG_0120

Jeg var selv på udkig efter nye sko i går – vidste ikke heeeelt hvad det skulle være – men bare nogle nye nogen. Alle andre sko, der står i skabet er lidt udtrådte, så et sted måtte jeg jo starte. Derfor kunne jeg heller ikke helt vælge om jeg skulle gå efter SEXY-mama eller SPORTY-mama looket – jeg endte et sted midt i mellem – ballerinaer i slangeskind. Og er det ikke utroligt, de forhandler Pretty ballerinas (mit yndlingsmærke, som jeg ikke anede jeg kunne købe) i STORE størrelser.

Det skal dig hurtigt nævnes, at butikken kan være lidt svær at finde – den gemmer sig nemlig bag en facade, der ikke ligefrem “råber” skobutik – så jeg lægger lige et billede ind, så I kan finde den!

IMG_0131

Så det er dagens gode gerning for mit vedkommende. Jeg har hermed gjort det nemmere for alle jer kvinder med GIGA store fødder 😉 (You can thank me later, hah!)

Spread the word, hvis du kender en kvinde, der har samme problem. Hun vil være dig evigt taknemmelig!

IMG_0132

9 reaktioner

 1. Tusind tak fordi du deler hemmeligheden kære Annemette. Det er jo noget nær umuligt at finde pæne sko i store størrelser.

  Mvh. Fru Big Foot ?

 2. Det problem kender jeg alt for godt, jeg er selv en str 43 :/
  Da jeg boede i Århus købte købte jeg mine sko i Holst Sko, som har butik i Århus. Der er sko til kvinder i str 32-46.
  Hilsen en navnesøster 🙂

 3. Jeg er med i klubben af store fødder (str. 42-43) og er enig i at det er noget nær umuligt at finde pæne sko i store str., så tak fordi du deler… – selvom jeg bor på fyn og nok ikke lige kommer forbi.
  Jeg har dog de sidste par år været heldig at finde nogle rigtig fine og faktisk ok sko i Deichmann, det er rart indimellem ikke at skulle punge ud med 800-1500 kr for et par sko.
  Vh. Louise

 4. FANTASTISK læsning for mine øjne!!!
  Jeg bliver så glad når jeg hører om andre i samme båd som jeg. Eller lad os sige violinkasser!!
  Jeg brugte str 42 ved min konfirmation, og måtte finde hvide DAMEpumps i Kvickly. Jeg var flov!!!
  Jeg kan ikke forstå, at det er så svært for firmaerne at lave de smarte sko et par numre større end de gør. Jeg fatter det simpelthen ikke.
  Minhemmelighed har været at handle sko i Tyskland. Der har de MANGE og fine sko.
  Min drøm er at åbne en netforretning med tøj og sko til “akavede” folk ?

 5. Tak for at du deler. 🙂

  Jeg har ikke store fødder, men en skæv str. 37,5 og passer aldrig nogen sko. Pretty Ballerinas laver halve størrelser og så er de jo samtidig lige hvad jeg har ledt efter. TAK 🙂

 6. Er normalvægtig, måler 180 cm og bruger str 43 i sko! Kan ikke mindes hvornår jeg sidst har købt sko – der ikke var en herremodel i ECCO design! Så supertak for oplysningen 🙂

 7. Jeg ELSKER Giant Shoes, de har altid liiiiige et par sko man skal have med hjem.. Havde præcis samme problem da jeg skulle konfirmeres, jeg hadede det og efter jeg har fået børn et jeg gået op i en 43 (not nice) men man må arbejde med hvad man har og der hjælper Giant Shoes virkelig en på vej 🙂

 8. Hej de damer…

  Dejligt lige pludselig at være en del af en klub. Og så endda en klub, som jeg til tider har været ret ked af at være en del af. Forstå mig ret. Jeg er selv en str 44 og det der med sko da jeg var yngre, var ikke særlig sjovt, da jeg ofte syntes at udvalget blev for konet…
  Efterhånden har Deichmann et mindre udvalg i sko op til str. 44. Ellers har jeg brugt skowolter på nettet. Før i tiden var der et lagersalg i Gl. Rye, men det er vist flyttet til Fyn et sted.

  Men altid rart med nye steder at handle sko ?

  God weekend de damer…

 9. Hej,
  jeg har i mange år haft problemer med at finde str.42, nogle butikker er blevet flinkere til at have store størrelser, men langt fra alle. Så tak for dette site, især jeres pumps er lækre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN