Når pressen tager fejl!

Nogle gange, – så tager pressen altså fejl! (Jeg siger det bare) Eller også læser journalisterne lidt for hurtigt igennem en tekst, og så ender det med, at de videregiver noget værre vrøvl.

Det er heldigvis menneskeligt at fejle – så alt er tilgivet. Men jeg vil nu alligevel lige skrive dette indlæg, så sandheden kommer til sin ret 😉

Det hænder alligevel rimelig ofte, at jeg læser på et eller andet nyhedssite om ting, der omhandler mig selv og min hverdag. Som regel er det fordi, der sidder nogle journalister et eller andet sted og henter informationer her på bloggen. Og det skal de da bare blive ved med – ikke et ondt ord om det. Det er helt fint.

Men det er bare lidt sjovt at læse med, når vedkommende så har fået noget HELT galt i halsen – som f.eks. da det kom frem at min fødsel af Luca havde taget 4 dage. Der har stået flere steder, – altså på adskillige sites – at “vandet gik” søndag og at Luca først kom til verden torsdag. – Men det kan slet ikke lade sig gøre. Når vandet går, så skal man (så vidt jeg er orienteret) føde indenfor 24 timer – ellers så kommer lægen altså og piller ungen ud 😉 Men går i hvert fald ikke rundt i 4 dage og venter. That’s for sure.

Du kan selv læse indlægget her, hvor jeg beskriver forløbet.  Grund til forvirring?! – jeg tror, nu at jeg har formuleret mig rimelig tydeligt…?

Men det hænder altså, at der kommer nogle informationer ud, som ikke altid stemmer helt overens med sandheden. Denne gang betyder det jo intet, men jeg vil alligevel lige gøre opmærksom på, at jeg hverken er et menneske med overnaturlige evner eller at mit barn er født på særlig mirakuløs vis – nej nej, alt forløb faktisk meget normalt 😉 Vandet gik søndag, han blev født mandag. Og både mor og barn har det godt!

Knus

 

3 reaktioner

  1. En mus kan hurtig blive til en elefant! Tænk på hvad de ellers kan finde på at skrive!! Dejligt det går dig og familien godt.

  2. Det er nu ikke helt rigtigt. For mange år siden gik vandet nytårsaften. Min søn blev først født 16 dage senere
    Vh
    Eva

    1. Ok, laaang ventetid, må man sige:) – dén gik i hvert fald ikke på Herlev, hvor jeg skulle føde. De sagde det ret klart, at baby helst skulle være ude indenfor 24 timer;) Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop