Den sjove historie om Lucas navn!

Da jeg mødte min kæreste var vi MEGET hurtigt enige om, at det var for livet! Der gik lige akkurat 2 dage, så sagde han til mig, at når vi en dag skulle have børn – og hvis det blev en dreng – så skulle han hedde Luca. Det er navnet på min kærestes helt store fodbold-idol: Luca Toni, – en italiensk spiller, der har spillet for Fiorentina, som i øvrigt er min kærestes favorit-hold. Yes yes. – Og, så er han da faktisk meget pæn, ham der Luca Toni (hahaha)…

Så jeg sagde bare OK;) Luca er da et ret sødt navn, så why not. Så længe jeg kunne få lov at give “Alf” videre som mellemnavn (fra min far) – så var alt godt!

Her kommer det sjove så. På totalt forunderlig vis – og ved et komplet tilfælde (det var altså ikke planlagt!!!) bliver jeg gravid i sensommeren 2015 og fik jeg sat terminsdato til d. 26. maj 2016. Det tager vi meget stille og roligt, og tænker ikke videre over det. Indtil en morgen hvor vi ligger i sengen og finder sjove ting og facts på wikipedia. Jeg beder Micky tjekke hvilken dag Luca Toni har fødselsdag – og guess what – d. 26. maj (!!!) ER DET IKKE CRAZY?

At min jordemoder så senere ændrede min terminsdato til d. 29. maj må vi se bort fra.

Vores lille guldklump er simpelthen opkaldt efter en fodboldspiller – og han skulle have været født på selv samme fodboldspillers fødselsdag. UDEN at det var planlagt! Ja, jeg synes det er sjovt.

Derfor bliver lille Luca også nødt til at blive fodboldspiller. Ganske enkelt! (I hvert fald hvis man spørger hans far)

IMG_9816

3 reaktioner

  1. Ej hvor er det en sød historie <3 selvfølgelig skulle han da hedde Lucas!! 😀 stort tillykke med jeres nye guldklump:)

  2. Jeg har også en Luca – for det var sådan et pænt pigenavn. “Lillesøster” kom dog med vedhæng, men navnet holdt ved omend der bliver stavet med eet c i midten for drenge. Tillykke med guldklumpen. Han ser godt nok lækker ud 🙂

    1. Luca var også vores 1. Pigenavn, men det blev snuppet inden om af et familiemedlem. Man kan stave pige og drengenavn med et C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN