Den sjove historie om Lucas navn!

Da jeg mødte min kæreste var vi MEGET hurtigt enige om, at det var for livet! Der gik lige akkurat 2 dage, så sagde han til mig, at når vi en dag skulle have børn – og hvis det blev en dreng – så skulle han hedde Luca. Det er navnet på min kærestes helt store fodbold-idol: Luca Toni, – en italiensk spiller, der har spillet for Fiorentina, som i øvrigt er min kærestes favorit-hold. Yes yes. – Og, så er han da faktisk meget pæn, ham der Luca Toni (hahaha)…

Så jeg sagde bare OK;) Luca er da et ret sødt navn, så why not. Så længe jeg kunne få lov at give “Alf” videre som mellemnavn (fra min far) – så var alt godt!

Her kommer det sjove så. På totalt forunderlig vis – og ved et komplet tilfælde (det var altså ikke planlagt!!!) bliver jeg gravid i sensommeren 2015 og fik jeg sat terminsdato til d. 26. maj 2016. Det tager vi meget stille og roligt, og tænker ikke videre over det. Indtil en morgen hvor vi ligger i sengen og finder sjove ting og facts på wikipedia. Jeg beder Micky tjekke hvilken dag Luca Toni har fødselsdag – og guess what – d. 26. maj (!!!) ER DET IKKE CRAZY?

At min jordemoder så senere ændrede min terminsdato til d. 29. maj må vi se bort fra.

Vores lille guldklump er simpelthen opkaldt efter en fodboldspiller – og han skulle have været født på selv samme fodboldspillers fødselsdag. UDEN at det var planlagt! Ja, jeg synes det er sjovt.

Derfor bliver lille Luca også nødt til at blive fodboldspiller. Ganske enkelt! (I hvert fald hvis man spørger hans far)

IMG_9816

3 reaktioner

  1. Ej hvor er det en sød historie <3 selvfølgelig skulle han da hedde Lucas!! 😀 stort tillykke med jeres nye guldklump:)

  2. Jeg har også en Luca – for det var sådan et pænt pigenavn. “Lillesøster” kom dog med vedhæng, men navnet holdt ved omend der bliver stavet med eet c i midten for drenge. Tillykke med guldklumpen. Han ser godt nok lækker ud 🙂

    1. Luca var også vores 1. Pigenavn, men det blev snuppet inden om af et familiemedlem. Man kan stave pige og drengenavn med et C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop