Hvad du IKKE vidste om mig…

Så’ der søndagslæsning…

Lær mig lidt bedre at kende… bliv forarget, – eller få et godt grin;) Her kommer 30 ting, som du nok ikke vidste om mig.

 1. Jeg var hende, der var inde i “Lillebror-ost”-dukken. Jep, den er god nok. Min far har et reklamebureau og jeg blev simpelthen castet til at være inde i dukken;) 8 år gammel! I hedebølge, sommeren 1992. Det var varmt – lad mig sige det mildt…Skærmbillede 2016-05-08 kl. 09.04.14
 2. Jeg har lidt (som i “lide” – virkelig alvorligt) af araknofobi – på den dér måde, hvor man besvimer og ikke kan trække vejret, når man ser en edderkop større end en 1-krone. Nu går det bedre. Jeg fik behandling ved en hypnotisør, og det hjalp! Men minde bedsteforældre lod mig se filmen “Arachnophobia” i en alder af 6 år. Lidt dumt måske.Skærmbillede 2016-05-08 kl. 09.05.09
 3. Mine yndlingsblomster er roser. Alle slags, dog helst i lyserøde nuancer. Jeg bryder mig ikke specielt meget om bundne buketter. Helst bare vilde blomster i en vase – og helt roser fra haven.
 4. Jeg slikker skålen, når jeg spiser koldskål. For real. Jeg skjuler det dog for andre, så som regel slikker jeg skålen ren lige inden jeg sætter den i opvaskeren – uden at nogen når at se det. Men jeg elsker koldskål!
 5. Jeg har læst økonomi på Københavns universitet. Dengang inden jeg begyndte på studiet som Arkitekt. Jeg har altid været helt vild med matematik, og god til det. Jeg var sikker på at cand.polit. studiet lige var mig, men ærligt talt, jeg (røv)kedede mig…hah!
 6. Jeg var (hemmeligt) forelsket i den samme dreng helt fra børnehaveklassen til 9. klasse. Jeg er virkelig en håbløs romantiker. Men, vi blev aldrig kærester, til min store skuffelse. Snøft;)
 7. Mine yndlingsfag i skolen var tysk og matematik. Og billedkunst. I de større klasser – på handelskolen, var det stadig tysk og matematik men jeg blev også bidt af afsætning og erhvervsret. I et godt stykke tid troede jeg faktisk, at jeg skulle blive jurist.
 8. Mit “hade-fag” i skolen var historie. Og det er sjovt, fordi min bror er den absolut klogeste person jeg kender, når det kommer til spørgsmål indenfor historie. To søskende, der er SÅ radikalt forskellige, det var lidt pudsigt mens vi voksede op. Men noget af det eneste, der hænger fast fra historietimerne og noget med vikingetiden, der løber fra ca. år 750-1050 (eller noget!) Så er det godt at have min bror, han kan blive min livline den dag jeg skal samle penge ind til et godt formål i “Hvem vil være millionær”…ha ha…
 9. Jeg er opkaldt efter mine forældres venners datter. Men hun hedder Anne-Mette (med bindestreg) Og, stadig den dag i dag kan min far finde på at stave mit navn forkert… Er det ikke sjovt. Nogen gange når han skriver et kort til mig, så står mit navn med bindestreg. Distræte menneske, altså! Mit navn er i ét langt ord: Annemette
 10. Jeg hed Christensen til efternavn før jeg giftede mig til Voss. Jeg hedder stadig Voss, trods skilsmisse, fordi det hedder mine børn. Derfor vil jeg aldrig lægge Voss på hylden.
 11. Jeg bestiller altid min kaffe med sødmælk. Jeg kunne ALDRIG finde på at bestille en latte på skummet- eller minimælk. Jeg kan til nød gå med til letmælk. Men sort kaffe med fløde er nu engang det bedste! Dog, så vil jeg sige, at kaffe skal drikkes uden sukker. Dét er ikke lige mig.
 12. Jeg er ret god til at sy. Når jeg nu selv skal sige det. Men faktisk har jeg både syet brudekjoler, kostumer til sceneoptræden, vendbare jakker osv. Alt muligt. Jeg købte en symaskine for de penge jeg tjente på at være lillebror-osten.
 13. Jeg begyndte at tjene mine egne penge som 8 årig. Jeg syede hårbånd til den helt store guldmedalje, som jeg solgte videre i en lokal frisørbutik. Tror jeg producerede flere hundrede hårbånd faktisk.
 14. Jeg har haft adresse i 5 forskellige lande. Herunder Danmark (of course), Australien, England, Spanien og Frankrig. Derudover har jeg rejst på længerevarende sprogrejser i både Florida, England, Tyskland, Spanien og Australien. Ydermere har jeg rejst jorden rundt med rygsæk og rejst igennem 10 stater i det nordvestlige USA.Skærmbillede 2016-05-08 kl. 09.10.18
 15. Jeg drømmer om at rejse til Sydamerika, Asien, Canada og Australien med min familie.
 16. Jeg begyndte på at skrive en bog, da jeg var 7 år gammel. Det tror jeg ikke engang mine forældre ved. Den skulle handle om en krydstogtrejse. Haha – så sødt, faktisk. Men jeg har altid gerne ville skrive bøger. Nu er jeg så heldig at have en hel håndfuld bøger på cv’et og flere på vej!
 17. Jeg havde 42 pennevenner som barn. Det var så stort et projekt, og meget struktureret, at jeg blev nødt til at have en afkrydsningsliste, så jeg kunne holde styr på, hvem jeg havde skrevet til sidst og hvem, der havde besvaret. Så på den måde holdt jeg øje med, om de var gode pennevenner, eller om de måte få “sparket”. Jeg skrev ca. hver anden uge. Idag har jeg ikke flere pennevenner tilbage. Men jeg sender ALTID postkort, når jeg er på ferie. Håndskrevne kort. Og jeg elsker det.Skærmbillede 2016-05-08 kl. 09.10.54
 18. Da jeg var barn ville jeg gerne have heddet Charlotte eller Emilie. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg var bare helt vild med de navne! Nu er jeg rigtigt glad for mit navn.
 19. Min livret er risengrød. Alternativt spaghetti bolognese. Så simpelt. Men jeg elsker også rejer, helst tigerrejer som er grillet i hvidløg og chili – og som skal indtages på en spansk strandpromenade under bagende sol.
 20. Jeg har været ski-guide i alperne. I Serre Chevalier i Frankring. (What do you know!) Men jeg foretrækker solferier. Eller storbyferie.Skærmbillede 2016-05-08 kl. 09.12.05
 21. Hvis jeg skulle vælge et andet sted at bo i verden, så skulle det være London. Jeg har aldrig følt mig så meget hjemme noget andet sted på planeten som dengang jeg boede i London. London er for mig lidt “mit andet hjem”, – sådan har jeg det også med Perth i Australien, men det er jo sååååå langt væk.
 22. Udover dansk snakker jeg engelsk, tysk og spansk – og kan gøre mig ret godt på norsk. Har i hvert fald en del norske venner, der bekræfter at mit norske er helt ok – tja, der kan man se. Det kan jeg så bruge dén dag jeg beslutter mig for at bo i Norge. (Not gonna happen)
 23. Min far hedder Alf til mellemnavn. Derfor skal min søn, som stadig gemmer sig i min mave, hedder Luca Alf Fridthjof. Så får han også lidt fra min side af familien.
 24. Jeg blev kaldt Anne i min barndom af samtlige klassekammerater. I dag er der kun én person, der kalder mig Anne. Min Morfar kaldte mig Maria (strange, I know). Derudover er der idag én person, der kalder mig Mette. Én person, der kalder mig lille-AM. Og ellers så hedder jeg som regel AM eller Annemette blandt venner og familie. Da jeg boede i Australien blev jeg kaldt Anna af familien og Annie af mine venner. Kært barn har godt nok mange navne.
 25. Hvis jeg havde pengene, så havde jeg på stedet købt en Tesla at køre rundt i. Jeg synes det er en vildt flot bil og jeg er vild med el-biler. Det er fremtiden. Den skulle være blå med lyst indtræk.
 26. Min yndlingsfilm, of all time, er Pretty woman. Derefter kommer Dirty dancing (klart!!!!), The Notebook (åh Gud, hvor jeg græd), Cocktail (early crush på Tom Cruise), P.S I love you (så græd jeg lige endnu mere) osv. osv. Kærlighedsfilm på stribe. Det forklarer nok den håbløse romantiker.Skærmbillede 2016-05-08 kl. 09.13.02
 27. Som barn drømte jeg om at blive astronaut. Eller frisør. Ja, sådan tror jeg ikke helt børn forstår forskelligheden og graden af abstraktion i deres drømme..haha.
 28. Jeg har gigantiske fødder. Størrelse 42. Faktisk er det så vanvittigt, at mine skistøvler er str 43 (og det stod bag på dem, indtil jeg tegnede det over med sort sprittusch – for SÅ pinligt synes jeg det var!)
 29. Jeg har brækket, slået og forstuvet min næse adskillige gange… Den har været udsat for lidt af hvert. I sin tid – altså som barn – var den egentlig ret lille og “normal” – men idag er min næse blevet lidt et slags kendetegn ved mig. Lidt for stor måske, men en del af min historie:) Vi må jo lære at elske os selv, som vi er.IMG_9129
 30. Og, sidst men ikke mindst – lidt business: På nuværede tidspunkt har jeg gang i at skrive på hele 4 bøger – så der kommer en masse godt fra mig til jer!… ja, så fik vi også lige løftet sløret for det;)

 

God søndag i solskin derude!

Knus AM

2 reaktioner

 1. Den med næsen kan jeg være med på – dog brækkede jeg den kun en gang i min barndom (ved at styrte ud over cykelstyret på vej NED ad en stejl bakke… – jeg var 5 år), og den er en smule skæv (og jeg kan se arene fra det styrt i mit ansigt, hvis jeg kigger godt efter, og nogle gange blusser de op og klør – til trods for, at jeg er 40 år). Min næse er stor, og jeg er modsat dig, ikke på noget tidspunkt blevet OK med den, fordi den ikke gør noget godt for min profil. At få gjort noget ved den er dog helt udelukket, for det tør jeg ikke. Jeg er en pivskid af rang. hahahaha.

 2. Jeg kender en del kvinder på nettet som var kede af deres store fødder Annemette , Nu tjener de stygt på dem da der er en hel del som elsker dem for deres store fødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN