Sæt farve på væggen!

Som boligelsker og farveglad æstetisker, så lad mig opfordre dig til at sætte kulør på væggene. Lad være med at stoppe op og tænke for meget over det – bare gør det! DO IT! Vi danskere ser vores hjem som ALT for hellige til overhovedet at turde røre lidt ved de hvide vægge – hvis I spørger mig. Jeg er VILD med farver, og jeg måtte bare have en lyserød væg – I kan nok forstå hvorfor den skulle være lyserød, hvis I har fulgt mig her på bloggen. Jeg er obsessed med alt lyserødt! Seriously, – og sådan har det været siden jeg var 3 år gammel. (ikke til stor begejstring herhjemme, hvor jeg er den eneste kvinde blandt 2 drenge (snart3) og en mand…)
Og, så må jeg også bare sige, at en lyserød væg er glimrende at fotografere yndige kager op ad.

Men, come on, hvor galt kan det egentlig gå? Hvis du nu står og drømmer om en blå væg i soveværelset – (sådan én har jeg også haft…min mand forlod lejligheden om morgenen med hvid væg i soveværelset – da han kom hjem var den malet blå – man kan jo ikke være så længe om så lidt, vel!) – så spring ud i det. Mal væggen blå. Eller turkis, eller sort, eller grå – what ever makes you happy. Lyserød er også et glimrende valg! Tænk over det, – hvad skal der dog ske ved det? Det koster dig maks 5oo kr, din indsats og tid – det tager kun et par timer at male en stor væg… Og hvis du (eller manden) ikke kan lide resultatet, så kan væggen jo bare males over igen!

Min kærestes respons på min lyserøde væg var noget ala det her: “Skat, hvis en lyserød væg kan få dig til at hoppe af glæde på den dér måde, så må du for min skyld male hele stuen lyserød!” (århhhhh, det er da sødt, ik! – han må virkelig være forelsket…haha)

voss04

Billederne er taget af Frederikke Heiberg for Berlingske BOLIGEN – udgivet søndag d. 3/4 2016

2 reaktioner

  1. Hej Annemette

    Det ser lex ud med den væg .o)
    -jeg skal faktisk til at male endevæggen i vores stue sart lyserød – hvilke mærke og evt farvekode har den farve du har brugt?

    //Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN