Sæt farve på væggen!

Som boligelsker og farveglad æstetisker, så lad mig opfordre dig til at sætte kulør på væggene. Lad være med at stoppe op og tænke for meget over det – bare gør det! DO IT! Vi danskere ser vores hjem som ALT for hellige til overhovedet at turde røre lidt ved de hvide vægge – hvis I spørger mig. Jeg er VILD med farver, og jeg måtte bare have en lyserød væg – I kan nok forstå hvorfor den skulle være lyserød, hvis I har fulgt mig her på bloggen. Jeg er obsessed med alt lyserødt! Seriously, – og sådan har det været siden jeg var 3 år gammel. (ikke til stor begejstring herhjemme, hvor jeg er den eneste kvinde blandt 2 drenge (snart3) og en mand…)
Og, så må jeg også bare sige, at en lyserød væg er glimrende at fotografere yndige kager op ad.

Men, come on, hvor galt kan det egentlig gå? Hvis du nu står og drømmer om en blå væg i soveværelset – (sådan én har jeg også haft…min mand forlod lejligheden om morgenen med hvid væg i soveværelset – da han kom hjem var den malet blå – man kan jo ikke være så længe om så lidt, vel!) – så spring ud i det. Mal væggen blå. Eller turkis, eller sort, eller grå – what ever makes you happy. Lyserød er også et glimrende valg! Tænk over det, – hvad skal der dog ske ved det? Det koster dig maks 5oo kr, din indsats og tid – det tager kun et par timer at male en stor væg… Og hvis du (eller manden) ikke kan lide resultatet, så kan væggen jo bare males over igen!

Min kærestes respons på min lyserøde væg var noget ala det her: “Skat, hvis en lyserød væg kan få dig til at hoppe af glæde på den dér måde, så må du for min skyld male hele stuen lyserød!” (århhhhh, det er da sødt, ik! – han må virkelig være forelsket…haha)

voss04

Billederne er taget af Frederikke Heiberg for Berlingske BOLIGEN – udgivet søndag d. 3/4 2016

2 reaktioner

  1. Hej Annemette

    Det ser lex ud med den væg .o)
    -jeg skal faktisk til at male endevæggen i vores stue sart lyserød – hvilke mærke og evt farvekode har den farve du har brugt?

    //Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop