Når Rasmus Klump går i køkkenet…

…så vil pandekageglæden ingen ende tage. Og igår var der Rasmus Klump tema i mit køkken. Big time! Cecilie Lind fra The Protein Kitchen kom forbi, og vi skulle bare hygge os, bage og ikke mindst spise pandekager “all day long”… Og det blev det bestemt også til. Både mig og baby i maven var MEGET mætte resten af dagen.

Jeg havde spurgt Cecilie om ikke hun havde lyst til, at vi lavede en YouTube video ud af vores pandekageanstrengelser – og hun var frisk (det ligger ligesom i hendes natur) – det er helt tydeligt at Cecilie er sådan en kvinde, der hellere siger JA end NEJ. Så fedt, at hun var med på ideen, og faktisk blev det et rigtigt sjovt projekt. Jeg kan til gengæld godt indrømme at knap så sjovt bliver det at klippe vores video sammen – for er du vimmer, hvor kan vi to knævre i køkkenet. Der skal godt nok klippes meget ud;) ha ha ha ! Men glæd jer, det bliver alletiders pandekagedyst på tuben.

Jeg må derudover tilstå, at de der proteinpandekager smagte fremragende. Altså virkelig. Hold nu op, hvor var de gode – og jeg er ellers sådan én, der sværger til rigeligt smør (på Price-måden) og sukker i kagebagningen;) Men, også jeg kan blive klogere. Ikke fordi at jeg nu kommer til at kaste mig ud i alverdens sundhedstrip, men det kan da godt ske, at de der proteinpandekager finder sin vej til mit morgenbord fremover. Børnene og Micky var i hvert fald meget begejstrede for resultatet – selvom de også synes at Mors pandekager (the old fashioned way) smagte fortrinligt. (Så er husfreden reddet!)

Opskrifterne deler vi naturligvis også med jer, når videoen kommer ud:) Men indtil da kan i jo læse med her: Annemettes pandekager med hvidtøl og Cecilies nemme proteinpandekager (en lidt anden udgave end den vi laver i videoen, men jeg er sikker på at den er god!

Jeg skal nok gøre opmærksom på det, så snart videoen er klar!

Skærmbillede 2016-03-30 kl. 09.06.44

Skærmbillede 2016-03-30 kl. 09.03.58

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN