Pandekager med øl – Opskrift på klassiske pandekager

Der findes intet bedre end hjemmelavet pandekager en søndag morgen! Her får du opskriften på rigtig klassiske pandekager med øl, hvilket giver et bedre resultat og sprøde pandekager.

Sprøde pandekager med øl

TIP: Du kan evt. erstatte øl med danskvand, hvis du synes.

16 stk.
sværhedsgrad: let
arbejdtid: 10 min
stegetid: 40-45 min.

Dej til pandekager med øl
125 g smør, smeltet og afkølet
4 æg, str M/L
2 dl lys øl eller hvidtøl
4 dl skummetmælk
1 tsk vaniljesukker
3 spsk lyst rørsukker
250 g hvedemel
fintrevet skal af 1/2 økologisk citron
50 g smør til stegning

Tilbehør
flormelis
sukker
citron
god marmelade

Dej til pandekager med øl:Smelt smørret og lad det køle af. Rør æg, øl, mælk og afkølet smør sammen i en dyb skål. Bland vaniljesukker, sukker, hvedemel og fintrevet citronskal i en anden skål. Rør lidt efter lidt, for at sikre en jævn dej, den våde blanding i den tørre. Brug en lille klat smør  til stegning af hver pandekage. Steg pandekagerne ved middelhøj varme i lidt smør et par minutter på hver side til de er gyldne.

Serveres lune med tilbehør.

Summary
Published On
Cook Time

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop