Her får du opskriften på en nem Cream Cheese frosting, som passer til 12 cupcakes.
Cream Cheese frosting
Ingredienser (nok til 12 cupcakes)
150 g blødt smør
200 g flormelis
100 g flødeost (f.eks. Philadelphia – ikke light)
1/2 citron
evt. pastafarve
Tip A: Hvis du anvender en køkkenmaskine bruger du spartlen, hvis du bruger håndmikser skal du anvende piskeris til at røre cremen. Jeg synes det bedste resultat opnåes med en gummispartel på køkkenmaskine, f.eks. soft-beater fra OBH Nordica… men der er jo “mange veje til Rom”, ikke sandt:)
Fremgangsmåde
Pisk/rør smørret blødt og tilsæt flormelissen lidt efter lidt mens du hele tiden pisker/rører. Når cremen er ved at være hvid tilsættes flødeosten og cremen røres kort igennem. Tilsæt lidt citronsaft efter smag – altså, smag gerne til – pisk/rør igen til cremen er hvid og luftig. Tilsæt lidt pastafarve efter eget valg.
Fyld cremen i en sprøjtepose og vælg en tylle efter eget valg. Dekorer dine kage/kager smukt.
Til disse rosenkager har jeg brugt en Wilton 1M swirl tylle, som er købt hos fruhurup.dk.
Denne opskrift på creme cheese frosting passer godt til gulerodskage – prøv min opskrift på en klassisk gulerodskage.
Velbekomme! Del din kage med på mig i Clubkagekarma på Facebook eller brug #Sweetcakekarma, hvis du deler på Instagram.
En reaktion
Vil gerne lave den med kakao, hvor meget ville du anvende til ovenstående.