Cream cheese frosting

cream cheese frosting

Cream Cheese frosting 
– en nem og lækker creme!

Ingredienser (nok til 12 cupcakes)
150 g blødt smør
200 g flormelis
100 g flødeost (f.eks. Philadelphia – ikkelight)
1/2 citron
evt. pastafarve

Tip A: Hvis du anvender en køkkenmaskine bruger du spartlen, hvis du bruger håndmikser skal du anvende piskeris til at røre cremen. Jeg synes det bedste resultat opnåes med en gummispartel på køkkenmaskine, f.eks. soft-beater fra OBH Nordica… men der er jo “mange veje til Rom”, ikke sandt:)

Fremgangsmåde
Pisk/rør smørret blødt og tilsæt flormelissen lidt efter lidt mens du hele tiden pisker/rører. Når cremen er ved at være hvid tilsættes flødeosten og cremen røres kort igennem. Tilsæt lidt citronsaft efter smag – altså, smag gerne til – pisk/rør igen til cremen er hvid og luftig. Tilsæt lidt pastafarve efter eget valg.

Fyld cremen i en sprøjtepose og vælg en tylle efter eget valg. Dekorer dine kage/kager smukt.

Til disse rosenkager har jeg brugt en Wilton 1M swirl tylle, som er købt hos fruhurup.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop