Hjemmelavet bearnaisesauce

Behind the scenes på “Konfekt”

IMG_6652IMG_6658

IMG_6661 IMG_6662

5 ekstra opskrifter – jep, det er hvad der mangler, og så er min konfektbog med titlen “Konfekt” på plads. Eller I ved, så skal den i trykken – og til efteråret rammer den hylderne.

Jeg troede egentlig at vi var færdige med opskrifter og manus – meeeeeen, min redaktør på Politikens Forlag havde simpelthen lavet en lille regnefejl (godt den slags ikke kun sker for mig!), så vi stod simpelthen lige og manglede et par opskrifter. Og hey, det kommer jo bare jer, der potentielt køber bogen, til gode.

Så jeg er igen i fuld gang med at udtænke diverse konfektgenialiteter – eller det der minder om – kom gerne med input.

Men i mellemtiden kan I jo lige få lov at se hvordan det ser ud, når man tager fotos til en konfektbog og i øvrigt har sin baby med på job. Yeah! Viva la businesswoman! (Det var op ad bakke, siger jeg bare.)

Nogle af billederne er fra mit hjem, nogle er fra fotostudiet og så er det ét af en hotdog – vores frokost. Præcis (!) hvad man trænger til, når man laver konfekt.

IMG_6670 IMG_6668 IMG_6666 IMG_6664
IMG_6653 IMG_6650 IMG_6649 IMG_6648
IMG_5635

IMG_5636

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet bearnaisesauce