Jeg flytter fedt fra balder til bryster!

Min mister awesome

IMG_0881Jeg er helt forelsket. Også selvom han er utilfreds med at agere model-baby! Men, han er altså bare min ALT FOR SEJE LILLE DRENG – og derfor har jeg anskaffet mig disse fine varer fra Mister Awesome – du kan selv gå på opdagelse i shoppen via linket. Det er bare et godt fif fra mig til dig! (jeg tror mit næste køb skal være de små bukser med leoparder – hvad synes I?)

Jeg er vild med det. Og særligt savlesmækken er fuldstændigt fantastisk, når man som mig har givet liv til verdens største gylpefrans. Den redder i hvert fald et par sæt tøj om dagen! Hurra for at savlesmækken er opfundet!

Og hey, så er det faktisk sjældent, at jeg fanger et foto af både mister awesome og hans far, som må siges også at være ret awesome! Det er ren kærlighed!

/AM

IMG_0879

IMG_0875

1 kommentar

 • Dorthe Henriksen

  Hej Annemette.
  Du efterlyste på et tidspunkt ideer til bagværk du kunne bage i dine videoer på YouTube.
  Jeg tænkte her forleden, at jeg kunne være særlig interesseret i roulade, kringle og macarons. Og evt dine havregryns-cookies fra bogen Kagekarma, de drillede mig da jeg prøvede at bage dem. De flød ikke ud, men forblev nogle hårde knolde?? Men smagte lækkert.
  Tak for mega god inspiration og nogle super opskrifter.
  Kh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter fedt fra balder til bryster!