Yes, jeg kan godt bage andet end kage!

Den er god nok. Jeg er faktisk ret god til at bage andet end kage. Faktisk rigtigt meget andet. Jeg er vild med at lave mad, og jeg er vild med at bage brød. Og min familie og venner siger til mig, at jeg er god til det – så dét vil jeg vælge at tro på. Lad mig dele denne opskrift med jer. Den er en variation af en tærte jeg lavede i Den store bagedyst… en lækker broccolitærte med rødløg og feta. SÅ GOD! Det en en favorit.

Og lige lidt bonus info: Det var den opskrift jeg lavede, første gang jeg skulle imponere min kæreste Micky – and what do you know… -han blev hængende…

God bagelyst.

Find opskriften her…

Skærmbillede 2015-10-10 kl. 08.27.03 Skærmbillede 2015-10-10 kl. 08.27.40

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN