Vind bogen: “Årets kage”

Note: KONKURRENCEN ER DESVÆRRE SLUT:)

Jeg vil jo mene, – når jeg nu selv skal sige det, – at der er én helt særlig bog, som du bare MÅ have hjemme på kage-bage-boghylden, og her taler vi selvfølgelig om min egen Kagekarma (…eller Bagelyst) – men men men…. okay så, der findes jo også andre helt fantastiske bagebøger, og jeg har da selv en hel del repræsenteret i min egen bogreol. Nævner lige i flæng; Mette Blomsterbergs…Mette Blomsterbergs…Mette Blomsterbergs…Claus Meyers…Claus Meyers…Claus Meyers….Morten Heibergs etc. etc. etc. For ikke at glemme mine kollegaer Maja og Annes “Lykken er…”-bøger samt Cecilias “Copenhagen Cakes…” jo jo, jeg har en hang til bagebøger!

Og denne bog, som jeg nu sætter på højkant kommer 100% sikkert til at finde vej hjem i min bogreol. Nemlig “Årets kage”-bogen, som er en samling af opskrifter og lækre fotos af de kager, der deltager ved kåringen af Årets Kage. Dén bog vil du gerne have fingrene i – tro mig. Her taler vi altså cremen af cremen. En vildt inspirerende bog med de lækreste ingredienser og spændende smagssammensætninger. Du skal blot deltage i konkurrencen…

Du kan vinde bogen ved at gøre følgende:

Fortæl mig (herunder i kommentarfeltet) hvem du vil bage en kage til, hvis du vinder bogen… 

Jeg udtrækker en tilfældig vinder på søndag d 6. marts 2016, og vinderen bliver offentliggjort her på siden samt får besked direkte  via mail.

81 reaktioner

 1. Jeg vil bage en lille fin kage til min lille fine niece når hun kommer til verden i maj – En velkommen til Verden lille M ❤️

 2. Jeg vil bage en kage som jeg vil dele med alle mine gæster til mit bryllup, måske finder jeg lige præsis den inspiration jeg mangler i din bog ❤️

 3. Jeg ville bage en kage til mine bedsteforældre. De bliver altid glad når jeg kommer med kage. 🙂

 4. Jeg ville bage en kage til min bedste veninde Nanna, fordi hun fortjener en god kage. Desuden er vi det perfekte kage-par, da jeg elsker at bage dem (og spise dem) og hun ikke så gerne bager, men glædeligt spiser dem 😀 Denne bog kunne være den perfekte udfordring for mit lille konditor-jeg <3

 5. Mine forældrer har sølvbryllup her til sommer, hvor der skal holdes stor fest. Da jeg er startet på konditor uddannelsen skal jeg self. Bage en masse lækrer kager til dem til festen ? Årets kage bog vil derfor helt sikkert kunna give mig en masse gode idéer og inspiration til dette ☺️??

 6. Jeg vil bage til min kageglade familie (mand + 2 børn), der lige som jeg har en meget sød tand, og så elsker jeg at bage! Det ville være skønt med ny lækker inspiration! Jeg krydser fingre 🙂

 7. Jeg ville nok bage nogle små fine kager til hele min familie, eller nogle fyldte påskeæg ?

 8. Puha den er svær, for elsker at forkæle min familie og venner med hjemmebag. Men tror nu nok jeg ville bage en kage til min mand, fordi han altid lader mig bruge timevis af tid i køkkenet og foran div. Kage og mad programmer i fjernsynet. ☺

 9. Jeg vil bage en kage til min dejlige veninde ❤️ Vi er de ultimative bage-makkere, så hun skal da selvfølgelig inviteres med til at bage!

 10. Jeg ville bage en kage til min kære morfar på 85 år. (og han skulle være med til at bage) Han er gammel bager og elsker forsat at være i køkkenet og fremtrylle lidt af den gammeldavs bagværk. Jeg er sikker på at han ville synes at det var spændende at kaste sig over nutidens kagekunst og opleve hvordan faget han udviklet sig.

 11. Jeg vil bage til mine tre voksne dejlige børn og min søde svigersøn – og fejer at livet er fantastisk især når vi er samlet ❤

 12. Jeg vil uden tvivl bage en af kagerne til min bedste veninde Susie. Vi tager et par gange om året ud til de danske kageborde, det ville derfor være oplagt hvis jeg kunne invitere hende med til “Årets kage” i den konkurrence, men da hun opholder sig i Australien det næste halve år, bliver det lidt svært 🙁 At vinde bogen og bage en kage eller fem til hende når hun kommer hjem ville være alletiders 😀

 13. Som dansker i Norge vil det være en fryd at lave en lækker kage til mine norske kollegaer som elsker dansk kage!

 14. Jeg ville bage en kage til min mand og vores 2 børn som elsker når jeg bager lækker kager 🙂

 15. Jeg vil bage til min yngste datter, som deler min passion for bagning og passionen for at kreére flotte kager og desserter.

 16. Jeg vil bare kage til min skønne famile. De er alle ret vilde med kager, og synes at kage indbefatter hygge og forkælelse.

 17. Puha… Har en konfirmation, hvor jeg skal tilbudt at komme med de flotteste kager, så ville være så fint med lidt hjælp og inspiration. ?

 18. Langfredag har jeg arrangeret et english teaparty for familien. Afternon tea. Vil være skønt med en special kage

 19. I dag har jeg lige bagt 40 Rimboboller med glasur på …Jeg elsker at bage til familien til hver dage og til fest .. ♡♥☆★:-)

 20. Jeg ville bage en kage til min farmor, det er hende der har lært mig alt om bageri og konditeri! Hun er grunden til at jeg elsker at bage og jeg er kun 14 år ❤️
  Jeg har bla eksperimenteret med bla. Dig og dittes opskrift med en lækker lagkage med jordbærmousse, konditercreme og mandelbunde samt porcelænsmalling. Den lavede jeg til min fødselsdag hvor min farmor også var der ❤️

 21. Jeg vil bage til min kæreste, der snart fylder år. Han ville blive så glad, og jeg ville blive udfordret, da jeg endnu ikke er så erfaren i et køkken. 😉

 22. Jeg vil bage en kage til mine kollegaer. Det trænger vi alle til efter en ordentlig omgang sygdom 🙂

 23. Jeg vil fortsat bage kage til min lille familie hver fredag. Men ny inspiration er altid velkommen.

 24. Jeg vil bage en kage til min søde dejlige veninde Mia. Hun hat brug for en ekstra gang forkælelse i øjeblikket, da hun har en hel del at slås med ❤️

 25. Jeg vil invitere min datter og kommende svigersøn her hjem til hygge og prøvesmagning af den bryllupskage mm, jeg har lovet at lave til dem. Derefter skal mine kollegaer selvfølgelig forkæles også…

 26. Hvis jeg vandt, ville jeg bage til mine skønne med studerende fordi vi lige om lidt er færdige med vores uddannelse. Vi hsr nemlig sørget for at spise kage mindst 1 gang om mdr i de 2 år vi hsr været igang. Og fordi jeg er deres allesammens Majamor?

 27. Den lyder episk! Jeg ville bage den til min søster, svoger og niece! De har lige fået nøglerne til deres nye hus, så en lækker lagkage kunne være god at tage med på første besøg i det nye 😀

 28. Jeg ville bage til min datters 18 års fødselsdag – for det skal jeg – enten skal hun have en kage fra en de gamle bøger ellers så skal jeg ud i nye kageudfordringer – jeg er klar 🙂

 29. Jeg vil forkæle min far med en kage. Vi elsker begge kage så det skal vi nyde sammen ?

  1. Tillykke Line, du har vundet:) Jeg laver også ofte kager til min far, det er så hyggeligt! Jeg sender dig en mail;) Knus Annemette

 30. Jeg vil bage til min højgravide veninde da baby elsker lækre kager men det kniber med hjemmebag da hun snart ikke kan nå ind til køkkenbordet længere pga den store mave 🙂

 31. Jeg skal lave noget lækkert til min 30 års, men mon ikke med sådan en bog der kommer til at falde lidt af til familie og kollegaer inden:-)

 32. Jeg ville bage til min mormor, som bare elsker kager, men mon ikke der også bliver noget til resten af familien ?

 33. Jeg ville bage en kage til min søde mand, som har nogle vilde arbejdsdage lige i øjeblikket. Så det ville han helt sikkert blive glad for. ☺️

 34. Jeg ville nok ende med at bage til hele familien og alle vennerne – Min kæreste fylder 25 i april, hvor vi skal holde stor fest. Så det kunne være ret fedt at servere sådan nogle lækre kager! 🙂

 35. Uden tvivl en kærlighedskage til min kæreste, som jeg venter en søn med. Han har været og er min klippe under min graviditet. Og med termin om en uge, så fortjener han en lille overraskelse 🙂

 36. Jeg vil bage en kage til min oldemor på 98 år. Jeg er selv 20 år og synes det er helt fantastisk stadig at have en oldemor der er i live. Desværre er hun holdt op med at spise så meget, men kager har hun stadig en svaghed for, så jeg vil bage en kage der rigtig kan fede hende op og sørge for at hun holder, til hun bliver mindst 100 år! 😀

 37. Jeg vil bage en fin kage til min mors 70 års fødselsdag, hvor hun holder dame frokost.

 38. Jeg vil bage til min mand fordig han snart har fødselsdag og er en fantastisk far til vores 5 skønne unger☺️

 39. Hvem vil jeg ikke bage til ?
  Jeg elsker at bage, så jeg bager meget gerne til alle, der har lyst til at smage ?
  Men jeg er sikker på, mine skønne kolleger ville elske at blive forkælet lidt ekstra.
  Og tænk sig at kunne kaste sig ud i disse skønne kreationer ?

 40. Jeg vil bage til mine nye kolleger, hvis jeg skulle være så heldig at vinde – startede på nyt job i tirsdags, og tænker det ville være en fint første indtryk ?

 41. Jeg vil bage en Møller fødselsdagskage til min søn, der bliver 5 år om 2 uger – lige inden jeg har termin med lillebror. Håber at nå det hele 😉

 42. Jeg vile bage en kage til min kære kollega, som desværre er sygemeldt med angst. Hun er sådant dejligt menneske, så hende vil jeg gerne høre glad.

 43. Hvis jeg vandt, ville jeg bage en kage til min gode veninde & hendes kæreste.
  De er Altid klar til at, hjælp – Hvis behovet skulle opstå.
  Også tak for en bilvask ?

 44. Jeg vil bage kage med min datter Sille , som bliver 11 på torsdag! Det ville være en dejlig gave for os begge to.

 45. Min datter vil helt sikkert bage en kage til resten af familien, da hun er helt vild med at bage.

 46. Jeg vil bage kage til alle dem, jeg kan komme til! Alle bliver glade for kage, og hvem ville ikke gerne gøre alle glade! 🙂

 47. Jeg vil bage en kage til min søde mand, vores døtre, min familie og vores venner… elsker at bage. <3

 48. Åh hvor en lækker bog. Jeg ville bage en flot kage til mine tvillingers konfirmation i april :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN