Vind billetter til “Årets kage 2016″…

Hvis du, ligesom jeg, bare ikke kan få nok af bagekonkurrencer og kager i stride strømme – så er det måske dig, der skal vinde to billetter til dette års kåring af konditorlaugets Årets kage 2016, som afholdes på hotel Crowne Plaza Copenhagen allerede lørdag d 12. marts 2016 – så det er snart!!! Så skal mundvandet heller ikke holdes tilbage alt for længe…hah! Bemærk lige, at der er altså tale om nogle af Danmarks bedste konditorer, som skal dyste – det kan kun blive godt!

Du kan vinde adgang for 2 personer til masser af kage, lækker mad og underholdning ved Galla Festen (værdi 1790 kr), ved at deltage i konkurrencen her. Det eneste du skal gøre er:

Kommenter indslaget (herunder i kommentarfeltet) og fortæl mig, hvem du vil dele oplevelsen med, hvis du bliver den heldige vinder – OG HUSK: du skal kunne deltage i festlighederne lørdag d 12. marts fra kl 17.30.

Jeg udtrækker vinderen på søndag d. 6. marts, og vinderen bliver offentliggjort her på siden og får naturligvis også direkte besked via mail.

Som noget nyt i år til kåringen vil der være en “blogger kategori”, hvor alle kagerne bedømmes af en håndfuld af Danmarks dygtigste “amatør-bagere” og bloggere, heriblandt mig selv. Jeg glæder mig overdrevet meget til at smage på nogle fantastiske kager og blive inspireret til jeg revner;) Måske ses vi?!

 

i samarbejde med Konditorlauget

 

 

213 reaktioner

 1. Jeg vil dele denne skønne gave med mit store kærlighed Moarr / Kollega
  Da vi begge elsker at lave kage og selvfølgelig spise dem helt opp ??

 2. Jeg vil helt klart dele det med min bedste veninde. Fordi det altid er hende jeg søger råd hos, hvis der er noget jeg er itvivl med noget med kage. Også kunne det være helt fantastisk og få muligheden for at blive inspireret til nogle fantastiske kagekreationer ?

 3. Hvis jeg vinder, skal min far med. Han elsker kager og søde sager, så det ville være en fantastisk oplevelse for ham.

 4. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg dele denne fantastiske oplevelse med min gode veninde Michelle, som elsker kage lige så højt som jeg 🙂 Vi er begge to jobsøgende, så vi kunne virkelig bruge noget kage og en god oplevelse til at forsøde tilværelsen 🙂

 5. Hvis jeg vinder skal jeg have min søde, kageelskende veninde med. Vi er begge store fans af alt slags kage og det ville være fantastisk at få lov til at nyde en dejlig aften med hende. Hun er helt fantastisk og er altid god til at dele opskrifter og tips til mine og vores fælles kagekreationer. :))

 6. Jeg vil dele oplevelsen med min dejlige mand. Han kommer hjem på fredag efter at have været 3 uger i USA på forretningsrejse så vi trænger til lidt kvalitetstid sammen og der er jo ikke noget bedre end en oplevelse med masser af kage og kærlighed ?

 7. Vil dele det med min veninde Signe. Vi er de største kageelskere…? Uh det ville være sååååå lækkert

 8. Jeg ville uden tvivl dele med min skønne veninde, som også er min evige kagebuddy. Hun blev mor tilbage i august, og kunne virkelig bruge sådan en hyggelig aften uden 🙂

 9. Jeg vil helt sikkert dele oplevelsen med min søster Mia. Vi elsker elsker kage.
  Det er altid mig der står for kagerne i vores familie, selv til alle andres fødselsdage og højtider, nu er det vidst på tide at jeg forkæles lidt 🙂

 10. Hvis jeg vinder skal min mand med, vi kunne godt bruge en voksen aften og pleje forholdet med god kage og hygge, efter vi blev forældre for godt 9 mdr siden til en skøn dreng 🙂

 11. Jeg ville dele denne oplevelse med min dejlige mormor, som elsker at spise alle slags kager, og så elsker jeg at bage dem til hende ??

 12. Jeg vil vildt gerne vinde – jeg elsker at bage kager f.eks. til min fødselsdags bagte jeg masser af kager og lavede et rigtig sønderjysk kaffebog, alle kageopskrifterne er fra Annemette Voss “Kagekarma” – jeg vil dele denne oplevelse med min mor, for hun er den dejligste kvinde og fortjener lidt forkæelse nu når hun snart har fødselsdag – det er ligesom vores ting det med kager?????????????

 13. Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg enten invitere min dejlige kæreste med eller min super søde veninde. Da vi begge har en meget sæd tand for lækre kager ♥️

  1. Jeg vil meget gerne vinde og så skal min veninde Bente Villumsen med.
   Vi trænger til en veninde dag.?☕?

 14. ville enten tage min flirt med eller mor, da jeg går på min drømme uddannelse bager/konditor ville det være lækkert at vinde

 15. Hold op en skøn oplevelse det kunne være – har jo så svært ved at sige nej til kage… mums. Vil meget gerne dele denne oplevelse med min skønne mand Lars.

 16. Klart min mor, vi elsker begge at spise og bage kage. Så det vil være vildt fedt at kunne være med 🙂

 17. Hvis jeg er så heldig af vinde vil jeg invitere min dejlige kæreste med så vi kan få en dejlig oplevelse sammen.

 18. Jeg vil dele oplevelsen med min kageglade veninde Signe – vi elsker at bage kage sammen, så det ville være en fantastisk oplevelse at få sammen

 19. Hej Annemette, jeg vil tage en god veninde med ind til årets kagedyst, og er helt sikkert på at det vil være en god oplevelse, måske en del af min 35 års fødselsdags forecast af fædselsdag kage ??

 20. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg tage min kollega Dorte Hald med.
  Vi har leget med tanken om at lave et helt kagebord, bare jeg hende og jeg! ?????
  Men de 2 gange vi har forsøgt at Stable det på benene, er vi rendt ind i endten sygdom eller andre udfordringer. Så vi trænger forfærdelig meget til kage ???????

 21. Hvis jeg vandt, ville jeg tage min veninde Manal med. Hun eeeelsker ligesom jeg kage (men okay, hvem gør ikke det), og jeg vil SÅ gerne forkæle hende, fordi hun var SÅ sej i sidste uge at føde den smukkeste lille dreng efter en 32 timers fødsel. Hun er virkelig en powerwoman – og vi ved jo alle sammen godt, at KAGE er powerwomen’s brændstof ? hun har om nogen behov for en opfyldning af kage ??

 22. Faktisk sjovt du laver det her indlæg ? Jeg går på konditor grundforløb, og for nogle dage siden nævte min lærer om denne “kage galla” og viste os bogen der er blevet lavet, med de fantastiske kager ❤️ MenDer er mange mennesker jeg gerne ville dele oplevelsen med, så det er svært at sige, enten min kærester der elsker kage, eller min dejlige mor eller mormor som ville elske at se det ❤️❤️❤️❤️ Jeg elsker selv kager også elsker jeg at bage ❤️❤️

 23. Jeg vil dele denne dejlige gevinst med min mand,- Michael Thomas. Jeg ved ikke hvem af os der elsker kage mest…., men kærligheden er stor hos os begge 🙂

 24. Hvis jeg vinder, vil jeg dele oplevelsen med mine bedste veninde, vi elsker begge to kager, både at spise og bage dem, det vil være en oplevelse for livet <3

 25. Det ville jeg virkelig gerne vinde, kunne være en lækker oplevelse:).. Jeg ville helt sikkert invitere min mor med, da hun også er vild med kage bagning ?

 26. Jeg har en veninde der hedder Susanne, som elsker kage nøjagtigt lige så højt som jeg. Vi har været inde at kigge på billetter til netop dette arrangement, men det var desværre for dyrt. At skulle overraske hende med sådan en aften, vil jeg elske. Jeg ved at hun vil blive ellevild til tanken om en super lækker aften i kagehimmelen – og at få oplevelsen sammen vil bare være prikken over i’et ❤️
  Jeg krydser alt, hvad der krydses kan. ??

 27. Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg invitere min mand med ❤️ Hvilken bedre måde at fejre at vi har været gift i 6 måneder med en masse fantastisk kage! Jeg elsker selv at bruge tid i køkkenet på div desserter og jeg kan altid bruge en masse god inspiration ?

 28. Jeg vil dele det med min søde roomie, Louise, fordi vi elsker alle slags kager og kunne spise det morgen, middag og aften ????????

 29. Jeg vil give dem til et sødt par som bor i inærheden og går op i alt med kage. Jeg har ikke selv mulighed for at tage fra Jylland den dag – men hvor ville det være fantastisk at kunne give gaven videre ☺

 30. Hvis min datter, som selv er konditor kan komme fra Bornholm, tager jeg hende med eller bliver det min søster

 31. Kære AnneMette
  Pick me, Pick me, Pick me!! Mig og min kommende mand vil SÅ gerne med den 12 marts!! 🙂 Nu krydser vi fingre. 🙂 Kh Annika

 32. Jeg ville dele denne skønne glæde med min dejlige navnesøster/veninde, som er ligeså kageglad som jeg 😀

 33. Jeg vil helt vildt gerne ind og se kåringen . Kunne være så fedt. Er stor bage interesseret . Så billetterne skulle gå til min mor og jeg så vi kunne få en fed oplevelse og noget lækkert inspiration

 34. Jeg ville tage min skønne mor med, og så skulle vi have en rigtig og længeventet tøsetur ?

 35. Jeg elsker at bage kager.brød .Vinder jeg vil jeg tage min kusine Susanne med en tur til København..Galla fest..:-) ♥Og smage de lækker kager …Annemette Voss…Vi ses måske lige pludselig .:-) 😉

 36. Vil dele med min veninde Louise. Vi er de største kageører der findes, og ville gå helt i selvsving til det event ????

 37. Hmmm, mit kagehjerte smelter ved synet af de dejlige kager. Vil tage min mand med hvis jeg vinder. Vi elsker en dejlig kage med kaffe til.

 38. Hvis jeg vinder konkurrencen, vil jeg dele denne skønne gave med min mand, som fylder 27 år d. 12. marts. Det kunne være en god oplevelse for os begge, hvor vi kan få noget kvalitetstid sammen. Desuden vil det også være en god overraskelse for ham, til hans fødselsdag, da han elsker kager. ❤️

 39. Min dejlige veninde Simone fortjener at komme med. Hun ville elske at deltage i sådan et arrangement :o)

 40. Jeg elsker både at spise og bage kager, jeg finder stor inspiration både hos forskellige konditorier men også hos forskellige amatørbagere, jeg ville helt sikkert lave en dejlig tøsetur med min dejlige storesøster hvis jeg vandt

 41. Jeg ville helt klart dele oplevelsen med min skønne veninde da vi begge har en stor kærlighed for at bage og selvfølgelig få smagt en masse forskellige kager. Hvert år holder vi en bageaften når der er finale i Den Store Bagedyst, det er super hyggeligt og så spændende ?

 42. Jeg vil tage min mand med til årets kage.
  Vores datter deltager fir andet år (sidste pr blev hun nr.5 ) og vil så gerne ind og se og opleve årets kage og heppe på Christina <3'

 43. Jeg ville dele oplevelsen med min mor, da vi begge elsker kager og at bage og så savner vi noget mor datter tid?????

 44. Jeg ville dele oplevelsen med min mor da jeg savner hende meget, (begrund af min søster eller far hele tiden er der).??

 45. Jeg vil dele med min mand, så vi kan fejre at vi samme dag er flyttet ind i vores nye lejlighed ?

 46. Jeg har 9 års dag med min kæreste d. 10 marts, og vi har længe snakket om hvad vi skal bruge weekenden på. Vi elsker begge kage, så vi skal da selvfølgelig med til Årets Kage 2016 🙂

 47. Jeg vil tage min mor med. Det vil være sååå hyggeligt, at dele min kæmpe kærlighed for fine konditorkager (den som bare er en lille smugle pænere end mine egne amatørkager… ) med hende. Så ville vi også kunne få en rigtig mor-datter tur til København 😀

 48. Jeg vil helt klart tage min mor med der ind. Vi elsker begge kage (det kan ses ?) og jeg selv prøver at gøre dig kunsten efter med flotte lækre kager, til hverdag og fest.
  Min mor fortjener en hyggelig aften i godt selskab, og en lille tur i byen med mig, da vi ikke ser hinanden så tit.

 49. Hvis jeg skulle være den heldige vinder…uh så vil jeg helt klart overraske min dejlige mand … Nytårs aften kastede jeg mig ud i sidste års vinderkage Gold Spot…..og det lykkedes !!! Jeg var ret stolt , så jeg vil da krydse ALT der kan krydses for at det er mig der vinder 🙂 XXXXXXXX

 50. Jeg vil meget gerne vinde denne konkurence da jeg bruger det meste af min fritid på at bage, kigge på opskrifter og få en del inspiration. Jeg vil rigtig gerne tage min mor med til “årets kage” Jeg er kun 14 år så det er hendes køkken jeg bruger, når jeg står i køkkenet og det er hende som investere i mine entusiastiske evner inden for det søde. Derfor ville det være fedt også at få sådan en oplevelse med hende.

 51. Åh gud. Jeg ville dele den fantastiske dag med min kæreste, som er mindst lige så kageglad som mig 🙂

 52. Jeg vil tage min gode veninde Kit med. Og hvis hun ikke kan, må det blive min mand, der skal med – men han spiser bare al kagen…

 53. Vil vildt gerne afsted ? har haft en rigtig svær tid, så jeg kunne godt bruge at komme ud og opleve lidt.
  Med mig skal min kusine, som har været der for mig – og ligesom jeg elsker hun at spise kage, og ikke mindst kigge på de smukke sager ?

 54. Jeg ville tage min dejlige kæreste med, han fortjener at blive forkælet rigtigt meget, fordi han tager sig godt af mig, når jeg kommer træt og udkørt hjem fra praktik ❤️

 55. Hvis jeg vinder denne fantastiske oplevelse. Får jeg for en gangs skyld lov/råd til at smage sådan nogen kager, hvilket jeg ville se frem til med hele mit hjerte. Og selvfølgelig skulle denne oplevelse deles med min søster Malene Svoldgaard stilling Olsen ?

 56. Jeg vil helt klart tage min fantastiske veninde Mie med. Udover at hun bringer meget glæde i mit liv så deler vi også en stor kærlighed til kage?? Så vi vil virkelig nyde sådan en stor oplevelse i fulde drag

 57. Jeg vil gerne have min søster med, da vi begge ELSKER kage! Jeg er den i familien, som bager alle kager, så det ville være dejligt, hvis jeg denne gang bare kunne læne mig tilbage og nyde de lækre sager 🙂

  1. Kære Ayse,

   stort tillykke – DU er den helige vinder af de to billetter til lørdagens galla middag og prisuddeling/kåring af “Årets kage”. Jeg kontakter dig direkte via mail! Knus Annemette

 58. Jeg vil dele aftenen med min skønne veninde Louise, der bager de skønneste kager og af og til stiller en cup cake eller to i en boks foran min dør bare for at gøre dagen en anelse sødere ?

 59. Jeg vil invitere min dejlige veninde fra Odense på fødselsdagskage. Hun har fødselsdag dagen efter, og det vil være helt vildt perfekt at fejre hende med super, lækre kager, dejlig mad og en god og festlig aften ?

 60. Jeg har ikke umiddelbart nogle, som jeg deler mine kagepassion med, desværre. Men jeg ville tage min bedste veninde Nanna med. Hun er så god til at engagere og leve sig ind i min passion, selvom den måske ikke siger hende ligeså meget. Hun er altid så forstående og giver langt mere end hun tager, og hvis nogle fortjener noget, så er det hende<3

 61. Jeg ville berige min kone Janni Henningsen og de omkringsiddende ved dette spændendende arrangement med mit gode selskab 🙂

 62. Som Madkundskabsstuderende på Læreruddannelsen på Fyn, som kommende brud (210516) og som kageelsker vil jeg ELSKE at vinde denne skønne præmie ?

  Hele oplevelsen vil jeg dele med min skønne gravide (termin 150616) veninde Ida ? Sidst jeg var ovre ved hende, fik jeg lokket hende med på La Glace og vi nød virkelig de lækre kager ?

 63. Den 12. marts er min fødselsdag, så jeg kan næsten ikke komme på en bedre måde at fejre min 32 års fødselsdag på end med en masse fantastisk kage 🙂 Og så er jeg tilmed et rigtigt kageøre, så det ville klart være den bedste fødselsdagsgave, jeg kunne ønske mig 🙂 Og jeg ville dele hele herligheden med min kære søster.

 64. Jeg vil helt klar dele den oplevelse min kæreste ! Er selv en stor amatørbager og min kæreste er min testperson! Ville elske at komme til årets kage og få fornyet inspiration!

 65. Hej Annemette!
  Jeg er en pige på 16 år og jeg elsker kager. Jeg elsker at bage, pynte og (selvfølgelig) at spise kager. Man kan vidst godt sige at jeg er en ren “kage-elsker” og jeg er stolt af det, hi hi. Så det ville være en kæmpe oplevelse for mig, hvis jeg vandt. Jeg ville tage min veninde Nanna med, hver gang vi er sammen bager vi altid et eller andet, om det så er et “bage-mesterværk” der tager flere timer, eller om det er Arlas nemme havregrynskulger. Jeg tror faktisk ikke, at vi nogensinde har været sammen uden at bage. Vi har altid en fest sammen når vi bager, vi elsker begge selve bage processen, pyntningen og ikke mindst at spise det. Og det kunne bare være så hyggeligt at komme ind til “kage-himlen” sammen med min sande “kage-soulmate” vi ville begge være så glade og taknemmelige. Så jeg krydser fingre, for at jeg kan overraske min veninde, med den bedste oplevelse i vores liv. Og selvfølgelig held og lykke til alle deltagerne, i fortjener at vinde hver og en.
  Kh Mathilde

 66. Det har været min drøm at deltage til kåringen af Årets Kage i flere år. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg invitere min veninde Ida med, som går lige så meget op i de små detaljer i bagningen som jeg gør. Det er skønt at være kage-detaljeorienterede sammen!

 67. Jeg vil blive overlykkelig hvis jeg får lov til at dele denne oplevelse med min bedste veninde? Min dag og nat er kager?

 68. Jeg vil dele den oplevelse men min fantastiske kæreste som os elsker kage ? Og fejre vores 6 års dag sammen og med denne oplevelse ville bare virkelig sætte prikkede over i’et ❤️❤️❤️

 69. Jeg vil give billetterne til min far og mor. De fortjener en uforglemmelig aften med masser af kage, mens jeg tager mig af den lille 🙂

 70. Jeg vil give billetterne til min far og mor. De fortjener en uforglemmelig aften med masser af kage, mens jeg tager mig af den lille 🙂

 71. Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg helt klart dele oplevelsen med min skønne søster ?Hun elsker kager, at bage og lade hele familien smage. Hun bager hver gang nogle i familien har fødselsdag. Hun har virkelig et hjerte af guld! Jeg ved det vil være en fantastisk oplevelse for hende og hun fortjener at blive forkælet ??❤️??

 72. Wowww, kunne jeg virkelig godt tænke mig at forkæle min kæreste og mine døtres mor med sådan en aften. Hun elsker kage (gør jeg i øvrigt også?), men er sjældent ude og nyde så lækre sager. Ville være skønt med en sådan fantastisk aften. Uden børn. Og uden madlavning. ?

 73. Jeg skal da helt sikkert vinde sammen med min søde kæreste, som jeg kan fejre 7 års kærlighed med i Marts! Man kan da ikke forestille sig en bedre fejring end med massevis af kage! 🙂 mhmm mums

 74. Jeg ville dele oplevelsen med min datter Clara. Hun er stor fan af den store bagedyst og har set alle dine og Dittes små bageklip. Hun vil gerne være konditor når hun bliver voksen, så det ville være en kæmpe oplevelse! ??

 75. Den oplevelse vil jeg dele med vores søn Mikkel på 8 år. Han elsker at bage og er stor fan af den store bagedyst og har fulgt med de seneste par år, hvor han som undtagelse får lov til at være længere tid oppe så han kan se programmet, så en oplevelse med KAGE sammen med ham vil være et sikkert hit! Og så trænger Mikkel og jeg til at opleve noget helt specielt efter lillebror kom til verden i maj måned sidste år, han havde kolik samt havde og lider stadig af silent reflux. Så en Mikkel & mor oplevelse af de helt store krydser vi fingre for herhjemme ☺️

 76. Sikken en fantastisk præmie.
  Jeg ville tage min skønne veninde med. Vi ses ikke så tit, så det ville være en oplagt mulighed for at få set hinanden. 🙂

 77. Jeg ville tage min kusine med. Vi er “kagevenner”. Bager til hinanden, tager på juletræet til KBH hvert år, ikke for at shoppe, men for at kigge og smage gode kager.
  Har lige været i Hamborg til kagemesse. Men det var lidt fladt…. alt for lidt kage…. alt for meget fondant.
  Vi elsker æstetiske kager lavet af gode råvarer, så det ville være så fedt at overraske hende med denne tur.

 78. Åhhh, jeg ville klart inviterer min mand med <3 Han ELSKER kage, og så trænger vi bare virkelig til en hyggedag, ovenpå meget lang tids sygdom 🙁 og med to unger på 2 & 5 er det til tider svært at komme afsted.. Med disse billetter ville vi have en super god mulighed 😉

 79. Jeg ville dele med min mand – han er vild med kage.
  Og hvis han ikke kan d.12 – så har jeg også en kage-vild veninde 🙂

 80. Jeg ville tage min storesøster Mette med, da vi begge har en stor passion for mad og kage og altid vil vores gæster det bedste.
  Faktisk lidt en konkurrence imellem os, hvem der får lavet det bedste. Men det er nok en arbejdsskade, da vi begge er udlært inden for madfaget?

 81. Jeg ville invitere min gode veninde Stine med på kage-eventyr 🙂 Og hvis ikke hun har tid til en tur over broen, så ville jeg tage min søde kæreste med!

 82. Efter en hård arbejdsdag vil jeg tage kæresten under armen og hygge mig med ham og en masse lækre kager.

 83. Kære Annemette
  Jeg ville elske at dele sådan en oplevelse med min mor, Annelise. Hun er det dejligste, kærlige menneske – og hun forkæler jævnligt alle blandt familie og venner med hjemmelavet kage og chokolade – hun fortjener i dén grad selv en kageforkælelse af høj kvalitet!
  Tak for en dejlig blog!
  Vh Mathilde

 84. Jeg vil invitere min søde veninde Ditte med. Vi gik på barsel sammen sidste år men efter vi begge er startet på arbejde, er der ikke meget tid til at ses. Så en dag i kagens tegn ville være den ideel veninde date, især når vi begge har en sød tand ?

 85. Det ville være skønt at vinde billetterne og kunne dele oplevelsen med min veninde som elsker kage lige så højt som jeg 🙂

 86. Jeg elsker at bage, min mand elsker vinsmagninger – jeg går gerne med til hans vinsmagninger, så det kunne være skønt at invitere ham til en kagefest.

 87. Jeg ville dele med min dejlige mor Pia. Grunden til dette er, at hun altid støtter mig i alt det jeg selv kaster mig ud i. Jeg elsker selv at bage og meldte mig til den store bage dyst, der var min største støtte min mor. Hun tror altid pp det bedste i mig. ??

  1. Jeg vil meget gerne vinde denne fantastiske oplevelse og bruge alle mine sanser til at suge viden smags sammensætinger, farver, former, konsistens, opsætninger, og mange flere himmelske indtryk til mig og det vil jeg gerne dele med Maria Victoria Olesen.

 88. Wauw for en gevinst.
  Min datter Melanie elsker at bage og lave mad, så hun ville elske at få denne oplevelse med.
  Og hendes far elsker at spise kage så han er den rette at sende med hende.

 89. Min skønne veninde Sarah. Foruden at være den dejligste veninde er hun også en fantastisk kok og konditor. Ville elske at kunne overraske hende med sådan en sød og sjov oplevelse☺️

 90. Jeg vil gerne dele det med min far, da det altid er ham der hjælper mig når jeg finder på et eller andet vildt at bage ?

 91. Den oplevelse vil jeg gerne dele med min dejlige kæreste Martin. Jeg bager utroligt meget (Martin elsker at spise det) og interesserer mig rigtig meget for det. Denne oplevelse kunne være guld værd for os ??

 92. Jeg vil dele med min bedste veninde. Sammen vi startede den her verden og vi elsker det.

 93. Der er ingen tvivl om at jeg vil dele med min mand, hvis jeg skulle være så heldig ? Vi er begge meget kageglade, og der findes altid en undskyldning for at spise lidt ?

 94. Hvis jeg vandt ville jeg tage min skønne mormor med. Vi ser altid bagedyster sammen og så Den store bagedyst sammen hver uge <3

 95. Det ville være eventyrligt at få lov til at dele denne oplevelse med min søde kæreste, der er næsten ligeså kageglad som jeg selv.

 96. Jeg vil gerne have min kæreste Kenneth med. Han knokler med at renovere vores hus alle ugens syv dage de næste mange måneder, og jeg syntes at han fortjener en hyggelig aften med masser af kage.

 97. Skal helt klar deles med min 8-årige søn, der siden han kunne tale har sagt, at han ville være bager. Og som sætter mig på de vildeste stresstests, når der skal produceres kage til hans fødselsdag 🙂

 98. Jeg vil rigtig gerne dele oplevelsen med min kæreste 🙂 Vi elsker generelt bare god mad – men en god kage, det er bestemt heller ikke af vejen! 🙂

 99. Ville dele med min kageglade kusine. Hun er på barsel med nummer tre og jeg selv er gravid med tredje barn, så vi trænger til lidt os tid, uden børn, men med kager ?

 100. Hvis jeg er så heldig at vinde de to billetter, vil jeg helt klart tage min mor med. Hun bor alene med mig, og arbejder tit i weekenderne. Hun har rigtig meget at se til, og hun fortjener at komme med og få en oplevelse for livet, og noget hun vil kunne kigge tilbage på og tænke, ej hvor var det fedt. Og noget at fortælle børnebørnene. Hun er den bedste mor jeg kunne ønske mig, og hun støtter mig altid og hjælper mig med alt hun kan! Hun tænker altid på andre frem for sig selv, og det ville være så fantastisk at kunne give hende denne her oplevelse. Min mormor er rigtig syg det bliver kun værre. Så min mor hjælper også hende og min morfar meget, og det kan jeg mærke at gun selvfølgelig er ked af. Derfor ville det være dejligt hvis jeg kunne glæde hende med det her 🙂

 101. Hej 🙂 Jeg ville dele med min skønne mor, der netop er fyldt 60 år – en god anledning til at fejre med ekstra kage!

 102. Det vil jeg dele med min far, vi elsker begge to at bage og experimentere tit med at lave sukkerfattige / sukkerfri versioner af opskrifter vi finder enten i ugebladene eller på nettet
  Da vi begge har diabetes men en kæmpe mæssig sød tand?

 103. Jeg deler med min veninde. Hun har skisme fortjent en kage.

  Vi har kendt hinanden i 30 år, og hun har altid været til at stole 100 % på. Vi er lige flyttet, og her har hun hjulpet med så mange ting. Når hun er på besøg, tømmer hun lige opvaskemaskinen eller starter på at lave maden <3 ( Jeg har 3 børn og der er altid tryk på ) Hun er bare bundsolid, en gæv kvinde, der ikke er bange for at tage fat, og jeg kan være mig selv 100 % i hendes selskab.

 104. Min kæreste er mere til forretter end desserter, hvilket volder os store problemer, da jeg er det modsatte. Men jeg tænker, at hvis nu han fik mulighed for at smage nogle helt vanvittigt lækre kager, så kunne han måske overbevises “to join the dark side”.

 105. Oplevelsen skulle helt klart deles med min 8-årige søn, der simpelt hen ikke ved noget bedre end kage!

 106. Ville tage min mor med, da hun snart har fødselsdag, så det ville være hyggeligt, at lave noget anderledes sammen ?❤️

 107. Jeg ville dele denne oplevelse sammen med min veninde Christina som ELSKER at bage flotte kager.
  Hun er en ildsjæl som bager til hendes veninders børns fødselsdage? Til hendes børns daginstitution. Hun fortjener bare denne oplevelse<3

 108. Jeg vil gerne dele den ville oplevelse med min onkel fordi at vi elsker at opleve spicele ting sammen og når der er kage og god mad er det jo bare meget bedre??.
  Jeg har F.eks lavet og brakt hans bryllups kage❤️?

 109. Jeg vil gerne dele med min kæreste, Michael. Jeg er selv rigtig glad for at bage, han er nok mere den der står for bøfferne. Men det kunne blive en super fedt aften samme 🙂 Og jeg kunne godt bruge lidt inspiration til en kommende fødselsdag 😉

 110. Hvis jeg var så heldig at vinde, vil jeg helt klart tage min mor med ❤️ Vi laver sltid store flotte og kreative kager sammen, ofte indspireret af Anne-Mette Voss

  Det kunne også bare være rigtig hyggeligt og få en lille mor og datter dag ?

 111. Jeg vil dele dagen med min svigerinde, som flytter tilbage til Danmark i netop de dage. Hun har haft et sindssygt hårdt praktikophold i udlandet, og hun fortjener den ultimative forkælelse. Vi deler en kæmpe passion for at bage og lave lækkerier, og vi ville begge to elske at opleve Årets Kage 2016. Specielt fordi et arrangement til den pris er svær at betale sig fra på SU 😉 Men hold da op hvor ville det være inspirerende og spændende at være med til!!!

 112. Jeg vil tage min dejlig mand med – kunne være skønt med lidt alenetid uden børn ?

 113. Jeg ville klart dele denne oplevelse med min gode veninde Signe, der ligsom jeg har en stor passion inde for kage og desserter. <3 <3

 114. Jeg vil gerne dele denne helt fantastiske smagsoplevelse med min dejlige veninde Freja. Vi elsker begge to at lave kage og mad, men ikke mindst at spise det 🙂

 115. Jeg ville dele denne oplevelse med min bedste veninde Nanna, da vi begge elsker at se på – og ikke mindst spise, flotte kager :p <3 Desuden kunne det være den dejligste dag med inspiration og hygge! Jeg ville også elske at møde dig, da du inspirerer mig meget til at bage 🙂

 116. Uuhh kage! Jeg er den største kagespiser i min familie og omgangskreds. Det har jeg altid været kendt for og jeg kan spise MEGET kage! 😀 Jeg har det efter min mor, som fylder 68 år på søndag d. 6. marts, så hende ville jeg helt sikkert invitere med ind til dette lækre arrangement! Perfekt fødselsdagsgave til min mor 🙂

 117. Jeg ville Give oplevelsen til min x mand og hans kammerat. Han har passet vores 2 børn rigtig meget under min flytning og han fortjener en lækker oplevelse med en god ven!

 118. Jeg vil dele oplevelsen med min fantastiske kusine Janni som jeg elsker at lave flotte kager sammen med ???

 119. Jeg vil gerne dele oplevelsen med min søster Lena. Vi ville rigtig gerne have været afsted i år, men pengene var ikke til det ?
  Det er en kæmpe oplevelse vi gerne vil deltage i ?

 120. Jeg har endelig efter to år fået en elevplads som konditor, det kunne være fedt at fejre det til årets kage med min kæreste som har sørget for jeg har holdt modet oppe selvom jeg fik nej på nej på nej 😀

 121. Jeg ville tage min nice med. hun er 11 og helt vild med kager og kagepynt. Vi dyrker hobbyen sammen… 🙂

 122. Jeg vil dele det med min skønne veninde Helene, som i den grad trænger til en hyggelig tøsetur, efter at have mistet sin mor efter lang tids sygdom ❤️

 123. Årets Kage er en fantastisk konkurrence og ikke mindst aften, som jeg gerne vil dele med min forlovede samt kagesmagnings-entusiast Daniel, så han ved selvsyn kan se, hvor fed en aften, det er!

 124. Vil gerne dele “lidt” kage med min kære søster, som trænger til forkælelse efter et slemt brud med hendes kæreste. Er sikker på at det vil forsøde hendes tilværelse! 🙂

 125. Hvis det var mig der vandt, så ville jeg tage min veninde Ulrikka med ! Det ville jeg fordi vi begge altid har siddet klods op af skærmen når der har været “Den store bagedyst”, mens mundvandet løb. Det er med årene blevet en interesse vi deler, altså det med flotte kager, og det er bare så skønt, for på en alder af 19, er der ikke så mange der deler den interesse. Derfor ville det bare være så FEDT at få den oplevelse sammen, og pleje vores kage behov.
  SÅ DET ER DA OS DER SKAL VINDE, hihi

 126. Jeg ville så gerne med til Årets Kage, men har desværre ikke økonomien til det i år. Min veninde, Josefine, og jeg er begge gået i gang med uddannelsen til at blive konditorer, men mangler begge en læreplads. Faktisk mødtes vi på skolen. Billetter til Årets Kage ville dels give os masser af sød inspiration, og måske endda lidt netværksmuligheder oveni. 🙂

 127. Ville dele med min søde kæreste! Hun bager altid de bedste kager til mig og syntes det er hendes tur til at blive forkælet!

 128. Det kunne være så fedt at deltage i, og jeg ville helt sikkert tage minde dejlige søster med! 🙂

 129. Jeg vil dele denne oplevelse med min gode veninde Susanne. Når vi er sammen er der altid kage på programmet. So much cake, so little time !!!!

 130. Jeg har i flere år haft et samarbejde med min datter Theresa omkring kagebagning og kagepynt, vi har været på kurser og udstillinger sammen og hun hjælper mig altid når jeg har brug for det, også da jeg var syg og ikke kunne løfte kager ud af ovnen. Hun er netop blevet færdig uddannent som lærer og flytter måske langt væk, så det er nu hvis det skal nåes
  Vi har anskaffet rigtig meget proff. udstyr og vi har forsøgt at få billeter uden held – så det vil være en stor gave at vinde billetter.

 131. Jeg har selv prøvet at få billetter men uden held.
  Jeg vil dele dem med min datter Theresa, som har hjulpet mig, med bagning og pyntning gennem mange år.
  Vi har været på kagekurser og pynte kurser sammen, hun tager de tunge løft for mig, hvis jeg skal lave en større kage, for jeg må ikke løfte meget selv.
  Hun har styr på alle det proff. udstyr vi har, men da hun lige er blevet færdiguddannet som skolelærer flytter hun nok snart og så må jeg jo prøve at klare mig selv. Så hvis jeg vinder billetterne vil det være et stort cado og en tak til hende.

 132. Jeg vil tage min veninde Katrine med. Hun elsker kage lige så meget som jeg og da hun flyttede til Sjælland i efteråret ser vi ikke hinanden så tit mere da jeg stadigvæk bor i Aalborg. Så det ville være en perfekt ting vi kunne tage til sammen ?

 133. Jeg vil gerne deltage sammen med min mand. Han kan lide spændende, velsmagende kager.
  Han har netop sat nyt køkken op i vores hus. Så kan der bages og laves mad herhjemme igen.

 134. Jeg ville tage min søster, Babette, med som er ligeså forelsket i kager og alt der har med bagning at gøre som mig 🙂

 135. Jeg vil tage min mand med, det ik fordi vi behøver, men vi trænger. ?
  Det ville være en fantastisk oplevelse.

 136. Jeg synes det er fantastiske kreationer de dygtige konditorer kan præstere.. Jeg ville blive helt vild glad hvis jeg finder og så skal Helle Kristiansen selvfølgelig med

 137. Kagen hedder Goldspot.

  Det ville være dejligt at kunne invitere min kageelskende veninde Kirsten med .

 138. Min søster & jeg er SÅ klar til at dele denne fantastiske oplevelse ???? Vi elsker en lækker kage, det er jo det eneste der kan gøre en dag max. god. Kageopskrifter er et “must” i ethvert hjem ?

 139. Jeg vil tage min mand med. Det ik fordi vi behøver, men vi trænger ?
  Det ville være en fantastisk oplevelse ?

 140. Jeg ville gerne selv afsted, men er “desværre” i Norge på skiferie, men det ville til gengæld lige været noget for mine forældre! De elsker gode kager, og de går gerne langt for komme til en god bager samt min mor elsker at bage og laver altid kager til særlige begivenheder i vores familie, så hun ville nok kunne få noget inspiration?

 141. Hvis jeg skulle være så heldig ville jeg invitere min dejlige søster med. . Vil være en fantastisk oplevelse for os begge to

 142. Jeg vil gi den til den fantastiske kvinde som donerede æg til mig for 2 1/2 siden og som har gjort, at jeg i dag har en søn på 2 år. Jeg har aldrig mødt hende, men skriver med hende jævnligt. Den anden billet får hun også, så hun ka forkæle én hun holder af.

 143. Jeg ønsker at give min forlovet en fantastisk oplevelse samme med mig. Hun har haft en drøm om at blive konditor men en knæ skade har sat en effektiv stopper for det, En gammel skade fra da hun var elitesports udøver. Hun elsker at opleve kager, smage kager og bage dem. Hun hygger om mig og nyder at finde på nyt eller opleve nye kager. Jeg ville elske at overraske hende med denne oplevelse.

 144. Det ville være super fedt at kunne dele denne oplevelse med min forlovede.
  Var der sidste år, hvilket var en super fed oplevelse desværre var min bedre halvdel ikke med.
  Jeg har været ved at uddanne mig til konditor, og ved at dette er en meget speciel oplevelse som burde deles med alle der forstår et godt håndværk.

 145. Jeg vil gerne dele denne specielle oplevelse ved min forlovede.
  Jeg var med sidste år, og som konditor elev var dette en vidunderlig oplevelse, hvilket ville være skønt at kunne dele med min bedre halvdel.

 146. Jeg vil dele denne oplevelse med min dejlig datter på tolv. Hun elsker at bage og se kageprogrammer. En af hendes største oplevelser, var da hun fik lov at møde og interviewe Sasitha fra den store bagedyst. Min datter elsker kage lige så meget som jeg, hvor kvaliteten er langt vigtigere end mængden. Vi kører gerne 20 km kun for at få den rigtige kage fra det rigtige konditori. Her i huset ville vi leve af kage, hvis det ikke var for sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

 147. Mit opslag kom vidst aldrig frem på siden, så jeg prøver lige igen ?
  Hvis jeg vinder vil jeg helt klart dele oplevelsen med min fantastiske søster. Hun er den mest kærlige og omsorgsfulde person jeg kender og fortjener at blive forkælet. Hun Elsker kage, at bage og lade hele familien smage. (Det er desværre ikke så tit hun sidder på tilskuerpladsen). Hun bager med glæde hver gang en i familien har fødselsdag. Hun har et hjerte af guld! Jeg er sikker på det vil være en kæmpe oplevelse for hende ?❤️???

 148. Jeg ville tage min kæreste med til oplevelsen, jeg er selv konditor men har aldrig været til sådan et arrangement, det er ikke meget nyt og anderledes jeg ser i Jylland, og det ville være god inspiration ?
  Min kæreste skal med så han får et lille indblik i kage verdenen og fordi han elsker kage som så mange andre af os ?

 149. Ej, det vil være en kæmpeoplevelse! Jeg ville tage min datter på 9 år med. Hun elsker kagekonkurrencer og er allerede selv vildt kreativ i køkkenet. Hun ville elske det ❤️

 150. Jeg vil dele oplevelsen, med min skønne veninde❤️. (Og min baby i maven?) Vi elsker gode kager?

 151. Ååhhhhhhh det ville være det vildeste at vinde billetter til dette geniale event!! Jeg er så passioneret omkring mad og kage at jeg slet ikke ville kunne forstå hvor fantastisk det ville være at komme med. Jeg har to foodie veninder som jeg skal have med- så må vi deles om udgifterne til den sidste billet! De ville være mindst lige så begejstrede som mig. Det er så fedt at du har fået mulighed for at udlodde to billetter til en heldig vinder!

 152. Jeg ville tage min fantastiske veninde Emilie med! Med studier og arbejde og kærester, så får vi set hinanden alt for lidt og dette ville være en god mulighed for virkelig at få hygget igennem og snakket om alt det vi ikke får gjort til hverdag. Derudover så har vi begge en utrolig sød tand og en tradition for at bage kager, når vi endelig er sammen 😀

 153. Jeg vil tage min bedste veninde Stephanie med da hun altid har ville prøve at komme med og se

 154. Årets søde begivenhed ?
  Jeg ville SÅ gerne med og få lov at smage og blive inspireret af alle de fantastiske kreationer, som med garanti vil fylde bordene.
  Min kæreste elsker at spise alle mine søde kreationer, så jeg ville dele oplevelsen med ham ❤️

 155. ?? jeg vil dele præmien med min kærste som elsker kage og søde sager og som samtidig har fødselsdag i morgen, så det vil være en perfekt fødselsdagsgave ??

 156. Jeg vil dele oplevelsen med min kæreste, hvilket forhåbenlig kan overbevise ham om, at kage definitivt er vejen til en piges hjerte ??

 157. Hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg tage min søde mand med. Det kunne være SÅ dejligt med en aften ude kun os to. Vi blev forældre til en dejlig pige for 8 mdr. siden. ☺️

 158. Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg dele det med min søde mor, det er helt sikkert. Så længe jeg husker har jeg elsket at bage, og min mor har altid været meget trofast kagetester. Hun har aldrig beklaget sig over mine mere eller mindre vellykkede kreationer, og er altid imponeret – meeeen tror hun trænger til at komme ud og smage nogle professionelle lækkerier, det fortjener hun!

 159. Jeg ville elske elske elske elske at kunne deltage i sådan et arrangement! Jeg har altid været drevet af mad og kager fra barnspæd, og har haft svært ved at skulle acceptere at det ikke kunne blive karrierevejen trods mange års kæmpen. Fik jeg sagt, jeg absolut Elsker Det ?

  Vil tage Mike Lindbo med som er min elskede kæreste. Vi har haft en hård tid hver især, og ville elske at kunne tage med ham ud.

  Nyd det til den der løber af med gevinsten ! <3

 160. Jeg ville dele med min ene chef, med hvem jeg sidste år arrangerede Den store bagedyst på arbejdet 🙂

 161. Jeg er vildt interesseret i kager , fantastisk at måtte komme med til at se ÅRETS KAGE blive kåret . jeg elsker selv at bage og er vokset op i min mormors hjem hvor der altid blev bagt !! Jeg synes også min mand skal dele den oplevelse med mig og nyde det flotte syn og få god inspiration

 162. Jeg vil dele oplevelsen med min dejlige veninde, som er næsten lige så kageglad som jeg selv er.

 163. Jeg ville dele oplevelsen med min dejlige kone der elsker at bage vi har lige haft bryllupsdag og jeg vil gerne overraske hende?

 164. Hvis jeg vandt denne billet ville jeg bruge den med min forlovede, vi er begge rigtig glade for kage, og jeg har været ved at uddanne mig til konditor. Så dette ville være en uniq oplevelse for os begge.

 165. Jeg ville tage min mor med derind lidt som en ekstra tak for alt det hun har gjort <3

 166. Ej, jeg vil klart overraske min søster. Hun er igang med at uddanne sig til konditor og måske dette ville kunne gøre godt for nogle af alle de kager hun har bagt mig i tidens løb!

 167. Jeg ville afsted med min søster, der laver de flotteste og mest kreative kager. Jeg er selv bedst til at spise dem ?

 168. Dejlig konkurrence.
  Jeg vil tage min dejlige kæreste med. Vi skal giftes til næste sommer, så inspiration
  til bryllupskagen (og den skal være stor og høj) vil være dejlig.

  Go dag’ til alle – husk at smile til dem du møder på din vej – kendte som ukendte – så får du
  et smil tilbage ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN