Vafler – fordi hver dag er vaffeldag :)

Reklame for Tefal

Det er nordisk vaffeldag én dag om året. Hvert år. Vaffeldagen rammer d 25. marts 2018. Og hurraaaaaaaa for det! Fordi jeg elsker vafler.

Men i min verden er det sådan set vaffeldag hver dag. Jeg har i hvert fald altid en undskyldning for at spise vafler – og det véd min samarbejdspartner, Pernille, ved Tefal udemærket godt, – så hun har bedt mig teste det nye Tefal Snack Collection, som blandt andet er et vaffeljern. (Man kan købe forskellige plader, så man både kan lave toast, vafler etc.) #lovemyjob

Nå men, lad os komme til sagen.

Her er den gode, nemme opskrift – så er det bare at komme i gang.

vafler-annemette-voss-4

Opskrift på vafler

ca 12 stk.
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 10 min + 30 min bagetid

Vaffeldej
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
75 g lyst rørsukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg, str M
100 g smeltet, afkølet smør
4 dl mælk
1 dl piskefløde

Tilbehør
Hindbærsyltetøj
flødeskum
ristede, afskallede hasselnødder
Eller sukker, is, nutella, krymmel, bær, frugt etc.

Bland mel, bagepulver, sukker og vaniljesukker i en stor skål. Tilsæt æg, smør og lidt af mælken. Rør det sammen til en tyk dej. Tilsæt resten af mælken og piskefløden lidt efter lidt mens du rører i dejen. Sæt dejen i køleskab i en times tid.

Varm vaffeljernet op til det er rygende varmt. Fordel et par spiseskefulde dej på hver plade, klem vaffeljernet sammen og lad vaflerne bage til de er godt gyldne. Køl af på en rist og servér med hindbærsyltetøj, friskpisket flødeskum og et drys hakkede hasselnødder.

Velbekomme.


Vaffeljernet er intet mindre en genialt, hvis man er en familie, der elsker vafler og andre lækre snacks i hverdagen. Her kan du købe Tefal snack Collection.

vafler-1

vafler-annemette-voss-1

vafler-annemette-voss

Ja altså, øvelse gør mester – som I nok ser… Men det er med vafler, som med pandekager – den første er altid testmodellen, som man gerne må småspise af. 😉

vafler-annemette-voss-3

vafler-annemette-voss-6

vafler-annemette-voss-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop