Den ubarmhjertige sandhed om mine evner som…

Alt det jeg godt gad at være god til…

Jeg gad bare rigtig godt være god til at synge.

Jeg gad også virkelig godt være god til at spille med bold, – hvilken som helst slags bold…

Jeg ville ønske jeg var god til at tage trutmund-selfies, der lykkes og rent faktisk gør noget godt for mit look.

Og så havde det faktisk også været okay fedt, hvis jeg havde grønne fingre.

Men intet af ovenstående er jeg god til. Jeg er faktisk direkte elendig til alle 4 punkter.

Og særligt det dér med mangel på grønne fingre er jeg blevet mindet om, på mest iøjenfaldende vis, her i oktober, nu hvor efteråret er kommet. Min terrasse var ellers super flot her til foråret med overflod af friske fine blomster – ja, og min indsats i haven fejlede heller ikke noget. Så da jeg i foråret gik ud i det gode vejr og “riggede haven til” var det ikke løgn – jeg nød det og synes det var så sjovt. Smukt blev det også.

Meeeen…..nu, her et halvt år efter står de sørgelige rester i vandfyldte krukker, af det der engang var smukke friske blomster.

Jeg må vist hellere bare erkende det, jeg er elendig til at holde have. Så er det jo godt, at jeg kun lige har 10 krukker og en regnorm at holde styr på 😉

Men kære venner, det kommer ikke (og jeg siger IKKE!) til at holde mig tilbage. Næste forår så vil I se mig, igen igen, starte bilen og køre ned i havecentret for, igen igen, at investere urimelige høje beløb af danske kroner i økologiske spiselige blomster og andet godt til mine krukker.

For sådan er jeg. Jeg lader mig ikke kue af det jeg ikke kan.

Af samme grund synger jeg også for mine børn om aftenen, med hæs og falsk stemme (hvad skal der dog blive af dem – og deres ører 😉 ).

Jeg spiller fodbold med drengene, selvom de allerede i en alder af 6 år er væsentligt bedre end mig – og jeg forsøger mig på trutmund fra tid til anden, hvor jeg hver eneste gang må konkludere,m at jeg har fået sådan nogle ryge-rynker om munden, som jeg ikke forstår, da jeg aldrig har været ryger! (Åh gud, det går op for mig, at det nok er sådan nogle jeg-er-lidt-sur-og-har-derfor-stram-mund-rynker!)

Ja ja, det var sandheden om undertegnede.

Nyd dagen.

♥AM

Sådan ser det ud nu…

Sådan så det ud i maj… 😉

3 reaktioner

  1. For mig med grønne fingre ser det ud som om du hovedsageligt har købt sommerblomster…. Så umiddelbart er det helt normalt pga det kolde vejr ?? var flot i sommers ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN