Køkken-Talk show: Torsk med bacon og æbler

stegt torsk med bacon

Reklame for GRAM 

Torsk med bacon… just saying!

Jamen, findes der helt seriøst en bedre kombi indenfor fisk og gris? Nej vel? Så skulle det da lige være noget med laks, – men lad nu det ligge. Jeg er vild med denne super nemme hverdagsret, som min mor har serveret for mig et hav af gange (“et hav”…hehe forstår I joken?) Men det er rigtigt. Jeg tror hun fandt en opskrift i ét eller andet dameblad for mange år siden, der minder lidt om det, Acie og jeg vil servere for jer i dag. Dette er naturligvis min egen udgave.

Opskriften deler vi med jer, fordi Acie og jeg begge to er ambassadører for GRAM. Og det er netop GRAM, der står bag disse fine videoer, hvor vi hygger med hinanden og om jer.

Så velkommen til endnu en udgave af vores lille hyggelige Køkken-talk show, hvor Acie byder mig indenfor og jeg deler ud af mine opskrifter. Vi kommer lidt rundt om det hele i denne video – naturligvis opskriften (det giver vel sig selv), vores undren over frosne æg, vores kærlighed til Fresh Zone, store ting og bacon, og hvordan man pludselig som mor gør underlige indkøb, som f.eks. 100 ruller toiletpapir (Nå men, sidespor, I know!). Og eftersom undertegnede snakker en hel del, – jeg har det fra min mor – så kan I godt regne med, at vi kommer rundt om meget meget mere end ‘kun’ førnævnte.

Og hvis der er nogen, der i øvrigt kan svare mig på, hvilken landsdel man hører til, når man er fra Fanø, så må I meget gerne lige smide info i den her retning. Jeg kan mærke, at det stadig går mig på…

Annemette og acie i køkkenet

Kan man danne venskaber på jobbet?

Det har faktisk været ret svært for mig at gå fra at være studerende til arkitekt – for så at i dag erhverve mig som pretty-much-fuldtidsblogger plus alt det løse, jeg går og har gang i. Særligt har det været en udfordring at finde ud af, hvornår man er venner med folk. På studiet var det nemmere, synes jeg. Og på tegnestuen var jeg primært omgivet af ældre mænd, så det var ikke lige dér jeg var på veninderov. Men i min branche i dag, omgiver jeg mig jo med kvinder, der på mange måder minder om mig – og jeg synes det er en jungle at finde ud af, hvem man egentlig kan regne med. Hvem har min ryg, hvis det hele ‘falder’?

Acie, – eller mere formelt; Christine – er blevet en veninde. Måske vi er ved at være dér, hvis vi også kunne finde på at invitere hinanden til fest og dén slags? I kender det godt ikke – det dér med at et venskab tager form langsomt. Sådan har jeg det med hende. I første omgang var (og er) hun et fantastisk arbejdsbekendtskab, men med tiden er vi blevet mere og mere åbne og ærlige overfor hinanden. Og det sjove er, at på så mange måder minder vi slet ikke om hinanden. Og netop derfor supplerer vi bare hinanden rigtig godt. Jeg bliver simpelthen så glad af at være i hendes selskab. Jeg håber, I kan mærke det i vores video?

Sidst vi var i køkkenet sammen bagte vi Focaccia med oliven og rødløg

Nem og hurtig hverdagsmad

I videoen hører I os selvfølgelig nævne nogle af fordelene ved GRAMs produkter. Det er klart! Men jeg vil alligevel lige uddybe min glæde ved det, der hedder Fresh Zone, som jeg har i mit køleskab. Det er nemlig særligt smart til sådan nogle som mig, der f.eks. bager meget og derfor har mange mejeriprodukter på køl.

Til sådan nogle som mig

Jeg er sikker på, at der findes mange gode bud på smarte køleskabe. Men til sådan nogle som mig – og hvem ved, måske dig – der bager meget, spiser meget fisk og som sætter pris på at æggebakker og krydderurter generelt ikke fryser fast til bagvæggen, er køleskabet fra GRAM virkelig smart. Fresh Zone, som vi nævner i videoen er med til at holde mejeriprodukter, frisk fisk, fersk kød og grøntsager friske. Den lave temperatur i Fresh zone gør at fødevarerne holder sig længere.

Derudover synes jeg at selve køleskabsrummet er stort og rummeligt, og der er også en funktion, der hedder Full No Frost, som bottom line betyder, at der ikke dannes frost på bagvæggen. Ergo, du slipper for frosne æg og krydderurter, der fryser fast i køleskabet. Det har I andre også prøvet, ik?

Gram køleskab fresh zone

torsk med bacon ingredienser

torsk med bacon stegt

Men hvor er opskriften, Annemette?

Nå nå dada, I vil gerne have opskriften nu? Så I er ved at være utålmodige? Altså det I siger er, at jeg nu har skrevet nok om seje køleskabsfunktioner og talk show topics? Jamen hvis det skal være på dén måde, så værsgo’ da. Nu er det jo sådan, at Acie og jeg sammen laver denne kampagne, så i denne omgang finder du opskriften på hendes blog. Linket finder du lige herunder.

Lige her, hos dejligste Acie, finder du opskriften på Torsk med bacon og æble

torsk med bacon sjov i køkkenet

Annemette Voss torsk med bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN